trešdiena, 2015. gada 22. aprīlis

Glamglow vecās maskas un jaunie cleansers

Tātad Glamglow.. Lai gan melno masku es priekš sevis norakstīju jau pirms kāda laiciņa, nevaru tomēr atturēties nepamēģinājusi arī citus viņu produktus. Par Glamglow firmu un melno izstrādājumu rakstīju šeit. 

Tā kā šī ir diezgan jauna firma, tad arī viņu piedāvājums tiek nemitīgi papildināts. 
Pašlaik produktu klāstā ir 4 sejas maskas, 1 acu maska (treatment) un 4 mud-to-foam tipa mazgātāji-attīrītāji (zaļais iznāks maijā). 
Savukārt jūnijā iznāks jauna maska oranžas krāsas bundžā - Flashmud Brightening Treatment, kas sola izgaismojošu efektu ādai. 
Ir saražota arī "speciālā" masku uzklāšanas ota ar maisīšanas uzgali otrā galā.

Ja no sākuma bija tikai 1 melnā maska, kas tika reklamēta kā universāls produkts, tad tagad visi produkti ir sagrupēti: melnie tiek klasificēti kā anti-aging, baltie mērķēti uz problemātisku ādu, zilie domāti ādas mitrināšanai, zaļie - dziļai attīrīšanai. 
Maskas domātas lietošanai reizi nedēļā, attīrītāji katru dienu. 
Glamglow laikam arī ir sapratuši, ka viņu dārgās bundžas ne visi ir gatavi tā uz dullo pirkt, un beidzot ir saražoti dažādi tilpumi un arī mini komplektiņi, klientiem ASV šad tad tiek piedāvātas iespējas pasūtīt bezmaksas paraudziņus, īpaši kad iznāk jaunie produkti.  

Un tā, nelielas manas pārdomas par 3 maskām un 2 no jaunajiem attīrītājiem. Maskas mēģināju ceļojumu izmēra iepakojumos, attīrītājiem paraudziņus. 

MASKAS
  • Glamglow Powermud Dualclense Treatment 

Maska domāta ādas attīrīšanai un atjaunināšanai, sastāvā velvet leaf.

Par zaļo masku rakstīju pavisam īsi pie tukšās taras, mazliet atkārtošos:

Šī maska man patīk labāk nekā melnā, jo nav tik raupja, bet diemžēl kņudinošā sensācija sejai nekur neizpaliek, bet vismaz nomazgājot netiek norauta āda. :) Smarža ir paciešamāka nekā melnajai maskai. Nožūstot savelk seju. 
Efekts, līdzīgi kā pēc visām šīm maskām - īslaicīgs - gludāka sejas āda, bet citādi uz savas ādas nekādu dižo ieguvumu nejutu.

  • Glamglow Supermud Clearing Treatment 
Maska domāta problemātiskas ādas attīrīšanai, matēšanai, poru tīrīšanai, sastāvā eikalipta lapa.

Ir pastipra smarža, bet acīs nekož, kā melnā. Pelēkas krāsas masa ar zāles gabaliņiem. Ātri nožūst un savelk kā jau mālveidīgā maska.

Nožūstot parādās taukainās un netīrās vietas - pat man, kam it kā nav lielu poru, šī maska parāda, kur tādas tomēr ir. :) Lietoju uz deguna un zoda, maniem sārtajiem vaigiem šī ir drusku par stipru.
Pilno iepakojumu gan diez vai pirkšu, jo tomēr neesmu īsti mērķauditorija.

  • Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment 
Maska domāta mitrināšanai, mitruma atjaunošanai, nomierināšanai, sastāvā olīvkoka lapa.

Šī maska ir vielgākas - želejveida konsistences un tanī arī gandrīz nav abrazīvo daļiņu, kas man ir ļoti svarīgi. 

Zilā maska man jau iet otrais mini iepakojums, labi noder brīžos, kad āda ir ļoti sausa. Lietoju ziemas slimošanas laikā un citos tādos brīžos, kad nepieciešama īpaša mitrināšana un pelēkā paskata atdzīvināšana. Tāds kā SOS līdzeklis. 
Par šo es varētu teikt, ka tiešām patīk un apsveru domu iegādāties lielo burku.


CLEANSERS
Līdz šim man izdevies tikt pie divu jauno mazgātāju paraudziņiem. Šiem lietošanas instrukcijās īpaši tiek piekodināts nelietot kā maskas. Es redzu, kur tāds kārdinājums varētu rasties - maskas pilnā iepakojuma cena ir $69 par 50g, savukāt šo tīrītāju pudeles cena ir $39 par 150g.

Lietošana - vispirms uzklāj uz sausas ādas, tad samitrina rokas līdz līdzeklis uzputojas un tad šīs putas ar apļveida kustībām uzklāj uz sejas. Noskalo un nosusina. Var lietot no rīta un/vai vakarā.

  • Glamglow YouthCleanse Mud to Foam Cleanser 

Melnais mazgātājs, līdzīgi kā melnā maska, ir mērķēts uz ādas nogludināšanu un smalko līniju redzamības mazināšanu, sastāvā zaļās tējas lapas.

Šis smaržo līdzīgi melnajai maskai, bet ir daudz maigāks. Ir līdzīga želejveida krēma struktūra kā zilajai maskai, sastāvā ir mazi krikumiņi, kas drusku it kā skrubē pie nomazgāšanas. Pietika 2 reizēm.

Man īsti nepatika tie krikumiņi un arī smarža, kas arī nav brīnums, jo melnā maska man bija par stipru un par smaržīgu. Bet ja esat melnās fani, tad droši vien arī šis patiks. 

  • Glamglow Thirstycleanse Mud to Foam Cleanser
Hmm, nu šis man arī liekas tāda vieglāka zilās maskas versija, līdzīga smarža, krāsa un konsistence. Nevarētu teikt, ka šis kaut kā īpaši putotos. Varbūt es ar putām saprotu kaut ko citu.. :)

Sastāvā ir pāris mini krikumiņi, kas manis pēc varētu tur arī nebūt.
Efekts noteikti nav tāds kā pēc zilās maskas, bet priekš parastas sejas mazgāšanas man likās par sarežģītu. Var jau būt, ka jāpalieto ilgāk, lai ko saprastu.

***
Mans rezumē ir tāds, ka pagaidām vienīgais produkts no Glamglow, kas man neko nekaitē, ir patīkams lietošanā un dod tūlītēju efektu, ir zilā - Thirstymud maska. Pagaidām neesmu atradusi līdzvērtīgu ātrās reaģēšanas masku. Pat gandrīz varētu teikt, ka šī ir tās lielās cenas vērta. Ja vēl izdodas dabūt par akcijas cenām, tad pavisam noteikti. 

9 komentāri:

  1. Spriežot pēc lasītājām atsauksmēm, man arī vislabāk varētu derēt zilā -pārējās, šķiet, varētu būt par agresīvu, bet mēģinājusi vēl neesmu nevienu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, nu dažādas ādas dažādi šīs pieņem, bet ja ir jutīga + rozācija, tad varētu tā būt, ka zilā būs vismazāk agresīva..

      Dzēst
  2. Šodien tieši izmēģināšu melnās maskas paraudziņu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Teikšu tā, ka bija bauda to lietot.
      Smarža man patika. Bet man vispār patīk visādas tādas dīvainas smakas :D
      Visā krāšņumā ieraudzīju savas poras.
      Āda pēc tās tik attīrīta, gluda, kāda sen jau nav bijusi.
      Nākamajā nedēļā mēģināšu atkārtoti.

      Dzēst
    2. Apkures sezonā kombinētais (vēl joprojām tāds) + poras paplašinātās, bet vispār taukains

      Dzēst
  3. Man ir visas maskas, lielākā daļa ir paraudziņu izmērā. Man gan ar jūtīgo ādu ļoti patīk melna maska. :)

    AtbildētDzēst