ceturtdiena, 2015. gada 16. jūlijs

Sample Society jūnija kastītē - St.Tropez, e.l.f. un citi

Jūnija Sample Society ir pēdējā kastīte, ko Allure žurnālam sagatavo beautybar.com. No jūlija žurnāla redaktori paši pārņem kastīšu sagatavošanu. Redzēsim, kādas pārmaiņas tas nesīs, ceru, ka labas. Jo šis mēnesis atkal tāds pašvaks...  


Kastītē atradu:

  • St. Tropez Self Tan Express - ātrās paštonējošās putas - neesmu pārmērīga brūnuma piekritēja, bet vienu dienu pieķeršos pie dažādo paštonētāju izmēģināšanas, kuri stāv rindiņā plauktā.. :)
  • eSalon Perfect Ending Leave in Conditioner - kondicionieris krāsotiem matiem. Pēdējā laikā aizvien vairāk dzirdu par eSalon - personīgi piemeklēta matu krāsa, ko atsūta uz mājām un tad pats krāso.. Piedāvā arī krāsotu matu kopšanas līdzekļus. Padomāsim par šo.. 
  • E.L.F. Studio Small Stipple Brush - par šo firmu vispār neesmu pārāk augstās domās, šo pāris reizes pamēģināšu un tad tā ceļos pie manas piecgadnieces, kura šādā ceļā jau ir savākusi normālu otu kolekciju. :)
  • Lauren B. Beauty Nail Couture tonī Poli Lounge Punch - jauna nagu laku censone piedāvā "ideālo" nagu laku - bez kaitīgām sastāvdaļām, vegāna, cruelty free, ātri žūst, ilgnoturīga (līdz 14 dienām). Ļoti ieintriģēja, mēģināsim. 
  • Cotz Face Sunscreen SPF40 tonī Natural - viegli tonēts saules krēms ar matētu finišu. Ok, liekam rindā, kaut kad (kad pienāks kārta) provēsim.
  • Completely Bare Wax Strips for Face, Bikini, Body - šī paciņa bija noslēpusies kastītes apakšā. Šīs firmas kāju vasks manā gadījumā bija totāli bezjēdzīgs, nez vai šīs būs labākas... 

***
Ar lielu sajūsmu un cerībām mēģināšu nagu laku, kā arī putas varētu būt ok, pārējie nu tā, nekas īpašs. Ar nepacietību gaidu jūlija kastīti jaunā menedžmenta izpildījumā.. 

6 komentāri:

  1. Jā, kastīte tāda ne īpaši aizraujoša.

    AtbildētDzēst
  2. Pat man ká lasítájai, kastíte skiet nekáda.

    AtbildētDzēst
  3. Diemžel, jāpiekrīt, ka kastite ir tāda viduvēja.. nagulaku gan būtu interesanti pamēgināt... par pastonējošajiem.. es tos esmu lietojusi tikai pusaudžu vecuma, tad izbaudiju zebras efektus, kad viņi gāja nost :D Man ar to pietika :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :) Man vēl paštonējošo bums priekšā.. Sakrāti visādi līdzekļi.. :) Nagulaka rādās ļoti interesanta, pagaidām pirmie iespaidi ir ļoooti labi.

      Dzēst