svētdiena, 2015. gada 11. oktobris

NOTD - aizejošās vasaras nagi no Sally Hansen, WetnWild u.c.

Lai gan veikalu plaukti lūzt no rudens/ziemas kolekciju lakām un tiek jau pilnā sparā valkāti uz nagiem, pie mums saulīte vēl kādu brīdi rotāsies un tādēļ šodien ieskatam daži no maniem aizejošās vasaras nagiem.. 

  • Wet n Wild Megalast nagu laka tonī Club Havana - ļoti ērta platā otiņa no drugstore firmas.. Patīkami. 

  • Sally Hansen Insta-Dri nagu laka tonī Cherry Fast - ļoti pigmentēta laka ar plato otiņu - mainīja manas domas par SH uz labo pusi.. 



  • L.A.Colors Color Craze nagu laka tonī Atomic - ļoti "affordable" nagu lakas, par $1 gabalā.. 



  •  Nails Inc Porchester Square - skaists trendīgais pelēkais, bet tomēr šī Nails Inc gēla efekta līnija ar maniem nagiem negrib sadarboties - ātri nolūp. 


Šie ir tikai daži no šovasar valkātajiem toņiem. Kopējais trends uz maniem nagiem bija mēģināt jaunus un nebijušus toņus, līdz ar ko klasiskie rozīgie un lillīgie toņi tika nostumti plaukta tālākajos stūros. 
Šī rudens plāns - rotāties ar lillā ogu toņiem, pieradināt sarkanos un iemācīties valkāt brūnos. :) 

6 komentāri:

  1. āaaaaāāaaaaā, es vnk sastingu pie "Atomic" krāsas nagiem.... es arī tādus gribu.... izskatās superīgi... :) Man šī raksta favorīts. Pat lillā ir tikai otrā vietā ;) un tā puķīte uz sarkanajiem nagiem arī ir dievīga, bet favorīts tik un tā ir zilganā nagu laka :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pašlaik esmu kritusi uz šitajiem toņiem.. Daudzas lietas pērkas tieši tādos. :)

      Dzēst
  2. ā, starpcitu, droši vien esi jau dzirdējusi, ka tagad Douglas arī LV piedāvā Bobbie Brown kosmētiku. Veikalu stendos neesmu vēl redzējusi (nav sanācis Alfā iegriezties, viņi tik dažos Douglas veikalos izlikuši piedāvājumu), bet ar nepacietību gaidu, kad sanāks laiks papētīt ko no Bobbie Brown piedāvā LV (jāpapēta vai nav internetveikalā, un kādas ir cenas) :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, dzirdēju gan. Tas ir ļoti labi, ka beidzot arī šīs kompānijas sāk pievērsties mazajiem tirgiem...
      Tagad tikai Laura Mercier jāgaida.. ;) Eh, atmiņas... ;)

      Dzēst
  3. Toņi vienkārši fantastiski, īpaši zilgan-zaļais, pelēkais, tik rudenīgi ;)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tie bija vasaras toņi, bet nekur tālu neesmu vēl tikusi, jo rudens vēl pie mums nav atnācis. :) Zilgan-zaļie gan tādi pietiekami universāli toņi..

      Dzēst