pirmdiena, 2015. gada 16. novembris

Oktobra Allure kastītē - Kryolan, Rituals, Cargo u.c.


Oktobra kastītē bija:
  • Kryolan Lipstick Matt toņos Aurora, Eos un Nike. Par šo esmu sajūsmināta, ļoti gribēju pamēģināt, sīkāk sk. zemāk. 
  • Bumble and Bumble BB. All Style - matu veidošanas krēms, nez vai lietošu, maniem matiem krēma forma parasti mēdz būt par smagu. Bet zīmols man mīļš un iecienīts. 
  • Cargo Cosmetics Eye Shadow tonī Pasadena.
  • Jouer Daily Clarifying Treatment Oil - pārāk nefanoju par eļļām, varbūt mēģināšu.. 
  • Red Flower Lymphatic Phytopower Sea Cleanser and Masque - šo noteikti mēģināšu, interesants koncepts 2-vienā, varētu būt ērti izbraukumos. 
  • RITUALS Ginkgo’s Secret Hand Balm - biju sajūsmināta par šī zīmola pārstāvi kastītē, nebiju vēl neko mēģinājusi, bet šim aromāts ir tik uzbāzīgs, ka diemžēl nevarēšu lietot.. 

Cargo ēna izskatās šādi, tāds varbūt ne pārāk ikdienā lietojams tonis, bet pigmentācija ir ok, kaut kur jau atradīsies pielietojums. Ja vēl varētu izcelt no ķobīša un pārnest uz Z-paleti, būtu pavisam ideāli. 
Cargo ēna tonī Pasadena
Kastītē bija 3 paraudziņi no Kryolan matētajām lūpu krāsām. Kryolan profesionālie produkti ir labi pazīstami grima māksliniekiem, bet nu laikam rādās, ka zīmols taisās ienākt Amerikas plaša patēriņa tirgū, ja jau parādījies kastītē. 
Kryolan matētās lūpu krāsas
Esmu ļoti priecīga par šīm krāsām, jo toņi smuki, koši un galvenais, ka pašas lūpu krāsas ļoti kvalitatīvas, ideāli klājas, nesausina lūpas (kas man vienmēr ir liela problēma ar matētajām lūpu krāsām). Noēdas arī tīri vienmērīgi, bet tas nedaudz no toņa atkarīgs. 
Toņi: Nike, Eos un Aurora
Te es izmēģināju rozā Nike toni, kas varbūt nav mana pirmā izvēle ikdienā, jo īpaši ar minimālu ikdienas "skrienamo" grimu.. :) Mans tonis ir Aurora, tumšāk violeti-sarkanais. 
Nike darbībā

11 comments:

  1. Es piesakos uz Bumble un Bumble krēmu, man dikti patīk, gan šīs, gan arī taisnojošais! Lūpu krāsas izskatās kā akvareļu krāsas! :)

    AtbildētDzēst
  2. tās ēnas izskatās kā vaigu sārtums
    kastīte forša

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hm, neiedomājos pamēģināt, varbūt tiešām noder arī kā sārtums.

      Dzēst
  3. šī kastīte tiešām izdevusies. es arī būtu sajūsmā par Kryolan un otrais laikam būtu Rituals roku krēms. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kryolan mani tiešām iepriecināja, bet nu ar Rituals draudzība nesanāks. Nez, viņiem visi produkti ir tik stipri smaržīgi?

      Dzēst
    2. Man jau šķiet, ka Rituals ir tieši koncentrējies uz ožas kārpiņām, jo visa produkcija ir ar izteiktu smaržu. Tieši šis Ritual roku krēms ir mans favorīts, gadā izlietoju tieši 2 tūbiņas :)

      Dzēst
  4. Laba kastite, man tada patiktos:) Izskatas ka lupu krasu formats ir erts lidzi nemsanai:) bus jaieskatas rituals produktos.. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lūpu krāsu paraudziņi nav gan diemžēl ērti līdz paņemami, jo ir vienā patetītē ar kopēju vāciņu, kas īsti nenoslēdzas. Tā ka tas īslaicīgai izmēģināšanai.

      Dzēst
  5. Rituals roku krēma aromāts tik tiešām ir ļoti uzkrītošs, lai arī kur es to lietotu, visi jautā uzreiz - kas tas par aromātu? :D Bet kopjošās īpašības viņas ir ļoti foršas :) Nēsāju līdzi ikdienā jau kopš vasaras :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mjā, nu man uzkrītošie aromāti īsti neder, ja nu vienīgi kāju smērēšanai - tas ir vistālāk no deguna un acīm. :)

      Dzēst