piektdiena, 2016. gada 5. februāris

Jaunumi manos plauktos janvārī - Benefit, NYX, L'Oreal u.c.

Janvāris bija diezgan ražīgs mēnesis ne tikai produktu lietošanā, bet arī ar jauniem ieguvumiem - galvenokārt pateicoties svētkos saņemtajām dāvanu kartēm, kā arī lielajām pēcsvētku atlaidēm un akcijām veikalos..

Vecgada dienā apmeklētajā Sephora veikala smokey eye klasē pieklājība prasīja kaut ko arī iegādāties, tā nu es priecīgu prātu liku lietā savu dāvanu karti.

Tiku pie sen kārotām lietām: Bite Beauty Agave Lip Mask, Lavanila The Healthy Deodorant un Benefit Gimme Brow

Arī Ultas veikala apmeklējums bija diezgan rezultatīvs...
Krājums tika papildināts ar: NYX Roll-on Shimmer toņos Taupe un Nude Diaphane, NYX Colored Felt Tip Liner tonī Chocolate Brown, NYX Ombre Lip Duo tonī Poppy&Lily, ULTA Glitter Eye Top Coat tonī Deep End, L'Oreal True Match Lumi Cushion tonālais tonī N2.

Jaungada pirmajās dienās visur tika izpārdotas svētku lietas un tā CVS par pāris dolāriem iegādājos $20 dolāru vērto MUA komplektu, kurā bija sejas praimeris, melna tuša, nude toņa lūpukrāsa, vaigu sārtums un melns acu zīmulis. Kvalitāte šiem produktiem šķiet tāda ne pārāk, bet vēl cenšos pieradināt.. 

Tā kā apmeklētais matu speciālists man ieteica mīkstināt galvas ādu ar eļļas masku palīdzību, nolēmu iegādāties pūšamo eļļu, lai šo procesu padarītu vienkāršāku.. Un man vienalga, ka tā eļļa domāta cepšanai.. :) 

Tad tapa neliels pasūtījums no Sally Beauty, kā arī pa otram lāgam apmeklēts Ultas veikals..
Rezultātā man ir 2 veidu matu klipši, 2 pakas ar sarkano matu krāsu, manikīra bļodiņa, kā arī Japonesque otu tīrītājs, jauns Real Techniques sūklis, kā arī Neutrogena roku krēms. 

Pasūtot dāvanai smaržas no Sephora veikala, bonusā nāca Tatcha rīsu enzīmu pūderis, kas domāts sejas attīrīšanai.. Par šo ļoti nopriecājos, jo Tatcha produkti ir ļoti dārgi un tāpat vien pamēģināšanas pēc es neko tādu nepirktu. 

Un visbeidzot 2 "paraudziņu" kastītes no lielveikaliem... Šīs pasūtu regulāri, bet kā jau ar kastītēm tas notiek, saturs lēkā no lieliska līdz galīgi nejēdzīgam. Šoreiz tas ir pavisam uzskatāmi. 

Walmart kastīte par $5 saturēja tikai 3 ceļojumu izmēra produktus, pārējie mazie paraudziņi..

Savukārt Target kastīte par $7 bija vienkārši lieliska - pilnizmēra Revlon tuša, Degree dezodorants, ceļojumu izmēra dušas želeja, Jergens ķermeņa krēms, Hada Labo sejas drāniņmaska, Laneige BB sūkļa tonālais, matu lenta, kā arī citi paraudziņi... 

Target kastītes vispār pārsvarā ir lieliskas (cenas-vērtības attiecība!), iesaku visām draudzenēm šai krastā.. Ja saturā ir kaut 1 produkts, ko lietosiet, ir vērts pasūtīt, tā pie reizes var iepazīt drugstore lietas, kuras citādāk varbūt nepamēģināsi.. 

***
Tāds man ražens janvāris. Ja vēlaties dzirdēt manus iespaidus par kaut ko no šī visa, noteikti ziņojiet komentāros. Tuvākajā laikā domāju pastāstīt vairāk par Benefit Gimme Brow, L'Oreal Cushion un varbūt par kaut no NYX...

9 komentāri:

  1. Labi jaunumi! Target kastīte tiešam ļoti interesanta!

    AtbildētDzēst
  2. Tā neko sev saturs kastītei pa 7$.
    Kāds ir tas veselīgais dezitis? Tikai veselīgs vai arī efektīvs?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :) Veselīgais dezītis ir bez alumīnija. Efektīvs ir tādā ziņā, ka izpilda solīto - novērš sviedru aromātu. Svīšanu apturēt nesola un to arī nedara.. :)

      Dzēst
  3. ogo. loreal arī jau kušoni parādījušies. pie mums neesmu redzējusi.
    arī nopirku rt olu, bet vēl neesmu mēģinājusi. inglot ola jau savu ir nokalpojusi gandrīz gadu. sūdzību nav, izņemot to, ka cieta ļoti.
    neko sev dāvana 10g pūderis. daudziem tas ir pilnizmēra apjoms.
    foršas kastītes par tik zemu cenu. izskatās, ka kastīšu bizness tik plaukst.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Latvijā laikam vēl nav. Šeit veikalos visur izpirkts, baigi grūti dabūt īpaši gaišos toņus, laikam tiešām ir ļoti populārs.
      Jā, lielveikali arī ienāk kastīšu biznesā, acīmredzot tur ir kaut kāds izdevīgums. Target kastītes izķer pāris stundu laikā.

      Dzēst
  4. Daudz forši jaunumi! Paraudziņu kastītes arī dikti interesantas. Gaidīšu atsauksmi par Loreal kušonu :)

    AtbildētDzēst
  5. Heh mazliet iesmēju jo tā skaistumkastīte pa 5$ atgādina mūsu LV kastītes, par kurām visas tā sit plaukstiņas, ka pilnīgi neticu :D Savukārt Target kastīte tiešam laba :) Ar Mua priduktiem ir tā, ka ir jāpiešaujās, labākais manuprāt ir vaigu sārtumi un acu ēnas, lūpu krāsa man likās pārak trekna, acu tušas nederēja, krāsainie zīmuļi, nu tā tā - kā kurš tonis ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir aizdomas, ka tā MUA produkcija, ko pārdod ASV, ir kaut kas cits nekā tas, kas Eiropā.. Varētu būt arī, ka zemākas kvalitātes... Papētīšu šo sīkāk, ja saņemšos atsauksmei.

      Dzēst