sestdiena, 2016. gada 13. februāris

MAC Flamingo Park kolekcija un mana pirmā MAC lūpukrāsa

Avots
Parasti neesmu īpaši interesējusies par MAC limitētajām kolekcijām, jo tās iznāk daudzas reizes gadā, bieži vien vairākas reizē un ir pagrūti tām izsekot. Vienīgā kolekcija, kas piesaistīja manu uzmanību, bija Brooke Shields kolekcija, no kuras iegādājos acu ēnu paleti, kas man šķita izdevīgs pirkums. Kopš tā laika ir iznākušas līdzīgas pre-made paletes ar labākiem toņu salikumiem, taču domāju, ka man kādu laiku pietiks ar MAC acu ēnām. 


Nebiju domājusi pievērsties arī MAC Flamingo Park kolekcijai, taču gadījos lielveikalā šīs kolekcijas prezentācijā. Kad nu piedāvā izmēģināt produktus un uzkrāso tevi, es parasti neatsakos.. :) 

Man šķiet, tas, kas mani sākumā nedaudz nobiedēja šajā kolekcijā, bija rozīgās acu ēnas, taču pārējie produkti ir ļoti skaistos, pavasarīgos un galvenokārt - valkājamos toņos - dominē rozā un korallis. Man tika uzklātas acu ēnas, vaigu sārtums, lūpu zīmulis, lūpu krāsa un lūpu spīdums, kā arī daži produkti no pastāvīgās kolekcijas. 

No visa mēģinātā mani uzrunāja tieši lūpu produkti, īpašs pārsteigums bija Cremesheen Glass lūpu spīdums - agrāk MAC lūpu spīdumiem bija nelaba slava dēļ lipīguma (par to arī pārliecinājos, vienu tādu iegādājoties), bet šis bija ļoti krēmīgs, maigs un patīkams. 

Pavisam kolekcijā ir viena 9-toņu limitētā acu ēnu palete, 3 pigmenti no pastāvīgās kolekcijas, 2 limitētās nagu lakas, 9 lūpu krāsas, 3 lūpu zīmuļi, 5 lūpu spīdumi, 7 vaigu sārtumi, 2 bjūtī pūderi un 2 acu zīmuļi.
Kolekcijas saturu var apskatīt MAC mājas lapā

Par šīs kolekcijas pieejamību Latvijā man grūti komentēt, bet tur, kur tā ir pieejama, iesaku pievērst uzmanību lūpu produktiem un vaigu sārtumiem.. 

Pati izlēmu par labu lūpukrāsai ar cremesheen+pearl finišu tonī Flocking Fabulous, kas ir košs koraļļsarkanais. 
Šī ir mana pirmā MAC lūpu krāsa... Kā jau zināt, lūpu produktu man netrūkst, bet tā kā līdz šim nebiju mēģinājusi šīs izslavētās lūpu krāsas, tad kāja tomēr paslīdēja. Jau jūtu, ka pavasaris man būs koraļļa toņu zīmē... ;) 

Ļoti patīkama lūpu krāsa, seju atsvaidzinošs tonis, puscaurspīdīgs pārklājums, viegls vaniļas aromāts un garša, ko vēl vairāk vēlēties pavasarim.. Pie mums jau pavisam silts.. ;) Pie reizes noder arī Valentīndienai.. :) Ja tādu atzīmējat, tad lai priecīgi!
2 kārtas | 1 kārta
Un visbeidzot, selfijs ar dienas grimu, kur pamats viss ir no Make Up For Ever, jo pirms tam biju tur uz konsultāciju, un krāsainais viss ir no MAC, no augstāk minētās kolekcijas... 

***
No agrākiem rakstiem: Mana MAC kolekcija | MAC & Brooke Shields acu ēnu palete

10 comments:

  1. Super tonis, izskatās tik svaigi un skaisti :)

    AtbildētDzēst
  2. Skaists lūpu krāsas tonis, bet zinu, ka nav manējais :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paskatoties uz to iepakojumā, drusku nobijos, bet uz lūpām nav tik traki. :)

      Dzēst
  3. Īsts pavasaris, Tev piestāv!
    Es jau kādu laiku grozos ap MAC stendu, bet tā arī neesmu izlēmusi, kura lūpu krāsa man patīk, laikam pārāk liela izvēle :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ir, es arī nevarēju izlemt, jo tik plaša izvēle. Šis gadījums kaut kā pats no sevis to atrisināja. :)

      Dzēst
  4. Lūpu krāsas tonis ir kā radīts Tev! :)

    AtbildētDzēst
  5. Lūpu krāsas tonis tiešām tik skaists :)

    AtbildētDzēst