otrdiena, 2016. gada 23. februāris

NYX Ombre Lip Duo - divtoņu duets lūpām

Līdzīgi kā citi zīmoli šajā pavasarī, arī NYX iznāk ar jaunām kolekcijām. Izpētot piedāvājumu nupat atvērtajā firmas veikalā vietējā iepirkšanās molā, mani uzrunāja Ombre kolekcija un konkrētāk Lip Duo lūpu produkti.


Ombre Lip Duo ir dubultprodukts - vienā galā ir zīmulis tumšākā tonī un otrā galā ir satīna finiša lūpukrāsa gaišākā tonī. Lietojot abus kopā, var iegūt ombre efektu. Es nemīlu matētas lūpukrāsas, bet ar satīna finišu es varu sadraudzēties.
Poppy&Lily | Hollywood&Wine | Rags&Riches

Man ir 3 "dueti" - sāku ar vienu, tas tik ļoti iepatikās, ka iegādājos vēl divus. Kopumā ir pieejami 12 toņi, no kuriem mēģināju izvēlēties visvalkājamākos, bet vispār toņu piedāvājums ir diezgan košs. Viens tāds maksā $12.

Šiem lūpu zīmuļiem - lūpukrāsām ir ļoti patīkama tekstūra - gan zīmulis, gan lūpukrāsa klājas tik krēmīgi un viegli, tikpat viegli ir sapludināt toņus. Daži toņi saplūst vairāk, jo ir līdzīgāki savā starpā un solītais krāsu pārejas efekts nav izteikti pamanāms. 

Abi gali ir izskrūvējami, tātad nav jāasina. 

Zīmulis ir noturīgāks, lūpukrāsa noēdas diezgan viegli, bet tā kā jau sākotnēji uz lūpām ir bijis ombres efekts, tad tas ar laiku tikai pastiprinās. :) 
Poppy&Lily | Hollywood&Wine | Rags&Riches

Šeit visi trīs darbībā, mēģināju noķert to pašu toni gan saulē, gan ēnā. Dažādos apgaismojumos šie toņi ļoti mainās.. 
Poppy&Lily - lavandas lūpukrāsa&violets zīmulis
Hollywood&Wine - koši rozā lūpukrāsa&tumšsarkani violets zīmuli
Rags&Riches - gaiši violeti-rozā lūpukrāsa&tumšs ogu zīmulis
No šiem trim visvairāk krāsu pāreja ir pamanāma tumšāk sarkanajam Hollywood&Wine, visparastākais tonis laikam būtu tas brūnīgais Rags&Riches, bet līdz ar to arī tas nav nekas unikāls. Visspilgtākais ir Poppy&Lily, kurš, kā rādās, laikam neieies manā ikdienā, pārāk kliedzošs priekš manis. Bet tā, dažkārt jautrības pēc, kāpēc ne. :)
Tā kā produkta daudzums nav pārāk liels (lūpukrāsa 0.45g; lūpu zīmulis 0.14g), tad sarkanais un brūnīgais noteikti izlietosies. 

Mans rezumē:
+ Interesantas toņu kombinācijas, piedevām var pats jaukt pēc vēlēšanās, uzklājot vairāk zīmuli vai vairāk lūpukrāsu.
+ Ļoti patīkama tekstūra.
+ Noēdas, pastiprinot ombres efektu.

- Noturība nav pārāk liela.
- Mīksts zīmulis, viegli lūzt.
- Neliels produkta daudzums.

***
Tātad, ja šie lūpu produkti nonāk jūsu redzeslokā, iesaku uzmest aci, jo produkts pats par sevi interesants..  Galvenais nenobīties no košajiem toņiem uz iepakojuma. :)

12 comments:

  1. interesanti, īpaši patika vīna krāsā.
    youtube dzirdēju, ka šogad modē nāks patumšinoša lūpu krāsa, kas derēs uz jebkuras krāsas, taču dos tumšāku efektu tieši ombre idejām, ka kaktiņi tumšāki, bet vidusdaļa gaišāka. itkā jau 2015.gadā esot bijusi tieši nyx gaišinošā lūpu krāsa. neesmu tādu redzējusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hm, es arī neesmu redzējusi, bet viņiem tas piedāvājums ir tik plašs, ka daudz ko neiznāk pamanīt.. :)

      Dzēst
  2. Man patīk ideja šiem - ka ir viens produkts ar kuru izveidot šīs obre lūpas, kas joprojām ir topā.
    Man ir divi no šiem - Ginger & Nutmeg un Hollywood & Wine. Īsti vēl neesmu pamēģinājusi, bet noteikti to šajā nedēļas nogalē izdarīšu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ginger&Nutmeg arī jābūt ar labu ombres efektu, uz šo skatījos..
      Man arī iepatikās ideja - it kā jau efektu var panākt arī ar 2 atsevišķiem produktiem, bet kaut kas tur tajā ir, ka jau ir sapārots.. :)

      Dzēst
  3. ooo... Hollywood&Wine ir tāda konča :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir.. It kā tumša lūpukrāsa, bet tas gaišākais vidus padara vieglāk valkājamu, vismaz man..

      Dzēst
  4. Hollywood&Wine izskatās patiesi fantastiski, atzīmēšu savā wishlist :)

    AtbildētDzēst
  5. Izskatās ļoti smuki, man iepatikās:) īpaši patika Poppy&Lily

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Poppy&Lily tieši bija pirmais, ko nopirku - likās ļoti interesants. Bet tad sapratu, ka laikam vajag arī kādu valkājamāku, ja gribu tiešām lietot. :)

      Dzēst
  6. Rozigais dikti skaists :) un abas, manuprat loti labi izskatas :) zel ka pie mums nav nyx jaunumi..jaskatas uz ebay pusi :)

    AtbildētDzēst