sestdiena, 2016. gada 5. marts

Jaunumi manos plauktos februārī - NYX, Morphe, Innisfree u.c.

Februāris ir bijis ļoti ražīgs mēnesis.. Kaut kā laikam pa Ziemassvētku Blogmas laiku caurskatīju esošos krājumus un šī gada sākumā sajutu iedvesmu izmēģināt visādas jaunas lietas. Tieši tā - ne īsti vajadzības pēc (ar dažiem izņēmumiem), bet tieši izmēģināšanas un jaunu apvāršņu atvēršanas pēc.

NYX jaunais veikals ticis apmeklēts vairākkārt un katru reizi kaut kas arī nopirkās... :) NYX Ombre Lip Duo tonī Rags&Riches, kā arī Lip Primer tonī Nude. Par Ombre lūpu produktiem jau pastāstīju atsevišķi, ar praimeri vēl drusku jāpadarbojas.


Tad gadījās tāds plašāks izgājiens pa veikaliem kādā no reizēm, kad apmeklēju Aveda veikalu, risinot savas matu problēmas, par kurām drīzumā pastāstīšu vairāk. 
Čupa ar lētiem basic apģērba gabaliem no Forever21 (ja gadījumā kādu interesē, ko es tur pērku, varu kādreiz pastāstīt vairāk - tas ir viens no maniem favorītajiem apģērbu veikaliem), kā arī kārtējais NYX Ombre Lip Duo, NYX Jumbo Eye Pencil tonī Milk Lait un Aveda Damage Remedy Daily Hair Repair karstuma aizsardzības līdzeklis. 

Pēc konsultācijas un grima uzklāšanas šajos veikalos, nepaliku bez pirkumiem, šoreiz no jaunumiem - Make Up For Ever Ultra HD Concealer tonī Y23 un MAC Cremesheen Lipstick tonī Flocking Fabulous, par ko plašāk izteicos šeit

Kārtējais iepirkums no Bath&Body Works - roku ziepes, dezinfekcijas līdzekļi un svece - visas ikdienā daudz patērētas lietas, dažnedažādos pavasarīgos toņos un aromātos. 


Arī par šiem jau paspēju atsaukties - Press-On nagi, konkrētie ir no Kiss - divi imPress sērijas pašlīmējošie komplekti un viens akrila ar līmi līmējamo nagu komplekts. 

Mana pirmā lieta no Inglot - make-up noņēmējsalvetes. Dīvains pirkums, vai ne? Man vajadzēja kaut ko piemest pirkumam, lai sanāktu bezmaksas piegāde, tad nu šīs iekrita acīs. Neko citu no Inglot neesmu mēģinājusi. :) Bet šīs, starp citu, patīk. 

Pēc labās pieredzes ar LOC acu un lūpu zīmuļiem no Tati kolekcijas (atsauksme šeit), nolēmu iegādāties vēl vienu komplektu (On The Fire), kamēr tie vēl ir pārdošanā. Šī bija limitēta kolekcija un daudz kas jau ir izpirkts.. 

Izlasot Lisa Eldridge blogā par dažādām esencēm, nolēmu arī es pamēģināt kādu - pasūtīju vienu no rakstā minētajām korejiešu esencēm no viņas pievienotā linka no interneta veikala yesstyle.com - Innisfree Green Tea Moisture Essence. Pie reizes  pasūtīju arī Korean Beauty Sample Set kastīti ar mini lietām no citiem diezgan pazīstamiem korejiešu zīmoliem - Laneige, Skinfood, Hera, Etude House. Starp citu, veikals piegādā arī uz Latviju.


Tad pēc ļoti ilgām pārdomām tomēr izdarīju nelielu pasūtījumu no Morphe. Uz to mani pamudināja gatavošanās rakstam par Crown otām, jo kā stāsta, tad abas šīs kompānijas ir saistītas ar vienu ģimeni.
Pasūtīju 12Z paleti Zodiac, vienu no individuālajām ēnām, kā arī trīs otas - E48, E35, M501.


Un visbeidzot, biju uz Smashbox fotosesiju, kurā tiku krāsota ar Smashbox produktiem, no kuriem šo to arī iegādājos (tāds bija šī pasākuma nosacījums - ka jāpērk produkti noteiktā vērtībā). Savām vajadzībām iegādājos Smashbox Primer Water. 

Ļoti daudz jaunas lietas, ko mēģināt, un noteikti centīšos arī iespaidos padalīties plašākos rakstos.

7 komentāri:

  1. Bath & Body Works produkti izskatās tiiiik pavasarīgi! :)

    AtbildētDzēst
  2. Ehh, kā gribētos tikt pie Bath&Body Works labumiem.

    AtbildētDzēst
  3. Es to nemaz nezināju, liels paldies par informāciju! Tieši apsvēru iespēju turp doties, tagad būs par vienu iemeslu vairāk. :D

    AtbildētDzēst
  4. Tadus labumus esi sapirkusies ;) prieks lasīt ;) starpcitu, tie liekie nagi tev izskatas ļoti labi ( neticēju, ka es to kādam, par liekajiem gadiem teikšu) izskatās, ka nagu ražotāji ir kārtīgi evolucionējuši

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī neticēju, ka var būt labi, bet daudzās labās atsauksmes youtube mani pārliecināja.. kā gan citādāk.. :)

      Dzēst