trešdiena, 2015. gada 16. decembris

Blogmas Day 16: LOC by Tati for Birchbox

Kā jau šad tad varat šeit lasīt, tad labprāt sekoju dažādu youtube zvaigžņu karjerām, protams, visvairāk bjūtī guru panākumiem, kas bieži vien ietver skaistumkopšanas produktus. 

Ticu, ka bīs vēl daudz ko izmēģināt, jo šādu produktu top aizvien vairāk, ka ir loģiski - milzīgā sekotāju auditorija garantē zināmu noietu. :)
No mēģinātajām lietām man ir patikuši Tanya Burr lūpu spīdumi un nesenais guvums - Wayne Goss otas, tās ir vienkārši lieliskas.

Viena no manām favorītēm - Tati Westbrook no Youtube kanāla GlamLifeGuru pavisam nesen nāca klajā ar sadarbības projektu ar Birchbox

Birchbox (skaistumkastīšu serviss, ko kādu brīdi abonēju arī es) ir radījis savu grima līniju ar nosaukumu LOC - Love of Color, kurā plāno piedāvāt produktu izlasi sezonāli aktuālos toņos. Pirmā kolekcija rudenim/ziemai tapa tieši sadarbībā ar Tati. Kolekcija ir īsa un konkrēta - daži produkti aizņemtai sievietei - matēta lūpkrāsa 3 toņos un ilgnoturīgas krītiņveida acu ēnas 5 dažādos toņos. 

Piedāvājums arī ir ļoti pārdomāts - iespējams produktus nopirkt pa vienam, dažādos komplektos vai visu kolekciju pilnībā. Cenas arī ir ļoti draudzīgas. 


Es nolēmu iegādāties vienu no komplektiem - "Royal Flush Clutch Collection", lai paskatītos, kas tad tur ir sanācis.

Šajā komplektā ir 2 gab. ilgnoturīgie acu ēnu zīmuļi One and Done Shadow Sticks toņos Impress me un On point, lūpu krāsa tonī Glam Life, kā arī zīmuļu asināmais.


Komplekta cena ir $23, pa vienam katrs zīmulītis maksā $10, lūpukrāsa $8. Es teiktu, ka ļoti draudzīgas cenas, bet tas acīmredzot ir uz izmēra rēķina - kādreiz šādā izmērā (1,4g acu zīmulis) ir ceļojuma izmēra produkti. 

Bet es par to nesūdzos, jo vēl nevienu acu zīmuli vai ēnu neesmu līdz galam izlietojusi, lūpu krāsu ne tik. 
Galvenais jau, kas lācītim, lai arī mazajam, vēderā. :)

Vēderā ir, manuprāt, ļoti skaisti un manā virtuvē noderīgi toņi: Impress me - rozā zelts, On Point ir sudraba taupe, savukārt lūpu krāsa ir nodēvēta par ogu plūmi.

Šeit svaigi uzklāti:
Impress Me | On Point | Glam Life
Un šeit pēc nožūšanas un mēģinot kārtīgi izberzēt: 


Diezgan iespaidīgi. Solītā noturība ir, acu ēnas kā uzklāj, tā arī paliek, es gan biežāk lietoju kā zīmuli, ko nedaudz iztušēju. Lūpu krāsa, lai arī matēta (varbūt nedaudz uz pusmatēto pusi), ir ļoti komfortabla, ļoti viegla, un noēdas vienmērīgi, pigments saglabājas vēl ilgi. Šo zīmuli lietoju vienā no 18. novembra svētku ballēm, izturēja visu vakaru, vakariņas, dejas utt. 

Ak, un tas asināmais. Man līdz šim nebija tik kvalitatīvs asināmais gadījies, der dažādiem izmēriem, ļoti ērts un noteikti noderēs arī visiem citiem zīmuļiem. 

Mans rezumē - izdevusies kolekcija, man patiešām prieks par Tati, ka viņa ar savu vārdu parakstījusi ko tik kvalitatīvu. Un produkti tik ērti un patīkami, ka ir labi iegājuši manā ikdienas rutīnā.

***
Diemžēl šo kolekciju var iegādāties tikai ASV Birchbox online veikalos un acīmredzot pavasara sezonai tuvojoties, to nomainīs citi produkti. Bet tiem, kas atrodas ASV un mēdz lietot šāda tipa produktus, iesaku. 

6 komentāri:

  1. Arī es šad tad pasekoju līdzi Tati video youtubē. Biju pārsteigta uzzinot, ka viņa īstenībā ir no Latvijas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Patiesībā viņa nav no Latvijas. Viņa ir dzimusi Sietla, bet tikai viņas vecāki vai vecvecāki ir no Latvijas.

      Tati:
      "Both sides of my family are from Latvia, Tanya is just a nickname for Tatiana that I used as a child. As an adult I grew tired of going by my childhood nickname"

      https://www.youtube.com/watch?v=UTjAMlSlMbI&feature=youtu.be

      Dzēst
    2. Jā, viņa kaut ko reiz minēja, ka laikam vecvecāki nāk no Latvijas.

      Dzēst
    3. Vina ir smirdiga krievene.

      Dzēst
  2. Super, paldies par ierakstu! Esmu liela Tati fane, skatos viņas video katru dienu :) Pamanīju arī kolekciju, šķita, ka uz šejieni nemaz nevar dabūt, tāpēc arī nemaz nepainteresējos :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī patīk, ka viņa tos savus produktus nebāž skatītājiem acīs visu laiku, varbūt tādēļ pat labi, ka tā ir limitētā kolekcija.. Citādi notiktu tas pats, kas ar citiem šādiem guru, kur biznesa intereses ņem virsroku pār sākotnējo aizraušanos..

      Dzēst