svētdiena, 2015. gada 6. decembris

Blogmas Day 6: Iepazīstinu - Michael Todd True Organics

Michael Todd True Organics ir ASV zīmols, kas lepojas ar to, ka viņu produkti ir 70%-95% organiskas izcelsmes. 100% neesot iespējami, jo, lai produkts būtu efektīvs, dabīgās vielas ir  jāapstrādā un tām jāpievieno citas sastāvdaļas. 
Vēl šī firma uzsver, ka nepievieno saviem produktiem ūdeni (tā vietā ir Aloe Vera), sastāvos nav parabēnu, triklosāna, ftalātu vai sulfātu, nav arī minerāleļļas, mākslīgo krāsvielu vai sintētisko smaržvielu. 
Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem (tiekot testēti uz priekšnieka), tie tiek iepakoti slēgtos traukos, lai netiek klāt gaiss un gaisma.

Zīmols piedāvā ādas kopšanas līdzekļus un pēdējā laikā arī dažādas skaistumkopšanas ierīces.
Zīmolu ievēroju Wayne Goss youtube kanālā, un kopš tā laika esmu mēģinājusi ļoti daudzus šīs firmas produktus. Diemžēl kā ar eko firmām, ļoti daudzi man neder, jo ir pārāk stipri smaržojoši un kairina ādu, lai arī skaitās dabīgi.

Šoreiz nolēmu pastāstīt par 3 šī zīmola produktiem, kuri mani patiešām sajūsmināja, un 2 no tiem es pat liktu "visu laiku labāko" slavas zālē.

Avocado Mango Mask, 100 ml/$34

Ražotāja norādījumi

Kas tas ir:
Īpaši mitrinoša sejas maska sausai, jutīgai un nobriedušai ādai, nederēs taukainai ādai.

Sastāvā alveja, saulespuķu sēklu eļļa, avokado un mango sviesti, šī sviests, olīveļa u.c.

Ko tas dara:
Mitrinās, atjaunos un pabaros sausu ādu, salicilskābe maigi attīrīs mirušās ādas šūnas, radot svaigāku un mirdzošāku izskatu.

Kā ar to rīkoties:
Pēc attīrīšanas, uzklāt vienmērīgu kārtu uz sejas un kakla. Izvairīties no acu zonas. Atstāt uz 10-15 minūtēm, pēc tam noskalot. Sekot ar toneri un mitrinātāju. Var lietot 2-3 reizes nedēļā. 

Mani novērojumi
Klājas kā krēms, viegli oranžā krāsā, smuki smaržo pēc mango, dod nedaudz atvēsinošu sajūtu, bet arī nedaudz kož plānākas/bojātas ādas vietās. Nenožūst. 
Līdzīgi kā vairums MT manis mēģināto produktu, arī šis pietiek ilgam laikam un ir ļoti ekonomisks, ērts ir arī noslēgtais iepakojums ar pumpīti.
Maska ir patīkama, šķiet, ka arī mitrinošo efektu dod, bet atkārtoti laikam nepirkšu, jo nav nekas tik īpašs un ir jau daudzas citas maskas vietā.

Walnut Grapefruit Body Polish, 300ml/14$


Ražotāja norādījumi

Kas tas ir:
Attīrošs, ķermeni pulējošs skrubis ar valriekstu čaumalu pulveri, kas palīdz atbrīvoties no mirušajām un sausām ādas daļiņām. 

Sastāvā valriekstu čaumalu pulveris, alvejas sula u.c.

Ko tas dara:
Attīra un mīkstina ādu.

Kā ar to rīkoties:
Labi sakratīt. Iemasēt kārtīgu daudzumu uz mitras ādas ar apļveida kustībām, noskalot. Var lietot sejai, bet piesardzīgi.

Mani novērojumi
Ļoti sīki un intensīvi graudiņi, bet nav gluži kā mikrodermaabrāzijas skrubji (ja vien nelieto sejai, tur gan ir intensīvi), nopulē ādu, arī pats process ir patīkams. Smuki smaržo, putojas. Ļoti ekonomisks un ilgi lietojas.
Šim skrubim agrāk bija nejēdzīgs iepakojums, bet to ražotājs ir izlabojis un nu tas pieejams daudz ērtākā pudelē.
Lielisks ķermeņa skrubis, uz sejas man par skarbu. Šo noteikti nākotnē iegādāšos atkārtoti. 

Honey And Oat Deep Pore Gel Cleanser, 210 ml/ $22

Ražotāja norādījumi

Kas tas ir:
Īpaši mitrinošs medus un auzu sejas mazgājamais. 

Sastāvā medus, auzu ekstrakts.

Ko tas dara:
Nomazgā grimu un attīra ādu, nekairinot acis un neatstāj nosēdumus uz ādas. Der visiem ādas tipiem, bet īpaši noderīgs normālai, sausai un nobriedušai. 

Kā ar to rīkoties:
Samitrināt seju un rokas ar siltu ūdeni, maigi iemasēt mazgātāju uz sejas ar apļveida kustībām, noskalot. 

Mani novērojumi
Ļoti maigs, caurspīdīgs želejveida mazgājamais, bez smaržas,  nekož acīs, daudz neputojas, ir ļoooti ekonomisks. Pēc mazgāšanas āda šķiet tīra, bet nav sausināta. Sejas kosmētiku nomazgā lieliski, āda ir tīra (spriežot pēc pārbaudes ar micelārajā ūdenī samitrinātu vates disku). Acu tušu nomazgā kā kuru, tās, kas šķīst ūdenī, nomazgājas par 90%, bet tas man nav būtiski, jo dekoratīvo kosmētiku pirms tam noņemu ar micelāro jebkurā gadījumā.

Šo biju plānojusi iegādāties atkārtoti, bet nopirkās Kiehl's mazgājamais, tā ka šis pirkums nedaudz atliekas, bet jūtu, ka tiks atkārtots, jo ar Kiehl's konkrēto nevar acis mazgāt...
***

Kopumā šis zīmols atstāj visnotaļ patīkamu iespaidu un produktu izvēle arī ir plaša. Cenas arī ir pieņemamas. Es izmēģināju daudzus ceļojumu iepakojumus, kā arī vairākiem produktiem pilnos, un šie te 3 manās acīs bija visforšākie un efektīvākie.

Iegādāties MT produktus var www.michaeltoddtrueorganics.com, kas piegādā uz vairāk kā 100 valstīm, tai skaitā uz Latviju. Starptautiskā piegāde izmaksās 14.95$, pirkumam virs $60 piegāde bez maksas. Starptautiskajiem pirkumiem pašlaik ir akcija -20%.
ASV var nopirkt arī ulta.com un citās vietās, bieži mēdz būt akcijas. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru