otrdiena, 2015. gada 15. decembris

Blogmas Day 14: Jaunumi manos plauktos novembrī no YSL, Kiehl's u.c.

Novembris bija diezgan ražīgs ar pirkumiem, jo apmeklēju vairākus pasākumus un notika visādas izpārdošanas.. Black Friday laikā no kosmētikas nenopirku gandrīz neko, tikai dažas lietas dāvanām, kas attiecīgi šeit neparādīsies.. ;)

Vēl oktobra pēdējās dienās pirku īslaicīgo matu krāsu, jo bija Halovīns, kur vajadzēja bērnam krāsot lillā matus.. :) Uz vairākām Halovīna ballītēm izlietojām visu pudeli, briesmīga krāsa (t.i., nekvalitatīva). 

Apmeklēju kārtējo Make Up For Ever nodarbību, šoreiz sakarā ar viņu jauno skropstu iznākšanu, mācījāmies to pielikšanu. Tā nu nācās iegādāties vienas viņu skropstas, ņēmu visdabīgākās. Bildē jau 1x lietotas klasē.

Tad draudzene bija dikti laipna un atdeva man Alterna Caviar kondicionieri, manu iecienīto. Viņas matiem šīs sērijas šampūns un kondicionieris nederēja. 

Ja jau par matiem runājam, iegādājos jaunu matu ķemmējamo, šoreiz "paddle" formā. Iepriekšējā kalpoja vairākus gadus, līdz sapratu, ka vajadzētu kaut ko maigāku. Šī no firmas Spornette ar joniem. :) Diez vai plašāk atsaukšos, ķemme kā ķemme, domāta vairāk garākiem matiem, līdz ar ko manus īsos-vidējos ķemmē ideāli. 

Birchbox kastīšu serviss un online veikals ir izlaidis savu grima līniju LOC, un pirmā kolekcija rudenim/ziemai tapa sadarbībā ar manu iecienīto youtube guru Tati no Glamlifeguru. Tūdaļ kā iznāca, tiku pie komplekta ar matētu lūpukrāsu un diviem acu ēnu zīmuļiem. Atsauksme pavisam drīz. 

Tad bija tas superīgais pasūtījums no Beautylish, par kuru pastāstīju pavisam nesen. Sīkākas atsauksmes par saturu arī drīzumā. 

Sephora vēl pirms "trakajām dienām" bija VIB klientu izpārdošana, kas deva visiem pirkumiem 20% atlaidi. Parasti izmantoju šīs izpārdošanas, lai iegādātos ko tādu, kam citkārt nav atlaižu. 
Šoreiz tādi dīvaināki pirkumi. :) 
Pēc mazā ceļojuma izmēra pudelītes izmēģināšanas sapratu, ka nespēju vairs bez šī Cinema Secrets otu tīrītāja dzīvot un nopirku veselu litru! Atsauksme sekos jau tuvākajās dienās!

Jau sen mani intriģēja apsildāmais skropstu atliecējs, tad nu tiku pie tāda no Sephora.
Nedomāju, ka šis rīks ir pelnījis atsevišķu atsauksmi, s*** vien tur ir.. Darbojas uz baterijas, silts ir, bet manām paīsajām un taisnajām skropstām nu galīgi nepalīdz, ja negrib izdedzināt acis. Lai dabūtu kaut kādu atliekumu, jātur bezmaz 10 minūtes un ļoti tuvu acij.. 

Feins likās Formula X Clix! sērijas nagu laku komplektiņš, kurā ceļojumu izmērā apkopotas lakas, kas domātas gaišai un vidējai roku ādas krāsai. Pirmais krāsojums ar rozā un mazliet zilo toni jau tika atrādīts šeit.

Tad es pirmoreiz apmeklēju Nordstrom veikala rudens skaistuma dienas, biju pieteikusies uz YSL stendu grimēties, apmeklēju SK-II semināru un izzieķējos Kiehl's stendā. Protams, nevarēju jau aiziet bez dažiem guvumiem: YSL Rouge Volupte Shine lūpukrāsa tonī 09 Nude in Private, nagu laka tonī 1 Rouge Pop Art, no Kiehl's iegādājos Ultra Facial Cleanser un Ultra Facial Overnight Hydrating Masque
Par šiem arī sīkāk pavisam drīz.  

Un visbeidzot novembrī tapa arī pasūtījums no koppirkšanas portāla Groupon.com. 
Iegādājos Nars lūpu spīdumu tonī Paris Follies (no kādas pasenas kolekcijas, šajā portālā vispār parasti izpārdod vecas grima kolekcijas). 

Pēc MUFE klases gribējās vairāk patrenēties mākslīgo skropstu pielikšanā, MUFE aplikatoru nenopirku, bet paņēmu par pāris dolāriem kaut ko tamlīdzīgu. 


Un visbeidzot nagu un ragu stiprināšanai iegādājos biotīna plāksterus, kas cerams, palīdzēs manai aizmāršīgajai galvai iziet pilnu mēneša kursu. Vitamīnus, kas jādzer katru dienu ar ūdeni, es regulāri aizmirstu. :) 

***
Tāds man bija košs un pirkumiem bagāts novembris!

4 komentāri:

  1. es arī tos sapsildāmos skropstu atliecējus nesaprotu - bija, pāris reizes pačakarējos, sapratu, ka nekādas jēgas un kaut kur tā arī nomētājās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir aizdomas, ka tas ir derīgs tiem, kam ir ļoti garas skropstas - tad nav vajadzības likt tuvu pie acīm un var paturēt tikai uz galiem. Bet vai tas tiešām dod ilgāku atliekuma noturību, nemāku spriest, jo man nekas nesanāca.. :)

      Dzēst
  2. Tie siltie skropstu atliecēi ir jālieto uz jau uzkrāsotām skropstām. Krāso skropstas vienā tušas slānī un tikai tad atliec. Pēc tam izķemmē ar skropstu birstīti. Šis tāds vizāžistu triks. Man pašai lētucis no ebay par 3 dolāriem un viss smuki strādā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pamēģināju uz uzkrāsotām, bet baigā ķēpa - kamēr atliec manas taisnās skropstas, kas daļa piedevām vēl aug vispār uz leju, visa tā tuša jau ir izķēpāta. Ar pilnu grimu es nemaz nemēģinātu to darīt.. Ar ūdensnoturīgo varbūt būtu labāk, bet man tādas nav..

      Dzēst