svētdiena, 2016. gada 29. maijs

Jaunumi manos plauktos maijā - Urban Decay, Paula's Choice, Milani u.c.

Bija padomā citi raksti pa priekšu, bet tā kā jau saņemu jautājumus, kāpēc tik ilgi klusums, laižu gaisā šo. :) Kas to būtu domājis, ka tik grūti ir uzrakstīt par grāmatām, kas ļoti, ļoti patīk.. Vispār man ir grūtāk rakstīt par lietām, kas ļoti patīk, nekā par lietām, kas nepatīk. Kritizēt jau ir tik viegli.. :)

Tad nu par maija jaunumiem.
Šoreiz tie nāk vairākās grupās - vispirms pirkumi, tad pāris forši bonusiņi, kā arī maija Allure un Sephora skaistumkastītes.

Pirkumi
Pēc paraudziņu pamēģināšanas izlēmu par labu Paula's Choice jaunās Redness Relief līnijas mitrinošajam krēmam normālai-sausai ādai. Nekas tāds turbo te nav, bet dara to, kas jādara - mitrina un tiešām nomierina sakairinātu ādu (vai tā būtu retinola pieradināšana, kāds nepareizs produkts vai tml.). 

Snīkī pasūtījums no Sephora - tā kā Urban Decay izlaida milzīgu kolekciju ar jaunām lūpukrāsām, vecās tiek izpārdotas, iegādājos vienu fuksijas tonī Anarchy un izdevās nomedīt vienu no nedaudzajiem atlikušajiem Gwen Stefani kolekcijas lūpu zīmuļiem (Ex-Girlfriend). 


Pirkums pārtikas veikalā.. :) Gribēju nedārgu drugstore dušas želeju bez nekādiem kairinošiem aromātiem, paņēmu Aveeno, pie reizes paķērās arī pūšamais saules krēms un pēcsaules nomierinoša alvejas želeja, jo, ja ne man, tad citiem ģimenes locekļiem gadās pārstaigāt 2h saules krēma darbības laiku un dabūt apsārtumus. 

Gadījos dolārveikalā, kad bija dabūjami šādi tādi Milani produkti, paņēmu vienu no gēla-pūdera acu ēnām tonī Bella Pink. Šo diemžēl nav iespējams pārcelt uz Z-paleti (viena tāda man jau bija), bet nu pa 1$ tas nav tik būtiski. 

Nemāku tagad pateikt, kur es izlasīju par šiem krāsainajiem kondicionieriem, visādi izdomājos, bet nu kaut kā es Overtone lapā nonācu un nolēmu izmēģināt mini tilpumu ar vidēja stipruma sarkanu kondicionieri - domāts košu matu krāsu spilgtuma uzturēšanai. Skatīšos, kā strādā un noteikti ziņošu. 


Daži "frībiji"
Sephora pirkumam klāt nāca mini Dior Addict lūpu spīdums tonī Ultradior, kā arī kaut kur interneta plašumos bija iespēja pasūtīt bezmaksas Tom Ford smaržu paraudziņus. Neba ka es lietotu smaržas, bet nu ja dod par velti, kā neņemsi. :)


Un visbeidzot maija skaistumkastītes 
Tās šoreiz nāca ar skaļu troksni. Tā kā Sephora paziņoja, ka beidzot kastītes abonēšana būs pieejama visā ASV (līdz šim darbojās testa režīmā tikai dažās pilsētās), tad citām kastītēm nācās sasparoties. Allure to darīja arī ar diezgan lielu blīkšķi (sanāca mazs skandāliņš, jo laikus nepamanīja, ka kastītes jau izbeidzās, bet pieteikties vēl atļāva), piedāvājot šoreiz vairāk produktus kā parasti, viens no kuriem pie tam bija Foreo Play ierīce... 

Allure maija kastītē ($15) tātad bija minētā Foreo Play sejas mazgāšanas ierīce un mazgāšanas līdzekļu mini tūbiņas, kā arī Pixi lūpukrāsas mini, Cotz saules krēms, Make Up For Ever tuša, Lauren B nagu laka un Equitance serums. Laikam lieki minēt, ka par šo kastīti biju sajūsmā... 

Mana pirmā Sephora kastīte ($10) nāca ar šādu saturu - Origins Maskimizer sejas masku praimera un pāris masku paraudziņi, Korres Wild Rose nakts maska, Briogeo matu maska, BITE mini lūpukrāsa, Tarte lūpu krītiņš un Atelier Cologne smaržu paraudziņš. Viss iepakots smukā auduma maisiņā, kas atrodas tradicionālajā strīpainajā kastītē. Lai arī reāli no šīs kastītes lietoju apmēram pusi lietas, nesūdzos, jo viss ir interesants, pieklājīgi zīmoli un par 10$..... 

Tādi man panākumi maijā. Mēģināšu pa vidu lielajam karstumam un baseina ballītēm pabeigt iesāktos rakstus, jo gribu pastāstīt par vairākām nu patiešām lieliskām grāmatām un dažām citām super foršām lietām.. 

8 komentāri:

  1. Atbildes
    1. Lai šādas kastītes uztaisītu, jābūt lielam tirgotājam vai ietekmīgam spēlētājam... Tās kastītes, kas šeit eksistē kā vienkārši kastīšu servisi, tiem ne tuvu nav tik labs saturs.
      Spiediet, lai Drogas uztaisa savu kastīti! :)

      Dzēst
  2. To es saprotu, saņemot šādas kastītes tiešām ir mazie Ziemassvētki ��!

    AtbildētDzēst
  3. To Paula's Choice mitrinātāju labprāt izmēģinātu, vispār jau diezgan daudzus viņu produktus :) Kastīšu saturs tiešām labs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. PCh piedāvā gandrīz visu, arī paraudziņus savā EU lapā. Sūtīšana padārga, bet, manuprāt, ir to vērts, kaut vai tikai pasūtīt paraudziņus..

      Dzēst
  4. Foreo gribētos izmēģināt, vispar kastītes tādas izdevušās, foršas ;)

    AtbildētDzēst