pirmdiena, 2016. gada 1. augusts

Jaunumi jūlijā - no Morphe, Kate Spade un Wunderbrow

Laiks kārtējiem jaunumiem... Pēdējā laikā stingri piedomāju pie pirkumiem, nupat liekas, ka visa kā jau gana. Ir, protams, lietas, kas ātri izlietojas - jo īpaši dažādi mazgāšanas līdzekļi, tad tie krājumi ir regulāri jāatjauno.. Un arī tas, ka caur lētajām skaistumkastītēm var tikt pie visādiem jaunumiem, ko izmēģināt.. 
Vēl viena iezīme manos jūlija pirkumos ir tā, ka pārsvarā viss iegādāts izpārdošanās/autletos/ar kuponiem.. Domāju arī uz priekšu turpināt tāpat. 

Un tā, vispirms viens piemirsts ULTA veikala apmeklējums pašās jūnija beigās..
Kā ierasts, ULTAs dušas smūtiji, šoreiz ņēmu, kas nu bija izpārdošanas sadaļā, ļoti izdevīgi, manuprāt, un kādam laikam pietiks. Dzimšanas dienas dāvanā no Ultas - matu laka, kā arī iegādājos Almay Smart Shade tonālo krēmu ar SPF20. Ideāls vasarai, man ļoti patīk!

Gilrojas autletu (Simon Premium Outlets ķēde) apmeklējums bija īss, bet ļoti produktīvs - atsevišķos veikalos papildus parastajām autletu cenām pa virsu bija vēl -30% kārtējo svētku izpārdošanas atlaide..
Bath&Body Works autletā kopā ar meitu paņēmām mūsu visvairāk lietotos produktus - viņai smaržūdens, visiem kopā - dušas želejas, roku ziepes un svece. Nevarētu gan teikt, ka B&BW produkti būtu ekonomiski, tā ka šis viss izlietosies ļoti ātri.  

Savukārt Kate Spade autletā iegādājos to, pēc kā sirds sen jau kāroja - 2 makus un mazu rokassomiņu. Ja nebūtu izpirkta mana krāsa vienai no lielākām rokassomām, būtu ņēmusi to mazās vietā, bet nu nekas, sagaidīsim atkal kādas trakās atlaides. Gatavojoties šim pirkumam, diezgan dziļi izpētīju Kate Spade piedāvājumu dažnedažādos veikalos, tā ka ja kādam būtu interese, varu uzrakstīt atsevišķi ko vairāk par šo zīmolu un to ko un kā viņi piedāvā.

Pirkums no Morphe - E sērijas otas tika izpārdotas, jo vietā nākusi jaunā E2 kolekcija, tā nu paņēmu E14, tas man jau otrais eksemplārs. Jaunās E2 esot mīkstākas un kvalitatīvākas otas, ehh...
Interesanti, ka Morphe ir pārtraucis tiešo piegādi uz UK un Austrāliju, tagad jāiepērkas no vietējiem partneriem. 

Tāpat kritu kārdinājumā un paņēmās jaunā 35OS palete. 35 skaisti, mirdzoši toņi par $22 - nu grūti nošaut greizi. Vienīgā problēma ir nofotografēt šīs ēnas. Ne Morphe mājas lapā, ne šeit nav pareizās krāsas. Tur tās rādās pārāk sarkanīgas, šeit pārāk vēsas. Reāli palete ir dzeltenīgi-oranža. 

Amazon Prime lielajā izpārdošanas akcijā šogad bija labāks piedāvājums kā pagājušajā, bet tik un tā nekā daudz tāda vērtīga nebija, kas mani interesētu. Iegādājos vienu no Real Techniques jaunākajiem komplektiem, lai dabūtu jaunu sūklīti, abas otas man jau bija, lai gan jāsaka, ka jaunās paaudzes RT otas (ar košajiem kātiem) ir mazliet uzlabotas - tās ir mīkstākas un mazliet arī ir pamainījusies otu forma. Mazāko otu paturēju - Deluxe Concealer Brush, lielākā ir Expert Face Brush, to atdāvināju. 


Vēl šajā pirkumā bija Wunderbrow uzacu želeja - es vēl joprojām neesmu atmetusi cerību atrast ērtu alternatīvu zīmuļiem. Melnajā kastītē ir zelta krāsas auskari - palieli riņķi, kas netīšām nopirkās pārāk lieli. Bet nu tā kā cena bija daži dolāri, tad atpakaļ nesūtīšu. 

Tādi man panākumi jūlijā..
Skaistumkastīšu jaunumus atstāju atsevišķam rakstam, jo jūlijā kastīšu bija daudz un daudz arī jaunu atklājumu.. 

2 komentāri:

  1. Lieliska maku izvēle! :) Noteikti gribētu dzirdēt ko vairāk par Kate Spade zīmolu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Es katrreiz nopūšos no sajūsmas, pie kases izvelkot to gaišo maku.....
      Uzrakstīšu!

      Dzēst