ceturtdiena, 2016. gada 6. oktobris

Jaunumi manos plauktos septembrī - Hourglass, Madara u.c.

Septembrī gāja pavisam vienkārši - divas skaistumkastītes un 3 pirkumi, nekā lieka. Lai gan, protams, kā uz to paskatās. :)



Augšējā rinda nākusi no skaistumkastītēm, septembrī vēl bija divas - Sephora un Allure. Šie ir produkti, kurus esmu nolēmusi izmēģināt vai jau zinu, ka man patiks. Pārējos (kā smaržas un tml. jau atliku promdodamajā čupā). 
Un tā, krājumi ir papildināti ar:
  • Dr.Jart+ Water Drop Hydrating Moisturizer
  • Purlisse Blue Lotus Cleansing Milk
  • Avene PhysioLift acu krēms - redzēsim, kā ar šo ies, līdz šim mēģinātie Avenes produkti man ir izraisījuši alerģiskas reakcijas... 
  • Living Proof Perfect Hair Day Night Cap Overnight Perfector - šis ļoti intriģē - kā tas uzturēs matu spīdumu un mīkstumu nedēļas garumā.. 
  • Sephora Rouge Shine lūpu krāsa tonī Love Spell,
  • Supergoop Lipscreen - lūpu balzāms ar SPF50, ko var klāt pa virsu jebkurai lūpukrāsai, lai nodrošinātu aizsardzību no saules.
  • Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel - mana mīļākā uzacu želeja, šī noteikti noderēs. 
  • GrandePrimer - kondicionieris skropstām, ko domāts klāt zem tušas. 
  • Kat Von D Tatoo Liner - šķidrais laineris tonī Trooper, ar otiņas tipa aplikatoru. 
Atsevišķi pirkumi bija Madaras dezodorants (tā bija daļa no lielāka pasūtījuma no Madaras, bet šis izrādījās vienīgais, ko pirku sev, pārējās lietas dāvanām, suvenīriem utt.). Kā jau visos medijos minēju, tad Madarai bija atlaižu diena -40%, piedevām savācu vajadzīgo summu bezmaksas piegādei. Un atnāca nedēļas laikā. Lielisks serviss. :)
 
Tāpat nopirkās vēl viens bezalumīnija dezodorants no H&M - bija kārtējā izpārdošana, klāt ļoti nocenotām pidžamām un citām šmotkām paķēru šo. 

Nu un tad mēneša lielākais pirkums - Hourglass Ambient Lighting Edit palete Surreal Light. Lai gan ikdienā ļoti cītīgi lietoju iepriekšējo zīmola paleti, nenoturējos un iegādājos arī šo, jo tomēr citi toņi. Sākšu beidzot lietot, redzēsim, kura tad ir labāka. 

Tas šomēnes viss. Taupības režīms tiek ievērots un tukšoti esošie krājumi. 

***

Ak jā, šoreiz nebija atsevišķa ieraksta, tikai ziņa Rafflecopterī, bet vēlreiz sveicu Hourglass izlozes uzvarētāju Meldru! Dāvaniņa jau pavisam drīz būs pie viņas!

2 komentāri:

  1. Forši, kad pirkumi ir pārdomāti. Es vēl ceļā esmu. Krājumu kalni tik pamazām kūst.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav jau tik viegli nolietot to, kas rūpīgi vākts un krāts.. :)

      Dzēst