trešdiena, 2017. gada 25. janvāris

IMATS 2017 Haul - Viseart, Nyx, Ardell

Kopsavilkumā - IMATS LA šogad bija lielisks! Izstāde svinēja savu 20-gadi, varbūt tas atstāja iespaidu, bet kopumā bija daudz tirgotāju ar labām atlaidēm un dāvanām un ļoti piepildīta programma. Par visu plašāk - atsevišķi, jo tur mazliet vajag laiku un iedvesmu. 

Šoreiz par to, ko iegādājos. Tūdaļ arī visu likšu pie darba, lai vēlāk ziņotu, kas un kā. 
Šogad kaut kā bija tāda kā pirkšanas iedvesma. Es biju sagatavojusies un atzīmējusi, kurus tirgotājus gribu apmeklēt un ko gribētu iegādāties. Programmu izpildīju teju pirmajā stundā, tā nu atlika daudz laika apskatīt arī pārējos tirgotājus un iegādāties arī ko iepriekš neplānotu. 

Kā katru gadu, tukšām rokām aizgāju no mega rindām pie Dose of Colors, Sugarpill, Cozette un tamlīdzīgajiem "social media" zīmoliem, no kuru piedāvājuma īsti nekas neuzrunāja. Par Morphe pat nerunājot. Ja pie citiem stendiem dienas beigās vēl var piekļūt, tad pie šī nekādi. Ilgi nostāvēju pie Inglot, kā arī dažādiem indie un pro zīmoliem, bet nekas neķērās. 

Te nu mani pirkumi. 

Augšējā kreisajā stūrī redzama vesela kaudze ar mākslīgajām skropstām no Ardell. Šis bija viens no neplānotajiem pirkumiem. T.i., bija plāns iečekot jaunās Ardell FauxMink skropstas, bet nevarēja nopirkt pa 1 paciņai, bija izstādes dīls - 6 pakas par $20. Parastā cena veikalos ir $7 par 1 paku, dažreiz ar atlaidi var dabūt par $5. Tā nu ņēmu ar visas 6 pakas ar domu, ka gan jau izlietošu/atdāvināšu. Rozā maisiņš ar 7 gab. Ardell parastajām skropstām un Duo skropstu līmi nāca dāvanā.  Tā teikt, neko jau sev dāvaniņa... 

Plānots pirkums bija LashSoClean no BeautySoClean. Reāli nekas ārkārtējs - mākslīgo skropstu sanitaizeris un speciāls tūlis skropstu attīrīšanai. Redzēsim, vai no šī būs kāda jēga. 

Turpinot skropstu tēmu - Promaster skropstu atliecējs no Tweezerman Lash Logic sērijas un dāvanā lūpu otiņa un otu maks. Šis it kā nebija plānots, bet tā kā mans mīļākais skropstu atliecējs ir tieši no Tweezerman un tas jau kalpo vairākus gadus, nolēmu apskatīt, kas jauns piedāvājumā. Ja atceraties, pirms laiciņa rakstīju par atliecēju dažādajām formām un kā kurš pieguļ acu formai. Tad nu beidzot Tweezerman ir uzlicis uzrakstus saviem atliecējiem un definējis, kura forma derēs labāk kurai acu formai. Es iegādājos to, kas domāts almond&deep set eyes. 

Pie melnās jaukšanas paletes tiku vienā izlozē pie kāda no grima skolu stendiem. Nekādu uzrakstu, ļoti ķīniska plastmasas palete. 

Tad viens nu totāli neplānots pirkums no NYX. Biju stingri apņēmusies no šī stenda neko nepirkt, jo nu, neesmu lielākā šī zīmola fane un ko gribēju, esmu jau pamēģinājusi. Bet tā kā iepriekš izstādē biju noskatījusies jaunā tonālā krēma prezentāciju, tas kaut kā ieintriģēja. Pieejot pie stenda jaunumu sadaļas un ieraugot cenas, sapratu, ka arī ja nepatiks, nebūs žēl. Tonālais maksāja kaut kur pie $4. Ā, saucas šis Total Control Drop Foundation un sola tas visādus brīnumus. Man ir 07 tonis, ko ieteica stenda darbiniece. Tā kā šo pirku tīri pamēģināšanai, tad noteikti uzrakstīšu savas domas. Pie reizes paķērās viens no Epic Ink Lip Dye tonī Victorian. Jau tagad zinu, ka neveiksmīgs tonis, bet nu neko darīt.. :( Pirkumu maisiņā atradu maziņu atslēgpiekariņu ar lūpukrāsu, tas gan dikti feins. 

Visbeidzot mans visplānotākais pirkums - Viseart Petit Pro palete. Tiklīdz kā šo ieraudzīju, zināju, ka gribu, bet online tā tika izpirkta momentā. Tā nu devos meklēt MuseBeauty stendu un aptaustīju paleti savām rokām. Piedevām izstādē paletei bija laba atlaide. Iegādājos vienu sev un vienu dāvaniņai nākamajā izlozē. Tā ka stay tuned, tā teikt. :) 

Tādi man pirkumi. Janvārī ienācās vēl šis tas, bet par to kārtējā ikmēneša atskaitē. 

4 komentāri:

  1. Kaa es gribeetu tikt pie taam Ardell skropstinjaam, tik labs piedavajums :)

    Anete
    www.lapoudreblog.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ja es intensīvi lietotu ikdienā, tad noteikti nopirktu vairākus tādus komplektus. Pagaidām mēģinu pieradināties.... :)

      Dzēst
  2. jauno tonālo no Nyx arī gribētu izmēģināt, bet izskatās, ka viņš vairāk sausākai ādai, nekā ir manējā ;)
    Skropstas ir vienkaŗsi wow ;) Pamazām iepatikās tās lietot uz kādiem lielākiem pasākumiem, jo savējas nav diezko dižas ;) iegoogleju acu ēnu paleti, tiešām ļoti skaista..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prezentācijā, protams, apgalvoja, ka derēs visiem, bet es vēl nevaru saprast. Man pašlaik kā ziemā ir sausāka āda, un pirmie iespaidi ir, ka drusku sausina... Bet vēl mēģināšu dažādos veidos, virs dažādiem krēmiem utt.
      Paletē tādi toņi kā man patīk un arī patīk mazais izmērs, šādi nav jāmaksā kosmoss kā par citām Viseart paletēm.. :)

      Dzēst