piektdiena, 2017. gada 3. marts

Jaunumi februārī - no Sephora, Dove, L'Oreal u.c.

Februāra jaunumi..  
  • Iegādājos beidzot pilna izmēra apmetni matu krāsošanai (līdz šim lietoju pavisam īsu apmetnīti). Šis gan skaitās matu mazgāšanas apmetnis, bet es parasti krāsojot neko traki nenoķēpājos, tas vairāk sirdsmieram. 
  • Sephora Favorites sērijas komplektiņš, šis saucas Scouted by Sephora - jauno, uzlēcošo zīmolu pārstāvji - Milk tuša, Grande Lips lūpu plamperis, Besame lūpukrāsas sērkociņi, MakeUp Eraser mini grima noņemšanas lupatiņa, Wander Beauty lūpu un vaigu krītiņš. 
  • Dove antiperspirants - tomēr sapratu, ka ir gadījumi, kad vajag 100% pārliecību, ka svīšana nenotiks. Lietoju tikai atsevišķos gadījumos, pie tam šis konkrētais nav pārāk labs, būs jāatgriežas pie pārbaudītā Secret
  • L'Oreal Chroma un HiColor matu krāsas - plānoju no sarkanās nokrāsas pāriet uz violetu, tādēļ šāda izvēle. 
  • Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer mini.
  • Origins GinZeng Refreshing Eyecream mini.
  • Too Faced Lip Injection Juicy Color Plumping Lip Gloss - šo jau pamēģināju, tas ir tāds ārprāts - tiešām kā būtu ar adatām sadurstītas lūpas..... 
  • Nars Velvet Lip Gloss tonī Bound - šis iepatikās jau no pirmās reizes... 
  • Sephora Lashcraft tušas mini. 
Un te čupiņa paraudziņu, kas nāca līdz Sephora pasūtījumam (bija iespēja dabūt 5 paraudziņus parasto 3 vietā). Paņēmu visvisādus lūpu produktu paraudziņus - no Make Up For Ever, YSL, Givenchy, Dior un Smashbox
Man patīk, ka dažiem zīmoliem pie paraudziņiem klāt nāk mini lūpu otiņa. Sīkums, bet patīkami...

Tas pagaidām viss, februāris bija tāds pavisam kluss manā grima laukā, ļoti maz lietoju kosmētiku, burtiski tikai 3 produktus, par kuriem pastāstīšu nākamajā rakstā. 

4 komentāri:

  1. mmm violeta.. skaisti:) Interesanti, kā izskatīsies uz tumšiem matiem ;) Forši mini produkti, ta var visu ko izmēģināt un saprast, kas patik ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mani uzrunāja tas uzraksts, ka jālieto tikai uz tumšiem matiem. :)

      Dzēst
  2. Cik foršus paraudziņus var dabūt pie jums :) Žēl, ka LV tādus nedod :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu te dod, jo cer un sagaida, ka pēc tam labi un daudz iepirksies.. Arī tas, ka ja nebūtu šo paraudziņu un dāvanu par punktiem, kāpēc lai es iepirktos tieši pie viņiem.. ir tik daudz citu veikalu. Tā viņiem jācīnās par katru pircēju..

      Dzēst