otrdiena, 2017. gada 21. marts

Viseart Mini palete - atsauksme un GIVEAWAY

Pēc labās pieredzes ar Viseart Theory Chroma paleti zināju, ka pie izdevīga piedāvājuma noteikti gribēšu iegādāties vēl kādas šī zīmola ēnas. Tā kā mana izvēle toņu ziņā nebija pati veiksmīgākā - tumšajiem toņiem ikdienā nav īsti pielietojuma, tad  noteikti gribētu tikt pie ikdienas toņiem. 

Tiklīdz ieraudzīju Viseart Mini paleti pavīdam blogos, man bija skaidrs, ka man to vajag - ideāls izmērs (ar cerību kādreiz pat izlietot), līdz ar ko arī pieejamāka cena, kā arī toņi pavisam manā gaumē. Online to izpirka momentā, tā nu sagaidīju IMATS izstādi un iegādājos tur, piedevām ar atlaidi. Šī mini palete bija ekskluzīvi pieejama tikai no musebeauty.pro. Šad un tad to vēl var noķert, kad viņu noliktavā ir pievedums.

Šī mini palete, līdzīgi kā Theory paletes ir tādā samtainā iepakojumā (kaut kas uz NARS iepakojumu pusi), ar atlokāmu vāciņu. Šajā ir arī spogulis. Iepakojuma materiāls ir kartons + plastmasa, tātad reāli nekas fancy, bet tomēr pietiekami oriģināls un atšķirīgs no citiem. 

Iepakojumā ir arī plastmasas aizsargs, ko es plānoju paturēt, jo citādāk, īpaši ceļojot, ēnas varētu arī pabirt - atlokāmais vāciņš nav tāds stingri pieguļošs. 

Arī šajā paletē ēnu panniņas ir magnētiskas un tās var izņemt un pārvietot pēc vajadzības. Atšķirībā no citām manām ēnām, šo es neplānoju izformēt, jo toņu un finišu kombinācija manās acīs padara to par ideālo ārpus mājas-ceļojumu paleti. 














Pati palete ir uz pusi mazāka/vieglāka kā Theory paletes, taču šajā ir vairāk toņu - veseli 8. Manuprāt, noteikti labāk ir mazāki un attiecīgi par mazāku summu 8 toņi nekā lielāki un 6. Theory paletes maksā $45, šī mini palete maksā $30. Izstādē pirku par $24. 



Paletē ir 4 matēti un 4 mirdzoši toņi. Daži no šiem ir nedaudz līdzīgi manai Chroma paletei, bet salīdzinot tuvāk šie tomēr ir siltāki toņi. Saliekot šīs abas paletes blakus, manuprāt, ir pavisam laba toņu izvēle, lai radītu gan ikdienas, gan izteiksmīgākus grimus. Neba ka es baigi aizrautos ar tādiem, bet nu vismaz man ir opcijas. :) 



Nekādus tādus mīnusus es šai paletei nevaru atrast - man viss patīk. Matētās ēnas varbūt mazliet uzputekļo, ja tajās iebrauc ar otu tā straujāk, taču pēc otas nokratīšanas, klājot uz acīm, nekas nebirst. Ēnas ir pigmentētas, klājas vienmērīgi un pludinās vienkārši lieliski...

Vizualizācijas uz acīm šoreiz nebūs, jo nav bijusi iedvesma kaut ko ievērības cienīgu krāsot pēdējā laikā. Neba arī, ka man būtu tādas prasmes vispār. :)

*****
Taču ir iedvesma nelielam giveaway. Ja vēlaties tikt pie Viseart Mini paletes - labprāt kādam no jums tādu uzdāvināšu! Tieši kuram - to noteiks izloze! :)

Lai piedalītos:
  • Lieto Rafflecopter formu zemāk.
  • Var piedalīties no jebkuras valsts, Latvijā tiks nogādāts personīgi vai pa pastu, citur pa pastu. 
  • Obligātais nosacījums šoreiz parastais - jāseko Vēlajam rītam Bloglovin un papildus punkts, ja apmeklēsi Vēlā rīta Facebook lapu (priecāšos arī par "like", bet tas nav izšķiroši).
  • Giveaway turpināsies līdz 28. martam, un rezultāti tiks paziņoti, tiklīdz būšu sazinājusies ar uzvarētāju. 
  • Ar uzvarētāju sazināšos pa e-pastu un atbildi gaidīšu 2 dienu laikā. Ja atbildi nesaņemšu, tā vietā izvēlēšos citu uzvarētāju. 
  • Balva tiks izlozēta random kārtībā ar Rafflecopter palīdzību. 
Vēlu veiksmi!

a Rafflecopter giveaway

6 komentāri:

  1. super balva ;)) sekoju jau sen, tikai neatceros ar kadu vārdu, ceru ka ar to kuru ierakstīju :D
    Skatos, ka mini, ka neesi baigā makeup licēja, bet domāju, ka tas, ko sev uzkrāso ir smuki, bet tā domāju, vai tad jums tur kkadi kursi nav? Visu jau var iemācīties ja ļoti gribās..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redzu Tevi bloglovin... :)
      Ir, ir kursi, bet es līdz šim esmu atradusi vai nu tādus ātros MUFE tipa - lielā grupā 1-2h, vai nopietnos, kas ir gari un maksā dārgi. Arī tas, ka profesionālu kosmetologa-estētiķa licenci man laikam īsti nevajag.. Ieskatam - 8 nedēļu kursi - $1600. Īsie "zināšanu papildināšanas" 1 dienas kursi būs ~$250-$350.
      Teiksim tā, iegadīsies lieks laiks un nauda, es noteikti gribētu ko tādu kādreiz izdarīt.. :)

      Dzēst
    2. wow cenas tādas nopietnas.. tagad skaidrs, kāpēc uz vizāžas skolu kurā mācījos, brauca meitene no ārzemēm, teica ka lv daudz lētak mācīties

      Dzēst
    3. Nu šeit izglītība vispār dārga, visās jomās... :(

      Dzēst
  2. Sveiciens pagājušajā vārda dienā! :)

    AtbildētDzēst