pirmdiena, 2016. gada 12. decembris

Blogmas Day 10: Viseart acu ēnu palete

Luksus indie zīmola Viseart Professional Make-up, Paris vārdu dzirdējuši daudzi. Pāris pēdējo gadu laikā zīmols piedzīvojis sprādzienu, un, ja agrāk to varēja dabūt tikai profesionāļu vai indie veikalos, tad tagad produkti ir plaši pieejami, arī Sephora tīklā. 
Par pašu zīmolu gan daudz neko nevar uzzināt, izliekas ļoti noslēpumaini.. Pat mājas lapa nestrādā. 
Īsumā "oficiālais" stāsts ir, ka šo zīmolu radījuši franču televīzijas un filmu grima mākslinieki, un kā mērķis ticis uzstādīts augstas kvalitātes produkti, kas radīti ar modernām tehnoloģijām, bet ir dabai un cilvēkam draudzīgi. Kā CEO figurē tāds Gilles Lapalu, tiešām izklausās pēc francūža. :) Produkti nesatur minerāleļļu, sulfītus, SLS, ftalātus, parafīnu, naftas izstrādājumus, parabēnus, tie netiek testēti uz dzīvniekiem un tiekot izgatavoti ar rokām Parīzē.  
Lai kā arī būtu patiesībā, Viseart zīmols ir iekarojis savu vietu grima pasaulē, to ir iecienījuši gan grima mākslinieki, gan arī entuziasti. Vilinājumam padevos arī es un pēc vairākkārtējas "svačošanas" izstādēs, iegādājos vienu no mazajām paletēm - Theory sērijas Chroma paleti. 


Jau pats iepakojums liecina par stilu un kvalitāti.. It kā nekas tāds, bet mazajai paciņai ir kartona kabata, kas gan ikdienā nav nepieciešama. To novelkot, atklājas pavisam interesants formāts. 

Pavelkot lentīti paceļas vāciņš, kas atklāj satura aprakstu un sastāvdaļas. 

Pavelkot ļipiņu vēlreiz, paceļas nost vāciņš, kas atklāj pašas ēnas. Ēnām pa virsu vēl ir caurspīdīgs plastmasas aizsargs. Vāciņš un ļipiņa ir atlokāmi un magnētiski, kopā tas veido tādu kā kājiņu, lai paletīti varētu pacelt un nostādīt kā tāfeli. Ēnu panniņas ir magnētiskas un ir viegli izņemamas no savām vietām. Tam palīdz arī mazās iedobītes sānos. 

Paletē ir 6 toņi - 3 matēti un 3 spīdīgi. Mana izvēle bija par labu tādai toņu kombinācijai, kas varbūt manā arsenālā ir mazāk atrodami, lai gan tagad skatoties pēc kāda laika, tumšākos paletes toņus ikdienā nesanāk bieži lietot. 

Matētie toņi ir pavisam vienkārši - balts, melns un tumši brūns. Abus tumšos toņus rekomendē arī uzacīm. Spīdīgie toņi ir tiešām spīdīgi, bet tajos nav gliteru vai kādu citu birstošu daļiņu. 
Ēnas ir pigmentētas, pludinās kā sapnis, ir noturīgas un visādi citādi uzvedas ļoti labi. Uzklājot nebirst, kas, manuprāt, ir īpaši svarīgi pie šādiem toņiem. 

Lielākais jautājums noteikti ir, vai šīs ēnas ir savas cenas vērtas - šāds 6 ēnu iepakojums maksā $45.
Sadalot, sanāk, ka katra ēna maksā $7,5 (par 2g). Salīdzinājumam MAC ēnas maksā $6 par 1.3g, Make Up For Ever maksā $21 par 2g. Tātad, pavisam saprātīgi, ņemot vērā ēnu augsto kvalitāti.

Nez, man šīs ēnas ļoti patīk, un noteikti lietotu daudz vairāk ikdienā, ja tie toņi būtu tādi "ikdienišķāki". Tas tumšbrūnais un gaišākie mirdzošie noteikti ir bieži lietojami. Bet nu tā ir mana vaina, ka paņēmu tieši šādu. Bonuss tas, ka ēnas varu ērti izņemt, netraumējot paleti, un pievienot savai pārējo ēnu kolekcijai Z-paletēs.

Te mans mēģinājums kaut ko uztapināt ar šīm ēnām, savā galvā biju iedomājusies kaut ko baigi drosmīgo, bet sanāca vien kaut kas maigi pelēki sudrabots.. :) Izmantoju visus matētos toņus un vidējo no spīdīgajiem. Noteikti svētku laikā mēģināšu pieradināt mirdzošo melno. :)

2 komentāri:

  1. Ai, kā man kārojas kādu Viseart paleti! Bet esmu nolēmusi, ka par tādu naudu labāk nopirkšu kaut ko no nišas parfimērijas wishlist, kas nav nemaz tik īss :D

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pat tīri vai priecājos, ka man nepatīk smaržas.. Citādi droši vien arī būtu vēl viena višliste.. :) Bet vispār, ja ir kādas no dārgajām ēnām, ko ir vērts, tad Viseart noteikti ir..

      Dzēst