sestdiena, 2016. gada 3. decembris

Blogmas Day 3: Izlietots novembrī - Paula's Choice, RT u.c.

Šodien parastais ierindas raksts par novembrī iztukšotajiem trauciņiem.


  • Real Techniques otu mazgāšanas želeja - šī nu ne pārāk patika, likās ļoti neekonomiska. Beautyblender cietās ziepes pagaidām man liekas vislabākais otu tīrīšanas līdzeklis. Par šo vairāk stāstīju un rādīju pirms gada
  • Paula's Choice Redness Relief Moistureizer - šis krēms ļoti patika, likās, ka tiešām palīdz brīžos, kad kādu iemeslu dēļ radies apsārtums, kā arī tāpat ikdienā likās labs mitrinošs līdzeklis. Jau jauns iegādāts vietā. 
  • Hi-Pro-Pac Keratin Maintenance Replenish Masque - intensīvs līdzeklis matu keratīna atjaunošanai. It kā paraudziņš, bet ļoti dāsns, pietika 4 reizēm. Efekts bija jūtams, mati tādi kā gludāki un stingrāki. Līdzeklis nav dārgs, bet nezinu, vai man ir īsti vajadzība pēc tāda.  
  • Leaders Insolution Coconut Gel Mask with Orange - gēlveida lupatiņmaska, nekas tāds īpašs.
  • L'Oreal True Match Lumi Cushion tonālais krēms - šis ļoti patika, izlietoju līdz galam. Pagaidām jaunu nepirkšu vietā, pa ziemu jāizlieto krājumi. Atsauksme šeit. 
  • Revlon Ultimate All-In-One tuša - šai ir ļoti maza, īsa, tieva plastmasas birstīte, kas uzņem daudz produkta, tā ka prasās noslaucīt. Skropstas nokrāsojas pārsteidzoši labi, bet diemžēl dienas gaitā birst.
  • Covergirl Star Wars The SuperSizer Waterproof tuša - šai ir ļoti tieva un gara gumijas birstīte ar retiem sariņiem. Birstīte, lai arī jocīga, ir diezgan ērta, skropstas ievērojami atliec un pagarina, bet arī nedaudz saķepina. Kad nožūst, faktiski ir iegūtas diezgan "kraukšķīgas" skropstas. Neesmu fane. 
  • Make Up For Ever Smoky Extravagant tuša - lai gan šī agrāk ļoti patika (atsauksme), konkrētais mini iepakojums laikam bija jau pastāvējis un tuša pakaltusi. Tā nu lido laukā pēc dažām reizēm. 
  • Freeze 24-7 Anti-Aging Eye Serum - šis acu serums diezgan labi patika, bet nebija pats mitrinošākais, kas mēģināts. 
  • Erborian Korean Skin Therapy Bamboo Creme Frappe - ādu atsvaidzinošs gēls. Šim, lai gan piemīt korejiešu kosmētikai raksturīgais smaržīgums, efekts uz ādas bija lielisks un mitrinošs. 
  • Belif The True Cream Aqua Bomb - mitrinošā krēma paraudziņš. Šī krēma versija gan ir domāta normālai-taukainai ādai, taču ar visu to man tas diezgan labi patika. Kā jau pie korejiešiem, atkal ir aromāts, bet šis manam degunam pārāk netraucēja. Noteikti pamēģināšu sausai ādai domāto krēmu.  
Pēdējā laikā man iepaticies izmēģināt mini izmēra sejas kopjošos līdzekļus, ar nosacījumu, ka produkts pietiek vismaz nedēļai. Tad es tā varu apjaust, vai man nav nekādas pretenzijas un vai varētu būt kāda tālāka interese. Tāpēc mana izvēle ir apstājusies pie Sephora skaistumkastītes, jo tajā vienmēr ir šādi produkti. 
Līdz rītam! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru