piektdiena, 2016. gada 23. decembris

Blogmas Day 19: Urban Decay Naked Skin Concealer

Hehe, laikam jau tiešām 24 raksti decembrī izstiepsies pa visu decembri, baigi grūti tomēr tā tik intensīvi.. :) 

Šoreiz īsā atsauksme par Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage konsīleri. Par Urban Decay un to, kas manos plauktos atrodams no šī zīmola, rakstīju šī gada maijā, bet konsīleris piepulcējās tikai pēc kāda laiciņa. Piepulcējās pavisam netīšām, pie Sephora viltīgās taciņas uz kasēm. Tur, kur paņēmās visādas lietas, kas reāli jau nav vajadzīgas, bet izskatās tik mīlīgi mini iepakojumos. 
Līdzīgi bija ar šo. Nebija tā kā īsti vajadzības un pilno iepakojumu noteikti nepirktu, bet nu šo minīti taču var... :) 


Šī nejaušā satikšanas izvērtās par kārtīgu iepazīšanos. Pie kasēm nebija plaša toņu izvēle - travel size izmēros tur ir tikai 2 toņi, tā ka ņēmu uz labu laimi un trāpījās daudz maz piemērots tonis - Light Neutral. Reāli arī no pilnizmēra iepakojumiem man cits nekas nebūtu ko ņemt, jo toņu izvēle šim vispār ir diezgan ierobežota. Šis sanāk otrais gaišākais. 


Mini iepakojums ir mazāk par pusi - 1.8ml no pilnā (5ml/$28), maksāja $12.
Es teiktu, ka maniem konsīlera lietošanas apjomiem ļoti piemērots izmērs, lietoju visu vasaru un gan jau ka lietošu vēl ilgi. Tonis vasarā derēja labi, pašlaik ziemā ir nedaudz par tumšu. Vasarā tas bija mans labākais draugs, jo karstā laikā sevi pierādīja kā noturīgu. 

Bet tā kopumā man šis patīk, ir ar labu sedzamību, finišs ir dabisks, kā jau to sola ražotājs, vairāk uz matēto pusi un arī uz ādas to nevar just. Mēdz nedaudz sakrāties rieviņās, ko novēršu piepūderējot. Kā saprotat, ziemā manai sausajai ādai šī nav labākā kombinācija, tādēļ pataupīšu atkal siltākam laikam.  


Ehh, tūlīt jau svētki klāt, tas decembris ir paskrējis nemanot....

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru