ceturtdiena, 2016. gada 15. decembris

Blogmas Day 14: Hourglass Ambient Lighting Edit palete


Apmēram pirms gada stāstīju plaši un gari par Hourglass Ambient Lighting Edit paleti, kas ir mana visu laiku lietotākā palete un vēl joprojām ir mīluļu sarakstā. Arī citi Hourglass produkti man parasti patīk. Tādēļ ar lielu interesi gaidīju šī gada "svētku" paleti "Surreal Light". 


Palete atnāca tādā pat izmērā kā iepriekšējā, bet šoreiz ar citu dizainu. Par to noteikti nevar sūdzēties, jo izmantots pašlaik tik ļoti trendīgais marmors, pie kam palete ir matēta un atstāj visnotaļ elegantu iespaidu. Arī lielas un parocīgais spogulis ir turpat. 


Jaunums ir tas, ka šoreiz ir 5 produkti - viens no pūderiem aizņem trešdaļu no paletes. Acīmredzot ir ņemtas vērā agrākās pircēju sūdzības par to, ka panniņas ir mazas un pūderi jaucas kopā. Šis noteikti palīdz. 


Kas tad lācītim vēderā? Vēderā ir 1 finishing sejas pūderis tonī Surreal Light (kreisajā pusē, lielais izmērs), 2 sārtumi - augšējā rindā no kreisās Surreal Glow un Surreal Effect. Apakšējā rindā vidū ir bronzeris tonī Surreal Bronze Light un labajā malā ir strobēšanas pūderis tonī Surreal Strobe Light

Zemāk "smēriņi" tādā pat secībā. 

Toņu pigmentācija ir tāda pat kā iepriekš - salīdzinoši maiga, kas ir tieši manā gaumē. Iepriekšējā paletē man tieši tas visvairāk patika, ka nav jābaidās par pārforsēšanu (ko, protams, var izdarīt, slāņojot). Bronzeris ir tāds ar nedaudz sārtu apakštoni, tādēļ reāli to izmantoju kā sārtumu. Kas gan arī nav slikti.

Bet ir viens liels bet. Šī ir daudz mirdzošāka palete. Arī visiem pārējiem Hourglass pūderiem sastāvā ir mazmazītiņi mirdzumiņi, kas dod to īpašo "gaisma no iekšpuses" efektu, bet tie nekad nebija tā īsti saskatāmi. Manās acīs neliels mīnuss ir arī tas, ka šie toņi ir siltāki nekā iepriekš.

Kopumā salīdzinot abas paletes, iepakojums man šai noteikti patīk labak, jo ir praktiskāks, savukārt saturs noteikti iepriekšējai patīk labāk. Ikdienā arī roka noteikti sniedzas vairāk pēc tās. Vaigu sārtumus un bronzeri noteikti lietošu arī no šīs, tie ir pietiekami universāli.

Jāatzīstas, ka tad, kad tā kārtīgi sāku lietot šo paleti, sapratu, ka gribētu sūtīt atpakaļ, ja vien nebūtu nokavēts Sephora produktu atgriešanas termiņš. Bet diemžēl jau bija par vēlu.

***
Ar Hourglass pūderiem ir tā, ka vairums toņu ir gana maigi, lai tos varētu lietot gandrīz ikviens, tādēļ, ja ir tāda interese un iespēja, iesaku iegādāties vai nu atsevišķos vieniniekus vai mazās trijnieku paletes. Gan produkta daudzuma/cenas attiecība labāka, gan arī nebūs lieku/mazlietojamu produktu. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru