otrdiena, 2017. gada 4. aprīlis

Jaunumi manos plauktos martā - Pantene, The Ordinary u.c.

Marta jaunumos atkal dominē kopšanas līdzekļi un ne tik daudz dekoratīvā kosmētika. Es teiktu, ka manā gadījumā tas ir likumsakarīgi gan pie jaunumiem, gan izlietotajiem produktiem, jo ziemā vairāk koncentrējos uz ādas kopšanas rituāliem un vasarā, kad āda nav tik sausa, tad labprātāk klāju pilnu meikapu un spēlējos ar dekoratīvo kosmētiku. 


  • Secret Clinical Strength antiperspirants - lai gan no antiperspirantiem mēģinu atturēties, nolēmu tomēr ārkārtas gadījumiem nopirkt mini iepakojumu no šī agrāk iecienītā zīmola, jo ar Dove galīgi negāja labi.
  • Living Proof Dry Volume Blast Styling&Finishing Spray - šis nāca Sephora kastītē, pati diez vai tādu pirktu, bet nu provēsim. 
  • Pantene Dry Shampoo - youtube guru Tati šo slavē kā vislabāko sauso šampūnu, nolēmu tak pamēģināt. 
  • Make Up For Ever Artist Shadow tonī I-544 - no Sephora kastītes. 
  • CVS Beauty 360 Skin Soothing Body Wash - nolēmu pamēģināt CVS ekvivalentu manai mīļajai Aveeno dušas želejai. CVS veikalos teju visiem kopšanas līdzekļiem ir gandrīz identisks in-store brand līdzinieks, par mazākām naudiņām, piedevām novietots plauktā tieši blakus. 
  • Ulta Beauty 3-1 dušas smūtiju mini, mana iecienītā līnija. 
  • Benefit Watt's Up! izgaismotājs. Šāds man jau ir, no viena noteikti šķiršos. 
  • Inglot Duraline Mixing Liquid - vajadzēja kaut ko piemest klāt pasūtījumam no Beautylish, lai sasniegtu noteiktu summu, tā nu nolēmu beidzot šo pamēģināt.
  • Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer tonī Nude Glow - jau atkārtoti man šis tiek Sephora kastītē, ir ok. 
  • Algenist Reveal Concentrated Luminizing Drops - neesmu liela izgaismotāju cienītāja, bet šo vasarā pamēģināšu, neliekas pārmērīgi spīdīgs.  

Visvairāk priecājos par šiem jaunumiem manos plauktos - pasūtījums no Beautylish ar nelielu The Ordinary produktu izlasi. Diemžēl netiku uz The Ordinary prezentācijas pasākumu Sanfrancisko, tur būtu bijusi laba iespēja klātienē izprasīt visas detaļas un sastādīt kopšanas plānu, bet nu neko, kaut ko izgudroju saviem spēkiem un pasūtīju. Tās cenas ir tik nelielas, ka nebija bail arī nošaut greizi. :) Sāku cītīgi lietot un noteikti ziņošu par to, kā veicas. 

Un visbeidzot ilgi plānots pirkums - lūpukrāsu palete no Japonesque. Man vienmēr ir tik žēl izmest iesāktus lūpukrāsu paraudziņus, kas pēdējā laikā sakrājušies ļoti daudz, tā nu nolēmu visus pārkrāmēt paletē. Par progresu un to, vai bija vērts, noteikti arī pastāstīšu. 

2 komentāri:

  1. Man ļoti patīk Living proof, matu laka. Dārga, bet man ļoooti patika. Ja nesistu pa kabatu, atd noteikti iegādātos atkārtoti. Par Inglot Duraline- ceru, ka patiks, man darbam ļoti noderīgs. Gan laineriem, gan birstošām ēnām ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar Living Proof pagaidām iet dažādi, cerēsim, ka laka patiks.
      Duraline man vairāk izklaidei, nezinu, vai būs ļoti noderīgs :)

      Dzēst