piektdiena, 2017. gada 26. maijs

Iepazīstos mazliet tuvāk ar Dior produktiem...


Līdz šim neesmu bijusi liela high-end kosmētikas ražotāju "senā" gala piekritēja. Mani ir interesējuši Tom Ford, Marc Jacobs un citi tādi "jauneklīgāki" zīmoli, bet klasiķu kā YSL, Chanel, Dior virzienā skatījusies esmu reti. Pirms kāda laika nolēmu "piespiedus" kārtā tiem tomēr pievērsties. Laba iespēja to izdarīt ir Nordstrom veikalu ķēdes skaistuma dienās, kad iegādājoties $20 dolāru dāvankarti, vari dabūt pilnu grimu sevis izvēlētā zīmola stendā. Tā ir ne tikai iespēja sajust produktus darbībā, pārrunāt interesējošos jautājumus ar zīmola speciālistu, bet, protams, arī iztērēt šo karti, iegādājoties kaut ko, kas ir ieinteresējis. Protams, šāda līmeņa zīmolu stendos par $20 grūti ko nopirkt, bieži vien nākas piemaksāt. :) Tā es jau esmu bijusi YSL, Tom Ford, kā arī Charlotte Tilbury stendos. Tad pienāca kārta Dior

Tā nu skaistuma dienu degpunktā ierados uz savu pierakstu. Pēc ilgāka gaidīšanas brīža man pievērsās Dior konsultante, un man uz sejas pēc manas izvēles un konsultantes ieteikumiem tika saklāti dažādi Dior produkti. Starp citu, beigās tas gaidīšanas brīdis būs svarīgs.. 

Tāds bija rezultāts..

Tika izmantoti: 

Diorskin Airflash Spray Foundation ($62) izsmidzināmais tonālais krēms. Toni neatceros, bet atceros, ka patika sajūta uz ādas. Jāpiebilst, ka uzklāja ar otu, tonālo no flakona uzpūšot uz tās. Kā esmu novērojusi youtube, tad pārsvarā tā visi dara. Šai brīdī atceros savu seno eksperimentu ar Sephora ražojuma līdzīgu produktu. Es toreiz rīkojos nedaudz citādāk...  :) 

Tika lietota acu ēnu palete 5 Couleurs Designer' Makeup Artist Tutorial Palette tonī 808 Purple Design ($62), kā arī acu zīmulis Diorshow Pro Liner Waterproof tonī 772 Pro Mahogany ($33).  Acu zīmulis ir skaistā tumši violetā tonī, ar  plato galu, ļoti noturīgs, taču nav grūti noņemt. 

Uz lūpām tika uzklāts lūpu zīmulis tonī nr. 169 Grege ($31) - kas ir dabiskā tonī, ļoti mīksts un maigs, kā arī lūpukrāsa Couture Color Rouge Dior Lipstick ($35) tonī nr. 219 Rose Montaigne.

Pārējos produktus nepiefiksēju, jo tie nelikās nekas īpašs. No visa uzklātā mani uzrunāja acu un lūpu zīmuļi, kurus beigās arī iegādājos. 




Jautāsiet, kāpēc tas gaidīšanas aspekts bija nozīmīgs? Es pēc dabas neesmu cilvēks, kas iet meklēt kašķi, bet tā kā biju ieradusies pieteiktajā laikā, tiku apsēdināta krēslā, bet tad par mani vienkārši aizmirsa, tad nolēmu aiziet "aprunāties ar menedžeri". Menedžere kā kārtīga klientu apkalpošanas speciāliste ņēmās atvainoties un piesolīja dāvaniņu par ilgo gaidīšanu. 

Beigās solīto dāvaniņu tiešām dabūju, kas izrādījās somiņa ar Dior paraudziņiem - Dior Prestige La Creme krēma mini, Diorshow Maximizer 3D' Triple Volume Plumping Lash Primer mini, zīmuļu asināmais, J'adore smaržu paraudziņš, kā arī Lip Maximizer lūpu spīduma mini tonī Pink 001
No šiem vienīgais manā ikdienā ir iegājies lūpu spīdums, jo tam ir ļoti parocīgs izmērs, faktiski nav toņa un ir patīkams vaniļas-piparmētru aromāts. 

Tā vispār par zīmolu palika labs priekšstats. Vai produkti ir augstās cenas vērti? Es domāju, ka tikpat labus produktus var atrast profesionālo un pat drugstore zīmolu klāstā, kur nebūs jāpiemaksā par smalko iepakojumu un zīmola nosaukumu... 

Tā jau ir patīkami paturēt rokā un palietot kādu šiku produktu, bet es labi apzinos, ka par šo "pieredzi" un "ilūziju" esmu samaksājusi ar augsto cenu... Katrs mēs savu reizi esam gatavi maksāt par kādu tieši mums svarīgu "pieredzi" un īpašām sajūtām. Kādam tas būs ekskluzīvs ēdiens, kādam smalks vīns, bet man tīri labi patīk šad tad sevi iepriecināt ar kādu šikāku skaistumkopšanas produktu. :)

2 komentāri:

  1. Man no Dior patīk lūpu krāsas un lūpu spīdumi, kuri tiešām nav lipīgi ;) par to, ka var atrast analogus- jā tā ir..bet mēs, sievietes, lielākoties jau visu pērkam jo iepatikās :))

    AtbildētDzēst