svētdiena, 2017. gada 10. septembris

Jaunumi manos plauktos jūlijā - Charlotte Tilbury, NYX, Māra u.c.

Haha, gatavojos rakstam par augusta jaunumiem un atklāju, ka esmu aizmirsusi nopublicēt jūlija jaunumus... Tā kā pēdējos mēnešos ir bijis tā pavairāk jaunumu, tad nolēmu neapvienot. Tā nu būs vairāki pēc kārtas...

Kopjošā kosmētika... 


  • Nosacīti kopjošais līdzeklis, bet ļoti aktuāls - uzacu krāsa lietošanai mājās. Random izvēle, ņēmu, kas rādījās populārākais Amazonā. Šis ir no Godefroy. Ļoti vienkārši lietojams, rezultāts arī ļoti labs. 
  • Garnier Micellar Cleansing Water - nopirku mini pudelīti, ar domu, ceļojumiem, bet beigās tomēr vienkāršāk iztikt ar Makeup Eraser lupatiņu. Šī izlietosies mājās. 
  • Madam CJ Walker matu kondicionieris.
  • REN Evercalm sejas maska.
  • Perricone MD Face Finihing Moisturizer.

Dekoratīvā kosmētika..



  • Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Blush Glow palete. Jau sen gudroju par Filmstar paleti, bet līdz šim bija pieejamas tikai ar bronzeri un izgaismotāju, bet es īsti neesmu izgaismotāju fane, piedevām man jau vairāki ir. Bet gribējās laba toņa bronzeri un šis ir ideāls variants - kopā ar sārtumu. Šis bija Nordstrom vasaras izpārdošanas pirkums. 
  • E.l.f. Contour palete (šai ir tikai viens tonis) - spontāns pirkums, jo biju iegrimusi labos bronzera/konturētāja toņu meklējumos, un šis piedāvāja vairākus vienā, piedevām, kā jau e.l.f. - cenas ir ļoti draudzīgas. 
  • NYX Highlight&Contour Pro single tonī 07 Sculpt (matte brown). Šis bija jau sen noskatīts tonis, vienreiz veikalā izpētīju visus un šis reāli bija vienīgais, kam nebija oranžīgs apakštonis. 
  • Wayne Goss otas nr. 18 un nr. 19. WG otas ir labākās ever kādas esmu lietojusi, arī šīs nav likušas vilties. 
  • It Cosmetics Superhero Elastic Stretch Volumizing Mascara.
  • Essence Make Me Brow - jau atkārtots pirkums, ļoti laba un ļoti lēta uzacu tuša. 

Pirkums no Latvijas.



  • Māra Naturals rabarberu vannas sāls, dzērveņu dušas želeja un ķermeņa jogurts. Brauca viesi no Latvijas, izmantoju gadījumu un palūdzu atvest dažas lietas no jaunā zīmola. Pie reizes atbrauca arī dāvana draudzenei Mārai. :) 

Šie bija jūlija labumi. Augustā arī ir ienākušies šādi tādi labumi, par tiem pavisam drīz. :)

4 komentāri:

  1. Gaidu atsauksmi par Māras produktiem un REN sejas masku :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par Ren diez vai būs kas vairāk kā pie tukšās taras/ārā metamajiem, bet par Māru vēl domāju. Pie taras jau noteikti būs..

      Dzēst
  2. Savlaik man bija e.l.f. acu ēnas. Pirktas piemājas Target veikalā, par ļooti labu cenu, bet... man kaut kā likās, ka viņas [acu ēnas] tādas pablāvas. :(

    Vīra kungs liek pajautāt vai tie ir tie paši http://www.elf.com :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, e.l.f. ir nu ļooti zemas cenas. Kvalitāte ir kā pagadās, pēdējā laikā gan ir diezgan uzlabojusies. Meitai pērku kosmētiku no e.l.f. ko spēlēties. :)

      Vīra kungam vari izstāstīt, ka ar ieeļļotu seju vien būs par maz.. ;)

      Dzēst