otrdiena, 2013. gada 1. oktobris

Sūtījums no NARS

Gaidītā paciņa no NARS ir klāt!

Dažādu iemeslu dēļ esmu aizrāvusies ar francūža Fransuā Narsa (François Nars) kosmētikas līniju. Nav no lētākajām, bet šķiet, ka attaisno uz to liktās cerības. Arī iepakojums un dizains mani personīgi ļoti uzrunā. Melns, elegants un tāds velvetīgs.  

Man padomā bija iegādāties flomastera tipa acu zīmuli, jo visi krēmīgie, pat ūdensizturīgie no manām acīm noslīd pat ar acu ēnu bāzi apakšā. 
Nebiju vēl izlēmusi par to, kuras firmas zīmuli izmēģināt (bija doma sākt ar ko lētāku), bet narscosmetics.com piedāvāja foršas dāvaniņas - tas mani pārliecināja pasūtīt Nars Eyeliner Stylo zīmuli Carpates tonī. 
Nars Eyeliner Stylo
Papildus tam dāvanā saņēmu mini Super Orgasm vaigu sārtumu, mini Pro-Prime poru samazinošo praimeri un tā paša praimera paraudziņu. 


 Es ikdienā lietoju Nars Orgasm vaigu sārtumu, tamdēļ ļoti nopriecājos par mini versiju.
Super Orgasm
Orgasm
Bet sūtījumā izrādījās Super Orgasm sārtums. Pa lielam ļoti līdzīgs, bet galvenā atšķirība ir, ka Orgasm ir peachy pink ar zeltainu šimmeri (spīdumu), savukārt Super Orgasm ir peachy pink ar zelta glitteri jeb latviski laikam spīdumiem. Mana latviešu valoda šai jomā nav pārāk stipra, bet laikam tātad atšķirība ir spīdums vs spīdumi vai spīguļi. Man vēl nav tas vecums, kad spīguļi būtu galīgi par traku, tā ka labprāt izlietošu arī šo. Galvenais, ka tonis labs. :) Bildē (pa vidu) mēģināju noķert toni, bet laikam tā švaki redzams.


Te mazliet paspēlējos ar zīmuli, uz rokas ļoti labi zīmējas, uz acīm vēl būs jāiemēģina. Vienkārši tāpat ar ūdeni nost nemazgājas, ar ziepēm un nelielu beršanu izdevās.
Praimeris izlikās ļoti foršs - patīkama tekstūra un tāda svaiga smarža, nebija ne miņas no citreiz silikonīgajiem ķaušiem. Šis praimeris gan vairāk mērķēts uz taukainajām ādām, jo sola spīduma mazināšanu, velvetīgi-matētu ādas virsmu, sola pietušēt poras, grumbas, vienlaikus mitrinot. Man nu ne tuvu nav taukaina āda, bet man ļoti patīk matēts rezultāts un tekstūra arī tik patīkama uz tausti un uz ādas, tā ka mazo tūbiņu noteikti izlietošu. Par tālāko rīcību tad būs jāspriež. :) 

1 komentārs:

  1. Man jau sen ir vēlme kaut ko izmēģināt no NARS, bet joprojām viss tikai plānu līmenī :)
    Un sārtumi smuki viņiem

    AtbildētDzēst