sestdiena, 2013. gada 21. decembris

Dr. Hauschka Facial Steam Bath

Arī pie mums Kalifornijā (vismaz Sanfrancisko līča apkaimē) iestājies aukstāks laiks (tas ir - pa dienu +15 un pa nakti +5) un tā vien prasās dažādas "siltas" izdarības. :)

Jau labu laiku manā plauktā stāv vairākas "atliekas" no Dr. Hauschka "iepazīšanās" komplekta. Krēmus u.c. smērējamas lietas izlietoju ātri, bet uz vannas eļļu un sejas tvaika vannu līdz šim nebiju saņēmusies. 
Vannas eļļa vēl paliks citai reizei, bet šoreiz par Facial Steam Bath sejas tvaika vannas līdzekli. 

Ražotājs apgalvo, ka sejas tvaika vanna ar šo līdzekli stimulēs asinsriti, veicinās ādas attīrīšanās procesu, mitrinās, sasildīs un atvērs poras un izkustinās melnos punktus. Savukārt ārstniecības augu - kreses, margrietiņu un raganu lazdas ekstrakti kombinācijā ar mitru karstumu dezinficēs un nomierinās jutīgu ādu. 
Ražotājs arī iesaka šādu procedūru problemātiskai ādai veikt reizi nedēļā, savukārt citiem ādas tipiem reizi mēnesī.
Paredzēts normālai un taukainai ādai. Pilna izmēra iepakojums maksā 35$ par 100 ml.  

Procedūra notiek šādi: piepilda bļodu ar karstu ūdeni, atkarībā no bļodas izmēra, pievieno līdz 2 ēdamkarotēm Facial Steam Bath produkta (šķidrs gaišbrūns šķidrums). Ja lieto sejas saunu, tad pietiks ar 1 tējkaroti. 
Ieteicams uzklāt aizsargājošu acu krēmu uz plakstiņiem un balzāmu uz lūpām, lai pasargātu jutīgo ādu.
Pārliecas pār bļodu un apsedz galvu ar dvieli (tāpat kā pie inhalācijām).
Pirmo reizi šo darot, ieteicams nepārsniegt 5 minūtes, bet laiku var pagarināt līdz 10 minūtēm. Ja ir ļoti jutīga āda, nevajadzētu pārsniegt 5 minūtes.
Uzreiz pēc procedūras ieteicams uz mitrās ādas likt Dr. Hauschka Cleansing Clay Mask, lai iegūtu pilnvērtīgu rezultātu.

Es tā arī darīju - pielēju bļodā ūdeni, pievienoju līdzekli, apsedzos ar dvieli un sēdēju apmēram 7 minūtes. Pa to laiku skatījos bļodas dibenā un baudīju silto tvaiku sejā. Nekāda smarža produktam nebija, ūdens arī palika caurspīdīgs. Man vairs nav ieteiktās māla maskas un šobrīd arī mājās nebija neviena cita māla maska, tad nu grābu pirmo piemēroto, kas nāca prātā. Šinī gadījumā tā bija Michael Todd Avocado Mango Extra Hydrating Facial Mask. Šī īsti laikam nav atbilstoša mērķim, vajadzēja ko attīrošu, bet nu nebija pa rokai. 

Rezultāti: 
Pati procedūra bija ok, 5 min nav grūti izturēt un tas karstums arī ir relatīvs, mazliet sviedru lāsītes parādījās, bija tāds patīkams siltums, bet ne tā kā pēc pirts, kur viss ir pārkarsēts un āda deg. 
Āda pēc tam ir maiga un ļoti labi uzsūc visus līdzekļus, šķiet, ka mitrinošā maska iedarbojās daudz labāk kā parasti, pēc tam uzklāju arī mitrinošu serumu, kas ļoti labi uzsūcās. Otrā rītā visu laiku prasās glaudīt vaigus - nu dikti maigi un zīdaini.

Mans paraudziņš bija domāts vienai reizei, bet tā kā šī procedūra ļoti patika, tad apsveru domu par pilnā iepakojuma iegādi. :)

***
Latvijā Dr. Hauschka produkcija ir diezgan pieejama, grūti tā uz vietas neesot pateikt, bet internetā redzu, ka Biotēkas veikali to noteikti piedāvā. 
Pieminētie produkti: 
Dr.Hauschka piedeva sejas tvaika vannām 100 ml, maksā Ls 15.70 (Eur 22.34).
Dr.Hauschka attīroša mālu maska 10g maksā Ls 2.95 (Eur 4.20), 90g maksā Ls 18.50 (Eur 26.32).

Komplekts, no kura bija mani miniprodukti: Dr.Hauschka ikdienas sejas kopšanas līdzekļu komplekts taukainai/problemātiskai ādai, cena Ls12.65 (Eur18.00). Ir arī miniproduktu komplekti citiem ādas tipiem. Ir vērts pamēģināt, ja ir interese par labu ekokosmētiku. Es noteikti gribu izmēģināt izslavēto rožu dienas krēmu, neskatoties uz to, ka rožu aromāts nav tas mans mīļākais.

***

Kā jums ar sejas procedūrām mājās? Un kā ar Dr. Hauschka - esat ko mēģinājušas?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru