pirmdiena, 2013. gada 9. decembris

Izlietots novembrī - 2. daļa: Glamglow, L'Occitane u.c.

Šomēnes tik garš tukšās taras saraksts, ka raksts bija jādala 2 daļās. Te seko 2. daļa (no 18.-30.).
Ja slinkums lasīt visu tekstu - pie katra produkta beigās sejiņas - 
:) patīk, :| ir ok, bet nekas īpašs, :( nepatīk. 


18. Fekkai PrX Reparatives šampūns& kondicionieris. Franču friziera Frederika Fekkai viena no matu produktu līnijām, domāta daudz apstrādātiem matiem - attīra un atšķetina matus. Sastāvā SLS un parabēni.
Spēcīga, mākslīga smarža, ļoti puto. Manai galvas ādai iebildumu nebija. Mati otrā rītā gan diezgan nevaldāmi. :(

19. Guess Girl smaržu paraudziņš. Bija ok. Atsauksme šeit. :|

20. Drybar Cream Soda Smoothing Cream. Matu veidošanas krēms, derīgs visiem matu tipiem, sola mitrināt, nogludināt un piedot spīdumu un elastību.
Nogludinošais efekts ir, mati tik traki nespurojas, bet ir mazliet arī smaguma sajūta (weigh down). Patīkama, atsvaidzinoša smarža.
Interesējoties par firmu, kas šo ražo, uzzināju, ka tā ir Kalifornijā bāzēta matu salonu ķēde, kas piedāvā diezgan interesantu konceptu. Norezervēju laiku un došos izpētē. Noteikti par šo uzzināsiet vairāk. :|

21. L’Occitane Milk Concentrate. Franču ražotāja ķermeņa pieniņš ar mandeļu ziedu smaržu, sola barot un nogludināt adu, ātri uzsūkties un atstāt satīna finišu. Kompānija ir sociāli atbildīga, domā arī par vidi un dabīgām sastāvdaļām. Sastāvā redzu tikai dabīgas izcelsmes SLS, lai ko tas arī nozīmētu (laikam tas nav kaitīgs tad, ja dabīgs?). 
Patīkama smarža, bet priekš manis par uzbāzīgu. Man izlikās, ka kaut kas no maijpuķītes, bet izrādījās, tie ir mandeļu ziedi. Tiešām ātri iesūcas ādā, pēc tam tāda velvetīga sajūta. :|

22. Stila Convertible Color Dual Lip & Cheek Cream. Uz paraudziņa nav uzrakstīts tonis, bet šķiet, ka tas ir tas pats, kas man jau ir pilnā iepakojumā. Ļoti gribēju krēmveida vaigu sārtumu un šis bija viens no izslavētajiem produktiem. Otrs bija NYX (tas man kaut kad pirms laiciņa tika Glamsomiņas sūtījumā, bet neriktīgs tonis, atdevu draudzenei). Ja šis ir tas pats tonis, tad tas ir Peony. Ļoti labs, neitrāls rozīgs tonis, nestrīdas ar manu vaigu dabīgo sārtumu. Uzklāšanu vēl mācos, mēģinu gan ar pirkstiem, gan otām. Uz lūpām parādās kā matēts nude tonis, man ne pārāk. :)

23. bareMinerals Ready SPF20 Foundation, tonī Medium Beige. Paredzēts vidēja tumšuma ādai ar neitrāliem apakštoņiem. Vidēja līdz pilna sedzamība, neitrāls finišs. 
Man šis bija par tumšu, paraudziņš par mazu, lai novērtētu. :|

24. Michael Todd Wild Rose Petal creamy body wash. Šī rožu dušas želeja domāta visiem ādas tipiem, sola nogludināt un tonizēt ādu. 
Par šo firmu kaut kad būs atsevišķs stāsts, jo lietoju daudzus viņu produktus. Šai konkrētajai bezkrāsas dušas želejai ir spēcīga rožu smarža, visādi citādi diezgan parasta. :|

25. Michael Todd Cleanse&Tone - attīra, tonizē, noņem kosmētiku. Domāts normālai/ taukanai/ kombinētai ādai.  
Attīrīja labi, pelēkā krāsā (laikam no charcoil līnijas), patīkama smarža. Acīs nekoda, tuša nomazgājās. Man ir pilnais iepakojums no cita šīs firmas attīrītāja, par to, kad būšu palietojusi. :|

26. Michael Todd Citrus Cream Moisturizer. Domāts visiem ādas tipiem, sola nogludināt un mitrināt. 
Man šis krēms jau bija ceļojuma izmērā, bet lēni iet uz priekšu, tas tāds ziemīgāks krēms, jo ir pabiezs. Citrusīgs aromāts, ādu mitrina, bet nekas īpašs. Man ir skapītis pilns ar Michael Todd produktiem, bet šis nav starp favorītiem. :|

27. Hourglass Immaculate liquid powder foundation, Nude tonī. ASV, LA apkaimē bāzēta salīdzinoši jauna high-end kompānija, kuras tonālie krēmi iet savu slavas gājienu. Un ir ļoti dārgi.  
Immaculate sērija domāta taukainai ādai, absorbē eļļas, nosedz nepilnības un dod noturīgu velveta matētu finišu. 
Man tātad jau būtībā nepiemērots, jo man nav taukaina āda. Un konkrētais tonis man ir mazliet par tumšu. Ļoti labi klājas, vismaz ar RT expert face brush, noklājums ir ok, tik cik no paraudziņa pietiek, lielu sedzamību nevar uzbūvēt. Matēts, sauss finišs, kā solīts. Man ļoti sausināja ādu. Pie Hourglass paraudziņiem vēl atgriezīšos, jo kopā tur bija kādi 6 gab. :|

28. Benefit Eyes It's potent Brightening eye cream to fade circles
Krēms domāts tumšo loku mazināšanai un acu ādas atjaunināšanai. Diemžēl pilns ar parabēniem.
Šim acu krēmam ir patīkama smarža, nedaudz atsvaidzinoša sajūta, šķiet, ka ir tūlītējs nogludinošs efekts. Par tiem tumšajiem lokiem grūti teikt, droši vien vajadzētu palietot ilgāk. Patika, bet nu tie parabēni... :)

29. Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment sejas maska.
Sola 10 minūtēs sejas ādu padarīt mirdzošāku, gludāku, mīkstāku utt. Stāsta, ka visa Holivuda to lietojot. Produktu 2010. gadā radījis Holivudā dzīvojošs pāris savās mājās, lai izpalīdzētu draugiem-slavenībām. Tātad ilggadīgu pētījumu par šo produktu nav, ir tikai tā slavas gājiens pa pasauli. Bet sastāvā populārākās kaitīgās sastāvdaļas neredzu, tā nu atliek vien pārbaudīt uz savas sejas.  
Produktam ir spēcīga, īpatnēja smarža, sastāvā māli, vulkāniskā akmens daļiņas, tējas koka lapas. u.c. Praktiski uzreiz pēc uzklāšanas sākas kņudinošā sajūta. Ļoti ātri nožūst, nožūstot sacietē un nostiepj sejas ādu.
Pēc nomazgāšanas āda gluda, zīdaina, tāda nostiepuma sajūta, bet ne no sausuma velkošã. Pat varētu iztikt bez krēma. Ja parasti pēc tādām maskām sejas āda ir sausāka, tad pēc šīs nebija. Stipri apsveru iegādāties lielāku iepakojumu. :)

30. GlamRX magnētiskā palete, iekšā 2 Yaby acu ēnu paraudziņi un 1 konsīlera paraudziņš. No agrākiem Glamsomiņas sūtījumiem. Palete (kas ir tikai paraudziņa izmērā) sākumā likās forša, bet nedaudz palietojot ēnas un konsīleri, ātri vien viss piebira un arī bira pa paletītes spraugām laukā - vienīgā aizdare ir magnēts, pati kastīte taisīta no kartona. Cerams, ka pilnā palete ir labākas kvalitātes. Konsīleris man nepatika, pārāk sausa krēmveida konsistence, kas tā arī transformējās uz ādas. Ēnas ir ok, nedaudz palietoju, bet sarkanīgo toni man nebija pa spēkam pieradināt. Neturpināšu lietot. :( 
Yaby produkciju pārdod mājas lapā www.camerareadycosmetics.com, kur var dabūt dažādus profesionālā grima produktus (teātriem, kino un tml.). Tagad nevaru saprast, varbūt šis ir kaut kas īpaši labs, ko tikai es nespēju novērtēt? 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru