trešdiena, 2014. gada 29. janvāris

Janvāra Glambag - Benefit, Absolute, yaby...

Janvāra Glamsomiņā, kas šoreiz nosaukta "19 reasons", saņēmu 5 produktus. Ja iepriekšējās reizēs bija daudz dekoratīvie, tad šoreiz man tikuši vairāk kopjošie līdzekļi. 


  • (MALIN+GOETZ) Mojito Lip Balm - lūpu balzāms, 10g / $12
Ražotājs apgalvo, ka šis lūpu balzāms nomierinās ne tikai lūpas, bet arī sajūtas. Mitrinošā želeja ar mohito garšu labi kalpo sausu, kairinātu lūpu ikdienas kopšanā un aizsardzībā. Bez krāsas un parabēniem. Var lietot vienu pašu vai virs lūpukrāsas.

(Malin+Goetz) radījuši 2 kungi Ņujorkā, kur 2004. gadā atvēra aptiekas tipa veikalu. Šī firma ražo dabīgo kosmētiku, kas īpaši piemērota jūtīgai ādai. Pieejama arī Eiropā.

Es šo lietoju nu jau vairāk kā nedēļu un nevaru apstāties. Bez smaržas, bez garšas, pilnīgi caurspīdīga, ļoti krēmīga želeja, bet nav lipīga. Vai ir kaut kas revolucionārs, nezinu, bet ir ļoti patīkams lietošanā, arī virs lūpukrāsas kā papildus mitrinātājs.
Man patīk. :)


  • Benefit the POREfessional - balzāms poru redzamības mazināšanai - 3ml (pilnais 22ml / $30)
Ražotājs sola, ka šis balzāms ātri samazinās poru un mazo krunciņu redzamību, savukārt palielinās grima noturību. Var lietot vienu pašu, kā arī vai zem vai virs grima. 
Var uzklāt jebkurā brīdī, kad parādās poras. Caurspīdīgs, bez eļļas, der visiem ādas toņiem.
Sastāvā top kaitīgās vielas neatrodu.

Kā jau es reiz secināju, izmēģinot mazāku paraudziņu, šis produkts ir ok, bet tā kā man nav īsti izteiktu poru, tad nav nepieciešamības pēc tāda. :|


  • Absolute! Makeup Cleansing Tissue - attīrošas salvetes ar granātābolu ekstraktu - 10 gab. / $2.49
Ražotājs saka, ka šīs mitrās, ūdens bāzētās salvetes ar svaigu aromātu notīrīs pat ūdensnoturīgo kosmētiku, nekairinot ādu. Dabīgie augi un ekstrakti atsvaidzinās un mīkstinās ādu, samazinot pietūkumu. Ērtās salvetes ir pietiekami maigas, lai tās lietotu uz jūtīgas ādas un acu zonā.

Sastāvā propilēnglikols, SLS, parabēni.
Pieejams arī lielākos iepakojumos un ar dažādiem ekstraktiem (zaļā tēja, gurķis, E vitamīns u.c.)
Absolute! pieder decembra glamsomiņas rakstā pieminētajai firmai Nicka K.

Man lietošanā patika - pietiekoši slapjas, visu labi notīra, smuki smaržo, pēc granātāboliem.
Diemžēl sastāvs mani nemudina iegādāties lielāku iepakojumu. :|

  • yaby Liquid Foundation - tonālais krēms tonī Buff - 8ml / $13.99
Tirgotājs sola, ka šis tonālais dos ļoti dabīgu efektu, tas ir ar gludu tekstūru un ļoti viegli klājas. Dod dabiskas ādas spīdumu un perfektu ādu. Bez eļļas.
Nevaru atrast ziņas par sastāvu.

Es varu pilnībā piekrist šiem apgalvojumiem - tas dara tieši to, kas solīts - viegli klājas, uz ādas nemanāms un dod tādu dzīvīgi dabīgu finišu. 
Par šo firmu jau nedaudz rakstīju pie novembra tukšās taras (nr.30), kad metu laukā viņu acu ēnu un konsīlera paraudziņus. Šis produkts šķiet daudz labāks kā tie iepriekšējie. 
Ir ok, šo iepakojumu droši vien izlietošu. :|

  • Balanced Guru Balm Me Up Organic Sweet Cocoa & Tangy Body Balm - ķermeņa balzāms, 10ml / $12
Ražotājs apgalvo, ka šis ir krēmīgs un sviestains ķermeņa balzāms, kas bagātināts ar veselīgiem sviestiem (kakao, šī) un eļļu maisījumu (babassu, saldā apelsīna, laima, mandarīnu), un tas pamodinās sajūtas un mitrinās ādu, neatstājot lipīgus nosēdumus. Īpaši labi jāiestrādā elkoņos, ceļos un pēdās.
Balanced Guru ir organic produktu ražotājs, ar ne pārāk plašu produktu klāstu, šķiet, ka orientējas uz "zaļajiem" spa. 

Es palietoju, bet nekādu lielo prieku neguvu, jo šim ķermeņa balzāmam  ir ļoti bieza konsistence, tāds kā biezs sviests, līdz ar ko grūti smērējas. Mana galvenā problēma ar šo ir smarža - tā ir tāda citrona un gumijas/ riepu apvienojums. 
Diemžēl nepatika. :(
***
Šomēnes sausais atlikums ir 1 interesants produkts, ko turpināšu lietot, pārējos varbūt tā, galīga izmisuma gadījumā. :) 

4 komentāri:

  1. citrona un gumijas riepu apvienojums gan vartētu būt kaut kas... interesants :D

    eh, gribētos man Benefit arī latvijā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ir arī interesants.. Pē.. :)
      Benefit pagaidām nav iekļuvis manu iecienītāko firmu topā.. Bet iespējams, vaina tur, ka manā izmēģināšanā visu laiku nonāk tādi specifiski viņu produkti.

      Dzēst
  2. Piekrītu, ka LV arī vajadzētu tādu Benefit! :)
    Bet vispār Tev ir foršs blogs! ;) meldra

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Meldra... Tu turpini lasīt, drīzumā būs par vienu produktu, ko es Tev arī iesmērēju.. :)

      Dzēst