otrdiena, 2014. gada 18. februāris

Caudalie kosmētikas noņēmējs

Biju jau atradusi savu ideālo kosmētikas noņēmēju - vismaz 5 gadus jau lietoju Dzintara Kredo Natur kosmētikas noņemšanas toniku. Viss bija forši līdz brīdim, kamēr saņēmu jaunāko iepakojumu, ko mamma atsūtīja no Latvijas. Mamma netic, bet šim tiešām ir pavisam citādāka smarža nekā agrāk. Un šī jaunā smarža manam degunam nu galīgi nepatīk. 

Tā nu es meklēju citu ideālo kosmētikas noņēmēju. Eļļas, putas, losjoni u.c. konsistences man nepatīk, patīk pavisam šķidri noņēmēji, ideāli bez smaržas, krāsas utt.  

Savos meklējumos esmu uztrāpījusi uz Caudalie kosmētikas noņemēju jeb micelāro ūdeni. Pieejami 3 izmēri, iegādājos mazāko, 100ml, maksāja $14. 
Ražotājs sola
Kas tas ir: Attīrošais ūdens bez ziepēm, kas efektīvi notīra kosmētiku, vienlaikus attīrot un tonizējot ādu. 

Sastāvs: Galvenokārt vīnogu ūdens, kumelīšu ekstrakts, augu glicerīns. Nav parabēnu, sulfātu, ftalātu, minerāleļļas, SLS, utt. Nesatur dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas un nav testēts uz dzīvniekiem. 

Ko tas dara:  Maigi noņem kosmētiku no sejas un acīm, vienlaikus nomierinot, mitrinot un mīkstinot ādu. Attīra bez beršanas. Nekairinās pat visjūtīgāko ādu. Uzlabotā formula ir dabīgāka, efektīvāka un maigāka ādai. Svaigajā smaržā jūtami apelsīnu un citronu ziedi, arbūzs un piparmētru lapas. 

Kā ar to rīkoties: Lietot no rīta un vakarā ar vates plāksnīti, nenoskalot.

Mani novērojumi
Piekrītu ražotāja apgalvojumam par visu, vienīgi ļoti neuzkrītošajā smaržā nesaskatu tik košu buķeti. Un tas ir labi, jo esmu ļoti jūtīga pret smaržvielām - tās jo mazāk, jo labāk. Arī visādi citādi sastāvs mani apmierina. 
Lietoju šo jau kādu laiciņu un jāsaka, ka šis līdzeklis dara savu darbu labi, acis nekairina, ādu mitrina un mīkstina. Parasto kosmētiku noņem labi, ar ūdensizturīgo pat neesmu mēģinājusi, bet tam šis arī nav domāts. 
Mans vērtējums - ļoti patīk. :)
***
Šķiet, ka Latvijā šo ūdeni un citus Caudalie produktus var nopirkt Naturel veikalos un www.naturel.lv. Konkrētais ūdens vismaz minētajā mājas lapā maksā (vēl latos) 11.81Ls.
***
Kādus vēl micelārā ūdeņveida kosmētikas noņēmējus ieteiktu izmēģināt (rindā stāv Garnier, atvests no LV)?

4 komentāri:

  1. Bioderma :) labs ūdentiņš, var piemērot ādas vajadzībām :)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, daudz laba dzirdēts par Bioderma, bet ASV to ir ļoti grūti dabūt, faktiski jāsūta no Eiropas, kas to prieku sadārdzina.. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ļoti ilgi lietoju Biodermu! Dažādiem produktiem dažādas atsauksmes! Kā reiz savā kosmētikas tīrīšanā daudz ko izmetu ārā :(, taču saglabāju 2 paraudziņus kosmētikas noņemšanai! Ja aizmirstu Tev iedot, atgādini!

      Dzēst
    2. Protams, katram jau arī savas vēlmes un patikšana. Jā, nu Tu noteikti neizmet, es gribēšu pamēģināt.

      Dzēst