piektdiena, 2014. gada 28. februāris

Februāra Glambag - Valentīndienas noskaņās..

Februāra somiņas tēma - "The Look of Love". To jau varēja uzminēt, ieraugot somiņu un produktus, ka būs kaut kas par rozā tēmu, kā nekā, februāris. :)
  • Zoya Nail Polish - nagu laka tonī Dot, 15ml/$9.
Zoya ir Amerikā krievu emigrantu radīts zīmols, kas ražo milzum daudz dažādas nagu lakas un nedaudz lūpu spīdumus.

Ražotājs sola pigmentētu, intensīvu krāsu un modernas pavasara krāsas. Konkrētais tonis ir pilnas sedzamības krēmveida rozā ziedlapiņas. 
Man likās, ka lakai ir ļoti šķidra konsistence, noteikti vajadzīgas vismaz 2, drīzāk 3 kārtas. Noturība ir ok, uz maniem mīkstajiem nagiem komplektā ar ikdienas mājas darbiem iztur vairākas dienas, kas ir liels sasniegums.
Konkrētajā tonī man jau ir vairākas lakas, tā ka lietošu droši vien reti. Nekas īpašs. :|




  • City Color Be Matte Blush - vaigu sārtums tonī Fresh Melon, 8.9g/$2.99. Pieejams 4 toņos.

Ražotājs apgalvo, ka šis zīdaini gludais un matētais sārtums ir pigmentēts, labi iztušējams un ar pieaudzējamu toņa intensitāti. 
Sastāvā talks, minerāleļļa, parabēni. 

Es pāris reizes pamēģināju, man likās nu ļoti NEpigmentēts, bet tonis tiešām ir pieaudzējams. Nedaudz krītains. Man patika smarža - smaržo pēc tāda maiga sejas krēma. Diemžēl sastāvs gan man nepatīk.  
Kopumā ne visai. :(



  • IPKN NY Moist & Firm BB - BB krēms, tonī Light, 1.47ml (40ml/$35). Pieejams 4 toņos.
Ražotājs stāsta, ka šis ir mitrinošs želejveida BB krēms, kas perfekti pieguļ ādai, radot dabisku iespaidu, bet nodrošinot pilnu sedzamību. E vitamīns dziedē un nomierina ādu, silikonu barjera veido nelipīgu matētu sajūtu. Papildus pūderis nav nepieciešams. Sastāvā keramīdi, kolagēns.  

Man šis tonis (šis ir 2. gaišākais) ir mazliet, mazliet par tumšu (vasarā varētu būt ok), bet tīri izmēģināšanai pastaigāju pa māju. Jāatzīst, ka tiešām mitrinošs, sedzamība laba, ļoti labi izlīdzināja toni. Finišs tāds dabisks, uz aci matēts, bet uz tausti likās, ka drusku lipīgs. Turējās labi. Pūderi negribējās likt, lai nesausinātu. Vispār patika. :)
  • Tini Beauty Eyetini Cordial Cream Shadow + Base In One - krēmveida acu ēnas - bāze tonī Ambrosia, 4g/$18. Pieejams 7 toņos.
Ražotājs sola, ka šī revolucionārā formula dos noturīgu, krēmīgu krāsu un nožūstot nekustēsies ne no vietas. Var lietot kā bāzi zem birstošajām ēnām. Uzklāj ar aplikatoru, iztušē ar pirkstiem vai otu un ļauj nožūt. Sastāvā propilparabēns, minerāleļļa. 

Vēl viens produkts no Tini Beauty, ko Glambag piedāvā izmēģināt. Nagu laga man ne pārāk patika, tāpēc biju skeptiska par šo.

Man vairākkārt izmēģinot, īsti nav par ko sūdzēties, tiešām noturīgas krēmveida ēnas,  tikai mazliet grūti iztušēt, ātri nožūst. Tonis man patīk, bet uz maniem plakstiņiem rada tādu kā vecišķu efektu - izceļ katru mazāko krunciņu. Man nu tā, varbūt palietošu kādreiz kā bāzi, ja vajadzēs šādu toni. :|
  • POP Beauty Plump Pout Mini - tonēts lūpu spīdums Peony Petal tonī, 4g (pilnais maksā $16). Pieejams 4 toņos.
Ražotājs apgalvo, ka šis apjomu palielinošais lūpu produkts apvieno spīduma mirdzumu un stain (traipa) ilgnoturību. Vieglā krēmveida tekstūra saplūst ar lūpām un dod spīdumu un noturīgu finišu. Sastāvā lūpu apjomu palielinošie peptīdi, avokado un jojoba eļļas. Ir arī minerāleļļa.

Man īpaši patīk iepakojums, tāds ērts un mazliet luksīgs (un tas ir travel size, pilnais izskatās vēl feināks). Noturība ir ok, nevarētu teikt, ka ļoti ilgnoturīgs, jo tomēr spīdums, bet kaut kāds tonis uz lūpām saglabājas arī pēc vairākām stundām (ar uzkodām un dzērieniem). Pigmentācija ir ok, mani apmierina, tonis arī. Vienīgais mīnuss ir smarža, smaržo ļoti dīvaini (kāds to raksturoja kā dedzinātu plastmasu). Šad tad palietošu. :|

***
Šoreiz interesants saturs, arī pati somiņa kvalitatīvāka nekā citreiz. Sausais atlikums - vairākus produktus šad tad palietošu, bet ne par vienu tā īsti sajūsmā nespiedzu... 

4 komentāri:

  1. jau youtube skatījos, visiem, ko redzēju, tika violetā laka, bet šī izskatās tik mīlīga. :]
    ja varētu tikt pie GlamBag, no šī konkrētās somiņas noteikti priecātos par laku, spīdumu un acu ēnām. ^^

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tonis ir mīlīgs un kā reiz tāds, kas man patīk, tāpēc man jau tādas ir vairākas. Bet šai tiešām priekš manis ir pārsteidzoši laba noturība - man parasti nagu laka sāk cilāties (kā vāciņš) jau 2. dienā, pēc kārtīgākas trauku mazgāšanas, vienalga vai lieku bāzi vai nē. :)

      Dzēst
  2. Man patīk lūpu spīduma iepakojums. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar, es laikam esmu kritusi uz velvetīgiem melniem iepakojumiem.. (kā Nars un šis).. :)

      Dzēst