piektdiena, 2014. gada 14. februāris

Glamglow Youthmud.. padomāju vēlreiz

Novembrī izlietoju slavenās Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment maskas paraudziņu un pirmais iespaids bija tik labs, ka nolēmu iegādāties lielāku iepakojumu. Ne pavisam lielo, bet gan 15g, kas maksāja $19. 
Standarta iepakojums ir 50g un tas maksā $69. Var nopirkt arī 237g par $279, bet tad laikam maska diezgan ņipri jālieto, jo derīguma termiņš ir 9 mēneši. 

Par pašu Glamglow arī jau rakstīju īsumā: 
Produktu 2010. gadā radījis Holivudā dzīvojošs pāris savās mājās, lai izpalīdzētu draugiem-slavenībām. Glamglow piedāvā tikai dažus produktus - minēto kņudinoši-attīrošo (tinglexfoliate) masku, dubļu attīrošo (supermud clearing) masku, kā arī acu zonas masku (brightmud eye treatment). Pavisam nesen klajā nāca arī trešā - mitrinošā sejas maska Thirstymud Hydrating Treatment. Ja šī maska būtu pieejama, kad pirku, noteikti būtu ņēmusi to.

Vairāk par visiem šiem produktiem mājas lapā: www.glamglowmud.com

Sīkāk par pašu Youthmud Tinglexfoliate Treatment. 

Ražotājs sola

Kas tas ir: 10 minūšu mālu maska.

Sastāvs: Galvenās sastāvdaļas ir franču jūras māls, vulkāniskais pumeks un zaļās tējas lapu gabaliņi, 
Parastās kaitīgās sastāvdaļas neredzu. 

Ko tas dara: Sola 10 minūtēs sejas ādu padarīt mirdzošāku, gludāku, mīkstāku utt. Maigi attīra, nostiprina ādu un poras, absorbē ādas nepilnības.  

Kā ar to rīkoties: Uzklāt plānu kārtiņu uz tīras sejas, var lietot arī uz kakla un krūtīm. Noņemt ar ūdeni un apļveida kustībām, lai attīrītu (exfoliate). Lietot divas reizes nedēļā vai cik bieži nepieciešams. Cieši uzskrūvēt vāciņu. Lai padarītu šķidrāku, pievienot lāsi attīrīta ūdens un samaisīt. 


Mani novērojumi

Produktam ir spēcīga, īpatnēja smarža, bet tā man patiesībā ļoti patīk. Uzreiz pēc uzklāšanas jūtama kņudināšana. Maska ātri nožūst, sacietē un nostiepj sejas ādu.
Tiktāl viss ir ok. 
Pēc nomazgāšanas āda tiešām ir gluda, zīdaina, ir nostiepuma sajūta, bet ne no sausuma velkošã.
BET. Palietojot ilgāk un vairāk, saprotu, ka šī maska manai sejas ādai ir par stipru, t.i., par abrazīvu. Par maigu attīrīšanu to nu es galīgi nevarētu nosaukt. 
Pa lielam man ir normāla āda, sausāka T-zonā, kuperoza uz vaigiem. Un tieši tur, kur āda plānāka, jūtu, ka šī maska ir daudz par skarbu un reāli kairina ādu. 

Tā nu mans galīgais vērtējums par šo produktu (priekš manas ādas) ir :(. 
Un domāju, ka vispār jebkurai jutīgai (t.sk. kuperozai) ādai šis neder. Uz burciņas gan viltīgi rakstīts, lai ļoti jutīgas ādas īpašnieki patestē uz maza laukumiņa.. Patiesībā šī ir pietiekami agresīva maska, tā ka noteikti pirms pirkšanas vajag patestēt. 
Mana burciņa ir tikai mazliet pāri pusei, jāmeklē, kam tepat apkaimē varētu atdot, kas grib šo pamēģināt... 
***
Latvijā Glamglow produktus (izņemot pagaidām jauno, mitrinošo masku) var pasūtīt no www.feelunique.com, www.lookfantastic.com u.c.
***
Vai jums arī kādreiz sanāk vilties (neder/nepatīk) izslavētos produktos? 

9 komentāri:

  1. tagad var arī Stockmann nopirkt :) bet man ļoti, ļoti gribētos šo pamēģināt, ja jau reiz tik izslavēta - bet tieši tā - tā nav lēta maska un, ja manai ādai nepatiks, tad būšu izsviedusi lielu naudu.

    viņu oficiālaja lapā, ja nem,aldos, tad var pasūtīt paraudziņu komplektu, bet diemžēl uz LV nesūta. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, labi zināt. Jā, tos uz LV nesūta, bet tur gan pierakstīts, ka par starptautiskajiem pasūtījumiem var rakstīt epastu - varbūt paveicas un aizsūta? Interesanti, vai pa pastu vēstulē var aizsūtīt tādu plānu paraudziņu, nečakarējoties ar paciņām? Es varētu Tev aizsūtīt. :)

      Dzēst
    2. hmmm, kaut ka to nebiju pamanījusi par tiem starptautiskajiem sūtījumiem un meiliem. vnk parasti piegāde no ASV ir apmēram pirkuma vērtībā, ja pat ne lielāka :D teorētiski jau vajadzētu varēt, bet baigais čakars tev būtu sūtīt vienu mazu paraudziņu, negribu tevi apgrūtināt :)

      Dzēst
    3. Nu čakars gan jau nebūtu nekāds lielais. :) Man tik vajadzētu tikt pie tāda paraudziņa, es vēl nezinu, vai gribu pasūtīt visus tos paraudziņus no viņu lapas. Dažreiz var dabūt pie Sephora pirkumiem un tml. Ja es dabūšu, padošu ziņu.

      Dzēst
  2. Var jau no novembra nopirkt ari KristiAna veikalos. Man ari bija tada pusvilsanas, laikam jau gaidiju parak daudz... kopuma - normala malu maska, mazliet agresivaka neka citas, ar slaveno "tingling" sajutu. Bet efektam, vismaz uz manas sejas, tas neko nedod, rezultats tiesi tads pats ka no jebkuras citas uz maliem bazetas maskas (varbut pat nedaudz svakaks ka no dazas labas citas, neslavenas maskas). Pienemu, ka loti sausai un superjutigai adai nederes, jo mana kombi-normala ada uzreiz pec noskalosanas ir nedaudz apsartusi un divaini pasausa. Savu burcinu izlietosu lidz galam, vel joprojam dodu sai maskai otro, treso un septito iespeju, kombinejot ar dazadiem mitrinatajiem pec tam, iespejams, atradisu idealo kombinaciju. Bet ja man jasaka - is it worth the hype? - tad drizak ne, jo prieks savas izreklametibas un visai augstas cenas sis produkts tomer ir parak kaprizs lietosana un nesniedz solitos rezultatus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es teiktu, ka efekts, kas pēc tam paliek, man tīri labi patīk, bet nu reāli tā maska manai ādai ir derīga tikai dažās vietās. Piemēram uz zoda, kas dažkārt ir taukaināks - tur pēc tam tik patīkama, zīdīgi gluda sajūta un arī skats. Bet tas, kas ādai jāizcieš līdz šī efekta iegūšanai, manuprāt, noteikti nav to vērts.

      Dzēst
  3. Šis paraudziņš vēl stāv.... gaida mirkli, kad varētu pamēģināt- dotajā brīdī āda ir lieliskākajā savā stāvoklī, tapēc neredzu iemeslu viņu mēģināt. Izmēģināju otru, balto masku- tā man ļoti patīk, domāju, ka būs jāiegādājas pilnis izmērs un 2x mēnesī būs jālieto, Manai sausajai ādai nav ne par traku, bet poras savelk, melnie punkti pazūd. viss čiki :)

    AtbildētDzēst
  4. Jā, ja nav jutīgums, tad droši vien ir forši, jo kā jau minēju, tad efekts bija labs, bet priekš manis tā pelēkā maska ir par abrazīvu un par aromātisku.... :(

    AtbildētDzēst