pirmdiena, 2014. gada 10. februāris

Izpakojam kopā - Shany nagu dizains

Kārtējo reizi no youtube sasmēlusies idejas, nolēmu izmēģināt kaut ko no nagu dizaina palīglīdzekļiem. Šādas tādas nagu lakas man pēdējā laikā ir ienākušās, bet nav pilnīgi nekā cita. 
Shany kompānijas piedāvājums un cenas likās tieši laikā eksperimentiem. 

Tā nu mana paka ir klāt.
Par pirmo objektu ļoti nopriecājos - 24 nodalījumu lūpukrāsu glabājamā akrila kastīte ($9). Opcijas bija vairākas, bet man gribējās parastu, horizontālu, nav jau man nevienam nekas jādemonstrē.

Es šo domāju lietot galvenajam pasūtītajam objektam - ļoti gribēju tā saucamos straiperus (striper), nezinu pat, vai latviski ir tāds pieņemts un vispārsaprotams tulkojums). Līnijvilcis? :)

Komplekts Famous Colors Nail Polish Nair Art Set 1 ar 24 krāsām maksāja $25.

Šajā straiperu komplektā ir dažādas krāsas un finiši - vairākums ir parasti, bet ir arī 5 gliteri, vairāki ar hologrammu un daži ar mirdzumu.
Te nu es izpakoju un ievietoju paredzētajās vietās.


Es pieņemu, ka tikai man šis bija jaunums un tie, kas ņemas ar nagu lietām, šādus pazīst. Bet ja nu gadījumā nē, tad straiperis ir faktiski tāda pati nagu laka, tikai ar ļoti šauru otiņu, ar kuru var vilkt līnijas uz nagiem un veidot dažādus dizainus.

Nezinu, kā man veiksies ar lietošanu, bet nevarēju paiet garām piedāvājumam - 48 Bottles Mix Nail Art Decoration Kit, maksāja $10.
48 mazas pudelītes ar dažnedažādiem dekorējamiem - zvaigznītes, spalviņas, puķītes, sirsniņas, pērlītes, gliteri un tml. Līdzi nāk arī pincete.

Klāt piemetu arī punktotāju (dotting tool) komplektiņu par $1.

Man par lielu pārsteigumu (droši vien tāpēc, ka pirmais pasūtījums), klāt nāca arī paliela kaudzīte ar "paraudziņiem".
Kastē bija matos spraužama zaļa šķipsna, 2 nagu vīles, nagu uzlīmju komplekts, acu ēnas paraudziņš (tonis 08) un lūpu spīduma paraudziņš (tonis 05).

Dekoratīvo kosmētiku es droši vien no šāda kantora nepirktu, jo, piemēram, 72 ēnu palete par $15 man neliekas nopietni. Iepakojumi gan liekas interesanti, piemēram, palete laptopa formā. Taču viss ražots Ķīnā un acīmredzami no pietiekami lētiem materiāliem.

Kopumā šo vērtēju kā veiksmīgu pirkumu, liekas, ka viss būs lietojams. :) 
Kā reiz tuvojas arī Valentīndiena, mums tad paredzēts novusa vakars ar apkaimes latviešiem, varēšu kaut ko tematisku uzeksperimentēt. :)

***
Shany Cosmetics bez dažādiem acu ēnu, sārtumu, lūpukrāsu un tml. komplektiem piedāvā arī dažādus grima glabāšanas un pārvietošanas koferus, kastes un displejus, otas, mākslīgās skropstas, kā arī plašu nagu dizaina produktu klāstu.

Šī ir kārtējā ASV kompānija, kam ir arī pārstāvniecība Londonā, taču skatos, ka tur piedāvā tikai dekoratīvo kosmētiku (http://beautystore4u.co.uk piegādā visur Eiropā), bet ne nagu dizaina produktus. www.amazon.co.uk ir daudz plašāks Shany piedāvājums, taču patiesībā jau šādu firmu netrūkst, kas piedāvā visādas mega paletes un komplektus par mazām naudiņām.

***
Ko jūs izmantojat nagu dizainam - pērkat gatavus līdzekļus vai taisāt pašas? 

4 komentāri:

  1. ooo, mazā nagu mīļu paradīze :D

    AtbildētDzēst
  2. Jā... tagad tik jāpiešauj roka.. Patiesībā visa kā tik daudz, ka arī ar draudzenēm padalījos. :)

    AtbildētDzēst
  3. Izskatās tiiiiik kārdinoši. :) Gribēšu redzēt, ko uzmeistarosi! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagaidām nav nekas atrādāms, viss vēl iet diezgan šķībi.. :)

      Dzēst