piektdiena, 2014. gada 10. oktobris

Drugstore Haul jeb pavazājos pa veikaliem :)

Veicu eksperimentu - nolēmu apbraukāt tuvējos tautā iecienītos "drugstore". Iedvesmojos no vienas manis ļoti iecienītas youtuberes, kas reizi mēnesī savāc visus iespējamos kuponus, izpēta akcijas un dodas "izdevīgi iepirkt" kosmētiku.

Sareģistrējos visām klientu kartēm, sakačāju kartēs kuponus, ko nevarēja iedabūt kartē, tos izdrukāju un devos sirojumā. Apmeklēju Walgreens, CVS un Rite Aid. Tās pa lielam ir aptiekas, kuru darbība mūsdienās ir stipri paplašinājusies un tur var nopirkt bez maz visu dzīvei nepieciešamo. Kosmētikas nodaļas tur ir ļoti plašas un tur pārstāvētas teju visas budžeta klases firmas.

Un tās akcijas, akcijas... katru dienu ir kaut kāda akcija un kuponi pilnas malas, spēj tik meklēt. Populārākā akcija ir pērc vienu, otru dabū par 50% lētāk, citreiz, pērc vienu, dabū otru par velti un tml. 

Man bija dažas lietas wishlistā, ko noteikti gribēju nopirkt, bet viss pārējais nāca brīvā plūdumā. 

Mazāk interesanti pirkumi - darba zirdziņi: 
  • Secret Clinical Strength Clear Gel dezodorants ($8.79) - atkārtots pirkums no šīs sērijas, šoreiz gēlveida versija;
  • Studio Beauty vates diski ($4.19);
  • Renewal Bath&Shower Cloth ($3.99) - pamēģināsim mazgāties šādi;
  • Scunci Knotted Ponytailers ($4.99) - kulta matu gumijas - sola neatstāt nospiedumus matos;
  • Sensodyne Pro Namel zobu pasta ($6.49) - arī atkārtots pirkums jau n-tos gadus.
Dekoratīvā kosmētika - for fun :)
  • Physicians Formula Organic Wear Lash Boosting Mascara ($4.99, par puscenu) - viņiem tik daudz tušu veidi, kaut kas jāsāk izmēģināt.. 
  • Wet n Wild Coloricon eyeliner, tonī green ($0.69) - zaļš acu zīmulis, esmu nolēmusi iepazīties ar šo firmu;
  • Milani Anti-Feathering Lipliner, tonī 01 transparent ($4.49) - caurspīdīgs lūpu zīmulis - arī pirmie pirkumi no šīs firmas, testēšu;
  • Sally Hansen Miracle Gel, tonī Pink Cadillaquer ($15.99) - gēla nagu laka un virskārta, kas jālieto bez LED lampas, dabīgā gaisma visu paveikšot.. Nu redzēsim.. 
  • Wet n Wild acu ēnu palete High Wasted Jeans ($3.99) - arī testēsim, stāsta jau labas lietas par WnW ēnām;
  • Milani acu ēna tonī Bella Champagne ($3.99) - dikti pievilcīgs iepakojums bija, jā, un cena arī.. 
  • Wet n Wild acu ēna tonī Nutty ($0.69) - likās smuks tonis;
  • eos lūpu balzāms, summer fruit ($2.99) - šitāda garšiņa man vēl nav. :)
Beigās nekādi dižie ietaupījumi nesanāca, jo man akciju produkti neinteresēja.. Visbiežāk akcijas ir L'Oreal, Revlon, Maybelline, Rimmel un tml., bet no tām mani interesē tikai dažas lietas, uz kurām akcijas ir reti. :)
Izdevīga bija Physicians Formula tuša, par puscenu, kā arī pāris Milani un Wet n Wild produktiem bija niecīgas atlaidītes.  
Domāju nopirkt vēl dažus produktus no Physicians Formula un Wet n Wild, un pēc kārtīgākas iepazīšanās noteikti padalīšos ar savām domām arī šeit. :)

***
Kā jums veicas ar akcijām - vai gadās nopirkt tikai tāpēc, ka lētāk, vai tomēr pērkat tikai to, kas tiešām nepieciešams? 

18 comments:

  1. forši pirkumi - noteikti gribēšu dzirdēt ko vairāk. pēdējā laikā pērku tikai to, ko vajag. ir gan gadījušies daži impulsa pirkumi, bet tā - cenšos būt prātīga. :)

    AtbildētDzēst
  2. Man arī šķiet, ka parasti atlaides ir tieši tam, ko mazāk vajag. :) Sally Hansen Miracle Gel - šis līdz Latvijas Drogām noteikti atnāks nākamgad ap šo laiku. Skatos uzņēmumi sarosījušies, redzēju Facebook, ka OPI arī taisa tādu laku, izlaidīs novembrī, kā arī es jau iemēģināju tādu no CND firmas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man tāda ir arī no nails inc... Bet es pagaidām to brīnumu nekur neredzu..

      Dzēst
  3. ehh, gribētos,lai mums arī tādas mega atlaides būtu.. Latvijā eos lūpu balzāms 3x dārgāks.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Latvijā atkal citas lietas lētākas.. :) ar eos balzāmiem ir triks, kā kuram tirgotājam, esmu redzējusi to pašu balzāmu cenas svārstāmies vairāku dolāru robežās..

      Dzēst
  4. Labi pirkumi :) arī pamanīju cenu Eos balzāmiņam )) pasūtīju Ebay par 7$ un tas vēl skaitās lēti :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man liekas, drusku lielāka cena pasargā no tā, ka sapērkas liela čupa ar tiem balzāmiņiem.. Man ir kādi 4 vienlaicīgā lietošanā... :(

      Dzēst
  5. wou... man šādi neplānoti prirkumi negādās viena iemesla dēļ, ja iztērēšu visu naudu, varēšu grauzt palodzes, jo neviens man viņu neiedos... Līdz ar ko bieži vien ar asarām ( gluži nē), bet noskatos uz precēm, kam ir atlaides un kuras varētu paķert... gadās tā... bet parasti pērku to bez kā patiesi vairs dzīvot nevar.. reti, kad ir lieka naudiņa, ko iztērēt " Just like that " :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jau arī ģimenes finanšu komitejā neviens nepriecājas par tādiem neplānotajiem pirkumiem, bet ko visu mākslas (bloga) vārdā nedarīsi, lai iepazītos ar jaunām firmām..

      Dzēst
  6. Gaidu atsauksmes par nagu laku, ieintriģēji. Eos balzāmiņi man arī patīk. :) pirms pāris dienām biju Douglasā, cenas mani pamatīgi pārsteidza, pozitīvā ziņā, bet biju prātīga..., varbūt nākamreiz...;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu kādreiz jau var arī nebūt prātīga.. :) A par nagu laku, nu šī konkrētā bezlampas gēla laka man kaut kā īsti nestrādā.. Lēni žūst un ilgi neturās. Bet es vēl padarbošos, varbūt kaut ko ne tā daru.

      Dzēst
  7. Labi pirkumi! Interesē tuša, pie mums to var nopirkt, domāju vai ir vērts!
    Tu laikam runā par youtuberi Tati? Arī skatos kā viņa iepērkas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, jā, Tati.. Man viņa ļooti patīk, ļoti daudz noderīgas informācijas no viņas var uzzināt.. :)
      Tuša man ne pārāk, kaut kā nenožūst īsti labi un smērējas.

      Dzēst
  8. Taa jau runaa, ka atlaides nav ietaupiishanai, bet tam, lai cilveeks izteereetu vairaak.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti! Īpaši, ja var atlaides visu laiku piedāvāt - tīrais mārketinga triks..

      Dzēst
  9. Te galvenokārt akcijas ir zobu pastām, ķermeņa losjoniem utt. uz kvantitāti (2+1 vai 3+1). Parasti izmantoju, kad ir specpasūtījums no LV Elmex zobu pastām. Pēdējos mēnešus varu braīs uzsist sev uz pleca,ka neesmu uzķērusies uz akciju precēm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Malacis!
      Es nereti uzķeros uz apjoma atlaidēm.. Tādām precēm kā dažādi dušas produkti, nagu lakas utt..

      Dzēst