pirmdiena, 2014. gada 6. oktobris

Fokusā: China Glaze nagu laku kolekcijas un rudens jaunumi

Vietējā koppirkšanas portālā (Groupon.com) ieraudzīju izdevīgu piedāvājumu - China Glaze šī gada pavasara kolekcijas City Flourish komplektiņu ar 6 nagu lakām par izdevīgu cenu. Tas bija kaut kad augustā.. Pie mums vēl vasara kādu laiku nebeigsies, tādēļ nodomāju, ka gan jau vēl šogad noderēs. 

Tā kā veikalos visur pilnās burās tirgo rudens kolekcijas, nolēmu ieskatīties mazliet vairāk China Glaze piedāvājumā. Man līdz šim bija tikai 3 viņu nagu lakas, tādēļ nebija tāda vispārīga priekšstata par šo firmu. 
China Glaze dibināta pirms 13 gadiem, pieder amerikāņu kompānijai American International Industries (tam pieder arī Ardell, Seche u.c. firmas). Sastāvā ir Ķīnas māls, ko lieto podniecībā glazūrai, nagu lakā tas darbojas kā nagu stiprinātājs. Nagu lakās netiek lietots DBP, toluēns un formaldehīdi. ChG otiņām ir 440 sariņi.  
Un tā, manā īpašumā nonāca šis komplektiņš. 
Komplekts ir puse no visas City Flourish kolekcijas:

Dabā tas izskatījās šādi, es teiktu šajā bildē arī ir tuvāk reālajām krāsām.
Vispār baigi traki iespaidota neesmu. Krāsas ir ļoti smukas, tur viss kārtībā, bet pigmentācija ir tā ne visai. Reāli nepieciešamas 3 kārtas, lai būtu vienmērīgs tonis. Noturības ziņā uz maniem nagiem iztur 2 dienas, kas priekš manis ir vidēji. Nagu dizainiem šis ir labi, īpaši tas, ka toņi labi sadarbojas savā starpā. 
Šeit mans iemēģinājums ombres nagu dizainā. 

Ko tad China Glaze piedāvā pašlaik?
Aktuālās rudens kolekcijas ir vairākas - limitētā The Giver, par godu tāda paša nosaukuma filmai, ar 12 toņiem. 

All Aboard dzelzceļa tematikai veltītajā kolekcijā arī ir 12 toņi. Mani noteikti uzrunā labajā pusē esošie.... Šo kolekciju arī jau redzu koppirkšanas portālā ar 50% atlaidi.. Kārdinoši.. :) 

Halovīna kolekcijā Apocalypse of Colour pavisam ir 5 nagu lakas ar specefektiem un 1 tumsā spīdoša virskārta, kura šinī kolekcijā iznāk katru gadu. Tā gan varētu būt interesanta lieta. Nez, pa nakti gultā guļot ar droši vien pats no saviem nagiem varētu nobīties. :) 


Iznākusi arī gada nogales svētkiem veltītā specefektu kolekcija Pop Top, kurā ir balta un sarkana laka un 6 specefektu virskārtas. 
***
Nezinu, ko tagad darīt - it kā viss kaut kas interesants un pamēģināšanas vērts, bet mazliet bail, ka atkal tā pigmentācija un noturība būs so-so.. Pirms izlemju, laikam jāiet uz veikalu paskatīties klātienē, vai kas uzrunās vai tomēr nē... 

***
Vai jūs jau iepērkat nagu lakas no rudens kolekcijām?

8 komentāri:

  1. Pie mums nav atvestas pat China Glaze pavasara kolekcijas.. Jautāju pārdevējiem, neviens neko nezina un vienīgi saka, ka jā, China Glaze jaunās kolekcijas sen neesot atnākušās. Vienīgais, kas mums atliek - pasūtīt tos no eBay. Es plānoju pasūtīt pāris nagu lakas no All Board kolekcijas, tajā ir pāris interesantās nagu lakas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī tā kolekcija patīk. Žēl, ka tā apdala nagulaku cienītājus!

      Dzēst
  2. Man patīk China glaze nagu lakas, pudelītes ir lielas un smukas. Noturība varēja būt labāka. Man ir divas nagu lakas - Rubby pump un Ahoy. Abas man patīk. Biju nopirkusi vēl vienu, aizmirsu nosaukumu, tāda orandža, bet viņa nežuva uz nagiem, vienkārši visu laiku bija mīksta un viss, padevos un to izmetu laukā. Ļoti patīk tavs ombre style nagu dizains. Es arī gribu pamēģināt! Varbūt ieliec pamācību? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk tas lielais korķis, viegli turēt rokā..
      Dizains jau pavisam vienkāršs, saskatījos youtube, tas man likās visvienkāršākais, ko pamēģināt. Varētu jau arī nākamo mēģinājumu dokumentēt blogā. :)

      Dzēst
    2. Būs jāpameklē pamācības youtube. Speciāli nopirku spondžikus, man sanāca tāda ķēpa tik uz nagiem. :) Spondžiks uzsūc lielāko daļu lakas, un tad man neko nesanāk nospiest uz naga. :(

      Dzēst
    3. Nu ķēpa ir gan.. Uz nagiem ok, bet visapkārt viss nosmērēts. :) Man vienmēr licies apbrīnojami, kā dāmas pamācībās spēj pēc tam notīrīt visu ap nagiem perfekti tīru..

      Dzēst
  3. Man ļoti patīk China glaze nagu lakas! Uz manieM nagiem turas salīdzinoši ilgi. Un pavasara komplektiņš izskatās apburošs, mana tipa nagu laku toņi. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laimīgā.. man vispār lakas pārāk ilgi neturas, bet nu šīs pavisam neturās.

      Dzēst