otrdiena, 2014. gada 14. oktobris

Sally Hansen kāju makeup - atsauksme

Šodien pastāstīšu, ko es domāju par kāju makeup no Sally Hansen. 

Iegādājos izmēģināšanai Sally Hansen Salon Airbrush Legs Leg Makeup - kāju makeup tonī Light Glow. Aerosolveida pudelē ir 125g, tā maksāja $12,99. Piejami 4 toņi (light, medium, tan, deep), nopērkams arī krēma veidā. 
Nezinu, vai uz vietas Latvijā var nopirkt, bet rādās, ka var pasūtīt no www.boots.com, gan jau arī no citām vietām. 


Ražotāja norādījumi
Kas tas ir: viegls un noturīgs kāju makeup (es to precīzāk nosauktu par kāju tonālo krēmu. :).

Ko tas dara: samazina dažādu nepilnību, vasarsraibumu un vēnu redzamību, palīdz stimulēt mikrocirkulāciju, nesmērē drēbes un nenotek mitrumā. 

Sastāvs (USA versijai): Isobutane, Cyclopentasiloxane, Water, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, C18-36 Acid Triglyceride, Talc, Polyglyceryl-4 Oleate, Dipropylene Glycol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Silica Silylate, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, PEG-8 Propylene Glycol Cocoate, Dimethicone Crosspolymer, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Propylene Carbonate, Phytonadione, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben. MAY CONTAIN: Titanium Dioxide, Mica, Iron Oxides.

Kā ar to rīkoties: Kārtīgi sakratīt, iepūst rokā un uzklāt kājām. Pilnībā un vienmērīgi iztušēt. Ļaut nožūt 60 sekundes pirms ģērbšanās. Nomazgāt ar ziepēm, ūdeni un švammīti/lupatiņu. 

Mani novērojumi
Ražotājs uzsver, ka šis līdzeklis aizvietos zeķubikses. :) Manos platuma grādos varbūt, Latvijā droši vien tikai vasarā vai iekštelpās, bet tik un tā man šis liekas ļoti noderīgs produkts. 

Produkta plusi:
+ Tonis! Kā varbūt jau zināt, es neesmu saules draugs - rūpīgi sekoju aizsardzībai ar apģērbiem, krēmiem utt. Ja ķermeņa augšdaļa tīri dabīgā ceļā tomēr mazliet nobrūninās, tad manas kājas vienmēr ir normālas kefīrpudeles. Dažkārt, kad sanāk uzvilkt īsākus svārkus vai šortus, tas paskats mazliet man traucē - kaut vai tikai dēļ lielās atšķirības no rokām. :) Tad nu es velku ārā šo un ietonēju kājas. 
+ Sedzamība - mazliet notušējas vēnu tīkliņš un citi sīkumi. 
+ Noturīgs - nesmērē drēbes un svīstot nešvīkājas. Protams, dušā viss nomazgājas. 
+ Ļoti ērts lietošanā - es smidzinu pa taisno uz kājām un dažreiz ar visām drēbēm mugurā.. 
Smaržo patīkami.

Tomēr ir arī daži mīnusiņi:
- Sastāvs - ir dažas draņķības kā parabēni un propilēnglikols. Uz šo pieveru acis, jo tomēr nav ikdienas lietošanas produkts. Kā izrādās, sastāvi var atšķirties - krēmveida produktam UK parabēnus neredzu, bet USA versijā tie ir. 
- Mazi mirdzumiņi, kas nedaudz saglabājas arī pēc nomazgāšanas. Tos gan var ieraudzīt tikai tiešā saulē, dod tādu kā likras zeķubikšu efektu. Manis pēc, tie mirdzumiņi varētu arī nebūt, lai gan pārāk netraucē. 

Paraugdemonstrējums (kāja pirms / tikko uzpūsts krēms / kāja pēc kārtīgas iesmērēšanas):
Manuprāt, diezgan labs efekts, un lai arī turas tikai līdz nākamajai mazgāšanās reizei, mani tas pilnībā apmierina.
***
Pēc padarītā darbiņa nobildēju savu fotostūri, ja nu kādu interesē redzēt, kur top manas bildes. :)
P.S. Vēl šodien ir iespēja piedalīties mana bloga jubilejas GIVEAWAY, kur vienā no balvām ir šī kāju make-up krēmveida mini. 
***
Ko jūs domājat par kāju make-up? 

6 komentāri:

  1. Ir lasīts par tādu, bet neesmu mēginājusi. Pie mums ar neesmu redzējusi. bet droši vien var pasūtīt. Mums jau tas ir aktuāls tikai vasarā. Tagad pat iekštelpās bez zeķbiksēm vai sporta kostīma neiztikt..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas gan.. Lai gan man nav ziemā pārāk auksts, tomēr diez vai es arī ar plikām kājām apkārt skraidīšu padsmit grādos. :)

      Dzēst
  2. bet vai nav tā, ka, ja tiek uz kājām kādas šļakatas, tad, tām notekot, paliek švīkas "zeķubiksēs"? šis mani attur no tamlīdzīgu produktu mēģināšanas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hmm, tādā veidā neesmu īsti izmēģinājusi - ja kaut kas uzlīst uz kājām. Karstā laikā, kad svīst arī kājas un kad, piemēram, sēž sakrustotām kājām, tad nav nekāda vaina, nekas īsti nesmērējas, vismaz nekas pamanāms.

      Dzēst
  3. Paldies par atsauksmi, domāju, ka pavasarī noteikti izmēģināšu, kad svārkus jau gribas vilkt bez zeķubiksēm, bet kājas vēl kā sniedziņš:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas noteikti varētu būt labs brīdis ko tādu izmēģināt!

      Dzēst