svētdiena, 2015. gada 11. janvāris

Izlietots decembrī - Bioderma, Sephora, Garnier u.c.

Decembrī, kā jau pie gada noslēguma, prasījās patukšot plauktus. Nevarētu teikt, ka pagaidām ir izdevies visu iztīrīt, bet vismaz process ir iesākts un tam arī veltu jaunu rakstu sēriju - "Plauktiņā vai miskastē", kur 1. daļa bija par tonālajiem krēmiem. 

Šoreiz atkal 3 grupas - iztukšotie iepakojumi, pilnie laukā metamie un paraudziņi. 

Iztukšotie iepakojumi:

  1. Dr.Bronner's rožu Magic Soap - klasika, kopā ar meitu piebeidzām. 
  2. Dr.Bronner's citrusu apelsīnu Magic Soap - šo savukārt kopā ar vīru. :) 
  3. Bioderma micelārais ūdens, viss it kā patika, izņemot sastāvā esošo propilēnglikolu. Vietā ir nopirkts Avenes ūdens. 
  4. Garnier Fructis Sleek&Shine kondicionieris - beidzot piebeigts, ar meitas palīdzību. Bija ok, bet atkārtoti pagaidām nepirkšu. 
  5. Delon+ vaniļas ķermeņa sviests, arī beidzot iztukšots. Krēmam nekāda vaina, bet man nepatīk šitās lielās nehigiēniskās bundžas.. 
  6. L'Oreal Mousse Absolue matu krāsas balzāms - labs, kā jau krāsu balzāmi.. 
  7. Glamglow Powermud Dualclense Treatment - šī maska man patīk labāk nekā melnā, jo nav tik raupja, bet diemžēl kņudinošā sensācija sejai nekur neizpaliek, bet vismaz nomazgājot netiek norauta āda. :) Smarža ir paciešamāka nekā melnajai maskai. Nožūstot savelk seju. Glamglow laikam arī ir sapratuši, ka viņu dārgās bundžas ne visi ir gatavi tā uz dullo pirkt, un beidzot ir saražoti dažādi tilpumi un mini komplektiņi.
  8. Laura Mercier Flawless Skin Face Polish - šis man jau ir otro reizi, tā viss ok, maigs skrubītis ar smuku smaržu, bet nepatīk sastāvs. 
  9. Malin+Goetz Bergamot Body Wash - burciņa no novembra Sample Society skaistumkastītes. Jokaina smarža, ja to var pieciest, tad tā nekāda vaina. 
  10. Sephora Instant Nail Polish Remover - nagu lakas noņemamā burciņa, ļoti ērti, pietiekami ilgi arī gāja, apmēram 5 mēnešus, lietojot 1x nedēļā, jau nopirkta jauna vietā. Atsauksme šeit

Miskastē lido neiztukšoti:

  1. Murad Age Reform AHA/BHA Exfoliating Cleanser - krēmveida sejas mazgājamais ar maziem apaļiem graudiņiem, bet tie nav pārāk abrazīvi, drīzāk masējoši. Kā skrubis jutīgai ādai ir ok, maigs, bet sausina. Man neizdodas sadraudzēties ar Murad produktiem.. 
  2. Yu-Be lūpu balzāms - sastāvā kampars, baigi traucē tā smarža un garža.. 
  3. Jersey Shore Sun Mongongo anti-aging Lip Conditioner - jokaina smarža, visdrīzāk tā mongongo eļļa. 
  4. Bobbi Brown tonālais - "plauktiņā vai miskastē" sērijas miskastē lidojošais atlikums.
  5. Revlon tonālais - sk. 4. punktu.
  6. Yaby tonālais - arī sk. 4. punktu.
  7. Sarah McNamara tonālais - arī sk.4. punktu. 

Paraudziņi:

  1. Sephora Green Tea Mask - matējoša un pretpumpu šķiedru maska. Paņēmās netīšām, manai ādai īsti nav domāta, bet nekāda lielā sausināšana arī nebija. 
  2. Nude serums - emulsijas veida, pašķidrs, iesūcas un nožūst momentā. Klājot pa virsu krēmu ar spf, rezultātā drusku rullējas, kaut kāda nesaderība.
  3. Nude Overnight Repair Mask - šī sviestveida konsistences maska pabaroja ādu, padarīja to  maigu un gludu, bet īsti neļāva ādai elpot.  Otro reizi lietoju tikai uz kādu stundu vakarā, bija ok.
  4. Nude Treatment Oil - eļļa kā eļļa, liku uz nakti, sākumā diezgan neelpojoša sajūta, pa nakti sasūcās. No rīta šādu neliktu, kosmētika neturētos. 
  5. Fresh Lotus Youth Preserve Radiance lotion with super 7 complex - šis losjons domāts aizsardzībai un izgaismošanai.  Tā jau viss būtu labi, pat smarža nav par traku, sajūta uzklājot ir atsvaidzinoša un patīkama, bet diemžēl pēc tam sāk rullēties. :(
  6. Fresh Black Tea Age-Delay Cream - biezs, sviestveida, ar minimālu - gurķveidīgu aromātu. Varbūt arī tējas. Labi pabaro ādu, bet ilgi uzsūcas. Varētu būt labs sausai ādai ziemas periodā, bet man mazliet par taukainu.
  7. Mario Badescu Peptide Renewal Cream - barojošs sviestveida krēms, bet ar jokainu smaržu un man rullējas. 
***
Tā man gāja decembrī. Ar dažiem izņēmumiem, kas ir klasika, nekas jauns uz decembra pieredzi balstoties, netiks pirkts. 
Kaut kā uz gada beigām ar visiem svētkiem un iepirkšanās drudzi ienācās daži citi jauni produkti, bet plaukti tomēr arī tika patukšoti. Tagad tik jāturpina uzsāktais optimizācijas kurss. :)

8 komentāri:

  1. Jā, es arī esmu apņēmusies sašķirot visu ko vajag, ko nevajag, tikai sanāk katras brīvdienas atlikt to kārtošanu.. :)

    AtbildētDzēst
  2. Man ar Murad arī- vai nu nepatīk vai it kā normāli, bet nav tās cenas vērts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī tāpat skatos - ja nav nekāda dižā efekta, bet parasts produkts, tad milzu cenas nav vērts maksāt..

      Dzēst
  3. kampars lūpu produkta sastāvā...piedodiet kur ražotājiem prāts..man nāk prātā kaut kas ļoti ļoti riebīgs! :D

    AtbildētDzēst
  4. Ar tukšeniekiem!
    Es gribu to Glamglow zaļo masku, bet nezinu vai ir vērts to pirkt uzreiz lielā iepakojumā, cerams trāpīsies kāda no skaistuma kastītēm! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja patika melnā, tad šī arī varētu patikt, šī ir salīdzinoši maigāka. Man ir jutīga āda un man patīk zilā, kas nekož un nededzina ādu. :) Baltā vēl stāv plauktā, bet uz to lielas cerības nelieku.

      Dzēst