otrdiena, 2015. gada 3. februāris

Izlietots janvārī - Body Shop, Revlon, Anastasia u.c.

Šoreiz pavisam nedaudz izlietoto produktu, pašlaik vairāk nāk iekšā nekā tiek izlietots... 


  • Revlon Colorsilk matu krāsa tonī nr.20 Brown Black - krāsa kā krāsa, labi paņēma sirmos matus. :)
  • Michael Todd true organics Walnut Grapefruit Polishing Scrub - attīrošs skrubis - šis ļoti patika, mazliet putojošs, ar nedaudz citrusīgu aromātu, valriekstu daļiņas ļoti labi attīrīja. Esmu izmēginājusi daudzus produktus no šīs firmas, šis ir mana zvaigzne. Vienīgā sūdzība ir, ka uz beigām ieplīsa iepakojums. :)
  • Secret Clinical Strength Clear Gel dezodorants - nemainīgs ikdienas rutīnas palīgs, mainās tikai aromāti. :)
  • Anastasia Beverly Hills caurspīdīgā uzacu želeja - iet jau kurais iepakojums, ir jauna vietā. :)
  • The Body Shop Wild Argan Oil Rough Scrub - skrubis ar argāna eļļu un argāna čauliņu mikrodaļiņām. Ē, nu izmocīju līdz galam, bet nepatika ne smarža, ne īsti arī efekts - tāds želejveidīgs skrubis ar ne pārāk intensīvām daļiņām, kaut kas jau tur attīrījās, bet nu nekas īpašs. Pēc tam arī prasījās papildus mitrināšana. Un jā, ja jau neesmu minējusi, man galīgi nepatīk šie lielo bundžu iepakojumi, kuros visu laiku jābāžas ar rokām iekšā. Es esmu par slinku visādām lāpstiņām, kur nu vēl dušā. :(
  • Ārā metamās tušas no rakstu sērijas "Plauktiņā vai miskastē".. :(
***
Jāsāk cītīgāk strādāt, lai miskastes maiss atkal būtu pilnāks! :) 

4 komentāri:

  1. Man par TBS tagad ir divejādas domas, jo uz nesen nopirktajām dušas želejām neatradu derīguma termiņu, izgatavošanas datumu vai kaut vai kodu, lai noteiktu derīgumu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kaut kā ar TBS neiet nemaz. Kādreiz Latvijā pirku diezgan daudz tieši dušas produktus, bet tad sapratu, ka no Avon var dabūt tikpat smaržīgus daudz lētāk.. Šeit US firmas veikali šur tur ir, bet nav tas populārākais, līdz ar to nav pa ceļam un nav sanācis neko daudz vairāk pamēģināt.

      Dzēst
  2. Par Michael Todd ir lasīts un dzirdēts daudz laba! Vajadzēs kādreiz izmēģināt!
    Ar tukšeniekiem!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es esmu izmēģinājusi ļoti daudz viņu produktu, it kā ir ok, bet man par daudz to dabīgo smaržvielu. Plānā gan ir rakstiņš par produktiem, kas man patika.

      Dzēst