pirmdiena, 2015. gada 23. februāris

Kas ir manā ceļojumu kosmētikas somā

Esot šeit Amerikā, salīdzinoši bieži sanāk izbraukt ar mašīnu uz vairākām dienām. Pēc ilgiem meklējumiem un dažādiem izmēģinājumiem, beidzot esmu atradusi man ērtu ceļojumu kosmētikas somu. Tā kā braucot ar mašīnu, nav īpaši jāiespringst par līdzņemamo mantu daudzumu, tad soma varēja būt palielākā izmērā. 

Soma ir no stingra brezentveida auduma ar rāvējslēdzi, izmēros nav tā pati mazākā, toties ir plāna un labi ievietosies arī koferī, kad vajadzēs lidot. 

Pirmajā bildē redzams izmērs attiecībā pret Lancome Rouge in Love lūpukrāsu, kas gadījās turpat blakus, bildējot. :) 

Somas iekšpusē ir viena lielāka caurspīdīga sadaļa, kas ir iebūvēta, savukārt otrā pusē ir 2 mazākas somiņas, kas ir piestiprinātas ar velkro jeb auduma lipekļiem, viena ir no plēves, otra no sietiņveida auduma. Komplektā nāca līdz arī 2 ceļojumu pudelītes šampūnam vai kam citam. 

Tas par pašu somu, bet nu par saturu - ko tad parasti ņemu līdzi izbraukumos. Protams, uz kempingu braucot, neņemu līdz gandrīz nekādu dekratīvo kosmētiku, bet šoreiz bildēts saturs no brauciena uz Losandželosu, uz latviešu nama sarīkojumiem.

Viss ir sagrupēts apmēram pa tēmām - lielajā sadaļā dzīvo dekoratīvā kosmētika un aptieciņas somiņa, mazajā augšpusē - vannasistabas palīgi, mazajā apakšpusē - kopjošie palīgi. :)


Un tā - vannasistabas palīgi:
  • Venus mini skuveklis, Dr.Bronner's Magic ziepes, 2 veidu zobupastas, 
  • 2 zobubirstes - man un meitai, zobu diegs un sejas tīrāmās salvetes no Simple

Kopjošo palīgu sadaļā ir nokļuvušas arī mazliet random lietas: 
  • Secret Clinical dezodorants, Lucas Papaw lūpu balzāms, Embryolisse Lait-Creme Concentre sejas krēms,
  • nieciņi -  tulznu plāksteri, iepakotas vates plāksnītes, ausu kociņi,  nagu vīles, nagu lakas noņemamās salvetes un matu klipsis.

Dekoratīvās kosmētikas nodaļā dzīvo arī aptiekas somiņa, kurā glabājas pirmās nepieciešamības zāles, plāksteri, kā arī 2 veidu šujamkomplektiņi. 

Dekoratīvā kosmētika mainās no reizes uz reizi, lai gan līdzi parasti brauc vispārbaudītākie un iecienītākie produkti (pa rindām bildē):
  • Paula's Choice sejas krēms ar SPF, Bumble and bumble matu laka, Make Up For Ever Full Cover konsīleris, Tanya Burr lūpu spīdums tonī Aphrodite, Dior Nail Glow caurspīdīgā nagulaka, Burt's Bees lūpu balzāms, Anastasia uzacu želeja, Bobbi Brown skropstu tuša, čupiņa ar paraudziņiem (sejas tīrītājs, šampūns, ķermeņa krēms un tml.).
  • Pixi bronzeris, Anastasia Brow Wiz uzacu zīmulis, Real Techniques otas un viena Sonia Kashuk ota.
  • Nars acu ēnu palete "Pleasures of Paris", Hourglass Ambient vaigu sārtums, Make Up For Ever HD pūderis, Tweezerman pincete un skropstu atliecējs.  

Te var tuvāk redzēt Nars paleti, kura man ir jau diezgan sen un ir drusku palietota, īpaši gaišais tonis Abyssinia

Varbūt ne viss ir perfekti sagrupēts, bet kaut kā ar laiku katra lieta pati ir atradusi savu vietu, kā man to ir visērtāk lietot. 

***
Es tā kā nevaru saprast, vai šis ir daudz vai maz, ko es ņemu līdzi.. :)
Kā ir jums - vai ceļojumos ņemat līdzi lietas visādiem kosmētiskiem gadījumiem vai pieturaties pie minimuma? 

11 comments:

  1. Ļoti interesanti, patīk lasīt tāda tipa rakstus, kur var izskatīt visus nieciņus. :)
    Mana ceļojuma somiņas ir no Victoria's Secret, kur nāca komplektā 3 dažāda izmēra somiņas, nopirku tās duty free par samērā pieņemamu cenu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tādi komplekti ir visforšākie, man liekas arī, ka tad lietas labāk turas kopā.. Es kādu laiku mēģināju ar vairākām somiņām un maisiņiem, nevarēju koferos atrast, kur kas ir iejucis.. :)

      Dzēst
  2. neesmu atradusi vēl savu ideālo somiņu, bet parasti man ir divas - lielāka, kur salieku kopjošās lietas gan sejai, gan matiem utt., pāris otas un mazāka, kur ielieku dekoratīvo kosmētiku - acu ēnas, tonālo, konsīleri un lūpām kaut ko. Parasti gan paņemu vairāk nekā reāli izmantoju :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :) Tā arī gadās, ka paņemās viskautkas "katram gadījumam".. :)

      Dzēst
  3. Baigi labā somiņa un es esmu šokā cik daudz tajā ielien iekšā! :) Man arī ir VS trīs izmēru somiņu komplekts, kuru man draugs uzdāvināja. Lielākā somiņa ir no tāda kā caurspīdīga cieta materiāla, ļoti ērti paņemt līdzi vannas istabas lietas. Baigi labs komplektinš tev, patīk, ka viss caurspīdīgs, atdalāms un viegli kopjams, ja kādā nodaļā kaut kas izlīst.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To es arī sapratu, ka svarīgi, lai ir caurspīdīgs priekš manis pašas, bet lai no ārpuses nevar citi redzēt, kas iekšā..

      Dzēst
  4. Patīk šādi raksti.
    Man vēl nav atrasta tāda ideālā. Parasti ir 2 kosmētikas maciņi, kur viens auduma, bet otrs caurspīdīgais.
    Kā patīk PawPaw lūpu balzāms?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir Lucas Papaw, ļoti patīk, lietoju visu laiku, labākais, kas man līdz šim ir bijis.

      Dzēst
  5. Nemanīju atsevišku rakstu, kā lietojas Embryolisse Lait-Creme Concentre sejas krēms, internetā esmu labas atsauksmes salasijusies, labi mitrina, nebij izsitumi, pozitīvs iespaids ilgterminā?
    Priecāšos par kādu info :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par šo atsevišķs raksts nav bijis, mazliet pieminēju rakstā par slimošanu: http://velaisrits.blogspot.com/2015/01/kad-slimiba-nem-virsroku-un-svetki.html.
      Krēms man ļoti patika, labi pabaroja sausu un ļoti sausu ādu, nekādas reakcijas nebija. Izlietoju zilo tūbu, gribēju pirkt atkal, nopirkās sarkanā, kas ir daudz treknāks krēms, tas man ir pārāk trekns un barojošs. Zilo iesaku!

      Dzēst
    2. Paldies, nemšu zilo :)

      Dzēst