pirmdiena, 2015. gada 6. jūlijs

Guvumi maijā - jūnijā no MAC, Marc Jacobs u.c.

Maijs bija tāds īsāks pirkumu ziņā, tad nu šoreiz apvienojumā ar jūnija guvumiem. Godīgi jāsaka - šis nav gluži viss - par šādām tādām ekstra pasūtāmajām kastītēm, kā arī Āzijas tirgus labumiem būs atsevišķs stāsts. 

Atbraucot mājās no Latvijas, mani gaidīja kāds sen kārots kumosiņš - Sephora VIB atlaižu dienās pasūtīju Marc Jacobs Style Eye-Con No.7 Lolita paleti.. -15% tomēr ir labāk nekā nekas. 


Pasūtot pirmo Birchbox kastīti, bonusā nāca Beautyblender rozā ola kopā ar sūkļu mazgāšanas ziepītēm. Par šo ļoti priecājos, jo tāpat vien negribēju pirkt, tīri labi iztieku ar RT sūkļiem. Savukārt lieks ziepjutrauka uzpildāmais vienmēr noder, jo šīs ziepes lietoju ne tikai sūkļu, bet arī visu savu otu mazgāšanai, ļoti ērti un labi iztīra.

Pasūtījums no Sephora - Sephora Favorites sērijas komplekts Sun Safety Kit - dažnedažādi saules aizsardzības un paštonējošie līdzekļi, Bumble and bumble matu laka beidzot lielākā izmērā, kā arī krājumu atjaunošana - Anastasia Beverly Hills uzacu zīmulis Brow Wiz tonī Ebony. 

Bildē arī iekļuvis mans eksperiments ar kuponiem - pēdējā brīdī tomēr noriskēju un izmantoju kuponu kodu par $50 atlaidi pirkumam no www.beautykind.com - sakarā ar šo kuponu viss veikals bija izpirkts un bija baigi jāmeklējas, lai atrastu kādu produktu, kas būtu nedaudz virs $50 - tad piegāde bez maksas. Atradu divas Nest sveces, kopsummā par $52, tātad reāli samaksāju $2. 

Nejauši ieklīdu Bath & Body Works veikalā - biju tur pirmo reizi. Trakoti jau nu smaržīgs tur viss, bet tā kā daudz kam 50% atlaide, tad šo to pamēģināšanas pēc iegādājos. Meita palīdzēja izvēlēties. Šie 4 produkti kopā man izmaksāja $15 - 2 dušas želejas, viens ķermeņa sprejs un roku ziepes. 


Gadījās, ka biju reiz iepirkusies MAC veikalā kaut kādā periodā, kas attiecās uz kaut kādu tur tiesāšanos - sūdzētājs vinnēja un MAC visiem, kas bija iepirkušies tanī laikā ar kredītkarti, nosūtīja dāvanu karti par $10. To nu vajadzēja iztērēt, un kā jau tas notiek, bišķi piemaksājot, paņēmu Wedge acu ēnu, kā arī fiksatora mini pudeli. 

Svarīgs ikdienas lietošanas produkts - pretsviedru līdzeklis no manas iecienītās Secret Clinical Strength līnijas, 3x, jo pirkts Costco vairumbāzē. :) 

Tāpat ikdienas nepieciešamība:

Amazonē bija atlaides, par burtiski dolāru bija dabūjams konjaka sūklītis, tīri intereses pēc nopirku..

Un visbeidzot sirojums pa ULTAs veikalu beidzās ar jaunu Physicians Formula bronzeri.. Nolēmu dot vēl vienu iespēju un šķiet, ka šoreiz būs trāpīts desmitniekā - gaišs un matēts, ne miņas no oranžuma. 

Tādi, lūk, man guvumi pēdējā laikā. Sākumā likās, ka nekā nav, bet kad tā sarindo vienā strīpā, baigi tomēr daudz kā.... 

10 comments:

  1. forsi pirkumi :) Ari gribetu pameginat Bath & Body works :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!
      Šausmīgi smaržīgi... ne tik traki kā Lush, bet gandrīz. :)

      Dzēst
  2. Burvīgi guvumi! :)
    Gaidu Marc Jacobs paletes atsauksmi!

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti forši pirkumi, jo īpaši iepatikās saules līdzekļu komplekts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas ir riktīgi foršs, piedevām līdzekļu tur ir divtik, otrpus somiņai ir tikpat daudz vēl citi..

      Dzēst
  4. kā tas sejas sūklis darbojās? viņš ir dabisks ? domaju, ka varbūt man ari jāizmēģina un jāpasūta ;)

    AtbildētDzēst
  5. Esot dabisks, no konjaka saknes šķiedrām, konkrētais ir vēl piesūcināts ar bambusa ogli, tāpēc laikam solījums uzlabot problemātisku ādu. Esmu tik 1x pamēģinājusi, bija forši - sākumā viņš tāds ciets kā pumeks, kad piesūcas ar ūdeni paliek mīksts. Uz ādas arī mīksts, neko neskrāpē, varētu pielīdzināt tādai gumijotai švammītei. Forma šim tāda kā ķermeņa beautyblenderim. :)

    AtbildētDzēst