pirmdiena, 2015. gada 27. jūlijs

NOTD - 3 dienu nagi ar Bourjois, Catrice un Artdeco

No Latvijas Drogu ķēriena pārvedu 4 nagu lakas un 1 virskārtu. Šoreiz par 3 no šīm lakām, kuras tā ļoti nav sirdij un nagiem pieķērušas.. :)
Toņu izvēle varbūt savdabīga, taču negribēju ņemt jau 5. vienādo toni pēc kārtas. Centos it kā izkāpt no rāmjiem, bet nekur tālu netiku.. :)

Vispirms Catrice Million Brilliance nagu laka tonī 08 My Big Green Wedding. 
Šī ir efektlaka, efekts tai ir, bet uzklāšana ir diezgan ķēpīga - vismaz manā pudelītē laka ir pabieza, uzklājot lielākie gliteri krājas čupiņās, vajadzīgas vismaz 4 kārtas, man apnika pie 3.ās. Noturība vidēja, noņemt grūti kā jau gliterus. :) Šaurā otiņa. Diezgan raupja un ķeras, ja pie maliņas kāds lielāks gliteris palicis. Nez vai roka pēc šīs vēl kādreiz sniegsies..  

 Nākošā ir Artdeco nagu laka no Art Couture sērijas tonī 632 coral pink.

Pudelītē tonis ļoti skaists, dabā izskatās vairāk pēc laškrāsas, taču bildēs un uz nagiem izskatās tiešām kā korallis. Arī šī laka nav iedzīvojusies pat pēc vairākiem mēģinājumiem.. Pat nevaru pateikt, kas īsti par vainu, varbūt tas, ka viss liekas tāds vidējs. Klājas diezgan labi, pietiek ar 2 kārtām, bet žūst pailgi.. Ota plakana, bet ne pārāk plata. Turas arī vidēji.. Varbūt pie vainas tas, ka ar šo toni man pašai  manas rokas rādās tādas kā netīras. :)

Un visbeidzot Bourjois So Laque Glossy laka tonī 06 Adorea-bleu
Šai ļoti patīk tonis, patīk garais otas kāts, pati ota diezgan parasta. Klājas pabiezi, dēļ tā es apstājos pie 2 kārtām, taču perfektam klājumam man prasītos 3 kārtas. Tik ilgai žāvēšanai man nepietiek pacietības.. Tas arī laikam galvenais iemesls, kādēļ pēc šīs lakas roka ceļas ļoti reti. 

6 komentāri:

  1. Artdeco laka gan ļoti skaista, man vasarā šie toņi ir topā. :)

    AtbildētDzēst
  2. krāsas jau man visām trim šķiet fantastiskas - vizuāli man ļoti tīk, kā izskatās. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau dikti centos ņemt tādas košākas, citādākas. Beigās tikai zaļā izrādījās bez dubultniekiem manā kolekcijā. :)

      Dzēst
  3. Atbildes
    1. Man traki velk uz šādiem zilajiem toņiem. Bet tomēr Essie Bikini So Teeny zilais paliek topa augšgalā.

      Dzēst