pirmdiena, 2015. gada 13. jūlijs

Rudens wishliste

Lai gan vasara rit pilnā sparā un pie mums tā nebeigsies vēl ilgi, kompānijas nāk klajā ar rudens/ziemas kolekcijām vai vismaz paziņojumiem par tām.. Piedevām vēl visi plaukti pilni ar pavasara/vasaras lietām, kam uzrodas akcijas utt. 

Te būs mans vēlmju sarakstiņš ar lietām, kas jau ir pārdošanā un kas vēl tikai iznāks..

Fall/Winter wishlist



Ne visam vēl var dabūt konkrēto produktu bildes no veikaliem, jo šis tas nemaz vēl nav iznācis..

Gaidu H&M jauno make-up kolekciju, kas iznāks septembrī.. Tagadējie produkti bija no "lētuču" gala un mani nepārliecināja.. Jaunā vismaz vizuāli izskatās kvalitatīva un pārdomāta. Dizains nedaudz atgādina CK One melnbaltos iepakojumus.


Lai gan tas būs tuvāk Ziemassvētkiem, tik un tā jau berzēju roķeles par Hourglass Holiday paleti ar 2 Ambient sārtumiem, 1 bronzeri un 3 pūderiem, no kuriem 1 būs vēl nebijis tonis.. Lai gan cena plānota ap $79, domāju, ka šo izķers ļoti ātri.. 
Tādas manas kosmētiskās vēlmes.. Kas jums padomā? 

7 komentāri:

  1. O jā, tā Hourglass palete ir pasaka. Man jau ar viņa wish listā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja vajag palīdzību ar iegādi, tad dod ziņu, jo šo varētu ātri izpirkt..

      Dzēst
  2. Gaidu kad LV H&M beidzot ielaidīs kādu kosmētiku :))) ahh.. bet rudens.. negribās rudeni... pie mums vasara vel nav bijusi tā īsti :(((

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu to, ko viņi tirgo pašlaik (izpārdod veco), to nav vērts.. :) Jaunā mega kolekcija būšot klāt septembrī, pieņemu, ka visos tirgos.

      Dzēst
    2. IR jau baumas, ka rudenī pie Mums LV arī būs H&M kosmētika. Šobrīd mums H&M kosmētika nemaz nav - tā kā mēs uzreiz pie tā labākā tiksim :D

      Dzēst
  3. Šī Hourglass palete man arī ļoti patika, kaut man ir lielākā daļa no tiem produktiem atsevišķās paletēs..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir tikai 1 sārtums un es ilgi domāju par pūderu paleti un arī par kādu no bronzeriem. Šajā paletē tie visi būs mazākos izmēros, bet priekš manis laikam ideāls salikums..

      Dzēst