piektdiena, 2015. gada 21. augusts

Bjūtī bibliotēkā - ar ko sākt?

Ne viens vien slavens grima mākslinieks vai tamlīdzīgs nozares eksperts ir laidis klajā pa kādai grāmatai. Dažkārt tā ir autobiogrāfija, dažkārt padomu grāmata, citkārt mikslis no visa. 
Nu šim autoru pulkam pievienojušies arī vesela kaudze youtube un blogu zvaigžņu. Lai gan vairākām šīm jaunajām zvaigznēm sekoju līdz viņu ikdienas garadarbos, tomēr uz veikalu pēc katras jaunās grāmatas neskrienu. Patiesībā arī uz profesionāļu izdotajām grāmatām, kas nemaksā mazu naudu, līdz šim lielākoties esmu tikai noskatījusies.  

Manā īpašumā ir tikai 3 šāda veida grāmatas - papīrā - Paula Begoun Don't Go To The Cosmetics Counter Without Me, un 2 e-grāmatas - Bobbi Brown Makeup Manual un Paula Begoun The Original Beauty Bible.
Atsauksmes-iespaidus par šīm tā arī neesmu uzrakstījusi, lai gan daži raksti ir iesākti.. :) Ir cerība tos kādreiz arī piebeigt.

Man likās, ka pagaidām pietiks, līdz nejauši vietējā bibliotēkā iemaldījos skaistumkopšanas plauktā.. Gar acīm noņirbēja vesela rinda ar sen kārotām grāmatām un momentā prātā iedegās daudzpadsmit lampiņas..

Ko nu ķert, ko nu grābt!! :) Drusku ieelpojam-izelpojam un tad atceramies, ka tā tak ir bibliotēka un te var nākt cik daudz reizes gribas un tās grāmatas nekur nepazudīs...

Pirmajai reizei paņēmu sen kārotas grāmatas..


Ķeršos pie lasīšanas un noteikti padalīšos iespaidos!

4 komentāri:

  1. ooo, super, gaidīšu tavas atsauksmes par grāmatām, jo labprāt vēlētos kādu no tām iespējams iegādāties. :) Pie mums veikalos biju manījusi Michelle Phan grāmatu, taču, ja nemaldos, tad tā maksāja kādus 25 eiro. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti, esmu jau ķērusies klāt.. :) Un ar bibliotēkas grāmatām vieglāk saņemties - tomēr nodošanas termiņš ir konkrēts. :)

      Dzēst
  2. Forši ka bibliotēkās ir tādas grāmatas, var izlasīt un izlemt, vai tāda ir nepieciešama mājās un tikai tad pirkt!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lielākoties jau tās grāmatas ir 1-2x lasāmas.. varbūt pamācību grāmatas noder biežāk. :)

      Dzēst