sestdiena, 2015. gada 15. augusts

Jaunumi manos krājumos jūlijā no NYX, Chanel un citiem

Jūlijs bijis ražīgs ar dažādiem patīkamiem guvumiem. Zemāk īss kopsavilkums.

Vispirms daži drugstore pirkumi.

Gribējās dažādot manu uzacu rutīnu, citādi turos tikai pie Anastasia Beverly Hills produktiem. 
Tā nu kolekciju papildina Maybelline Brow Drama tonī Deep Brown, kā arī NYX Eyebrow Gel tonī Brunette. Uzreiz teikšu, ka Maybelline patīk, labs tonis, NYX diemžēl pārāk sarkanīgs (tā pati problēma, kas ar MUFE Aquabrow..). 
Vēl iegādāts NYX Taupe HD sārtums, ar mērķi lietot konturēšanai - labs tonis, tieši mana sejas dabiskā ēnojuma krāsā. 


Matiem no drugstore iegādāts L'Oreal Blow Dry It sērijas ātržāvējošais praimeris - domāts karstuma aizsardzībai un lai samazinātu žāvēšanas laiku. Šis atvietos Sleek It sērijas matu taisnotāja karstuma aizsardzības līdzekli, kas tuvojas beigām. 
Un pirmoreiz mēģinu John Frieda matu krāsu, meita veikalā pastāvēja uz to, ka mammai vajagot tagad sarkanus matus, tad nu paņēmu tumši ķiršsarkanu toni. :)





Neliels pasūtījums no ELF uz lielām atlaidēm, šis man izmaksāja pāris dolārus. Patiesību sakot,  gandrīz viss tiks atdots meitas rotaļām, es paturēšu tikai nagu vīlītes. Es nevaru pārkāpt pāri tam, ka par pāris dolāriem var būt kaut kas kvalitatīvs... Un visbiežāk jau nav arī.. 


Neliela pastaiga par Lush veikalu, arī faktiski viss meitas izpriecām, man pašai visi tie aromāti ir daudz par spēcīgu. Pat vanna ar 1/4 daļu no katra krāsainā objekta man izraisa šķaudīšanu un asarojošas acis.
Šoreiz bērnu Fun desa un 3 burbuļus veidojoši objekti. Un zobu pastas tabletes, kas pēc pirmā mēģinājuma iet miskastē, jo garšo vienkārši pretīgi.... 



Pēc ilgstošas korejiešu Skin Food veikala izošņāšanas, nolēmu palikt pie intriģējošākās vielas produkta - gliemežu slienu maskām. Nu labi, precīzais nosaukums laikam ir gliemežu sekrēts, bet man patīk teikt "slienas", izklausās trakāk. :) 


Tad bija neliels iepirkums Sephora online veikalā, viss ar atlaidēm. Šoreiz tikai Sephora zīmola produkti: Dušas želeja mini kapsulās - noderēs izbraukumiem, 2 veidu roku ziepes - mango un vaniļa, paštonējošā krēma cimds un sūklis - jāsāk tak vienreiz izmēģināt visi sakrātie tonējošie produkti.. :) Vēl atkārtots pirkums - nagu lakas korektors, kā arī bonusā divas Formula X mini nagu lakas - White Matter un Orbit.   

Tad vienā izlozē vinnēju Macy's dāvanu karti, par ko tad attiecīgi arī iepirkos - tādas lietas, ko citkārt nepirktu. Gāja grūti ar pasūtījumu, čakars ar viņu online mājas lapu, šis tas no kārotā nebija pieejams, bet beigās kas gan cits kā vien nagu lakas.. :) Michael Kors komplekts ar 3 rudenīgiem toņiem un Chanel rudens kolekcijas tumšbrūnais tonis. 



Arī turpat, izlietojot dāvanu karti līdz galam, tiku pie sen gribētām gladiatorsandalēm no Marc Fisher. Ļoti ērtas, bet noteikti nav piemērotas, ja pampst kājas. Man vienreiz pēc garas dienas uz kājām mazliet piepampa, tad gan nav daiļš skats. ;) Bet visādi citādi esmu ļoti apmierināta ar pirkumu.
Ar vairāku gadu novēlošanos, laikam būšu iekāpusi "studs" vilcienā, pēdējā laikā garderobē parādās šie elementi.. :) 


Tāds bija mans jūlijs... Mūsu galā tuvojas Dziesmu svētki, kuru rīkošanā esmu aktīvi iesaistīta, tamdēļ augustā galīgi nav laika iepirkumiem. Labi, ka vismaz pienāk ikmēneša kastītes. :) 

10 comments:

  1. gandrīz viss iepirktais brūnos toņos :) kāds rudenim gatavojas...
    es tikai nesen iegādajos brūnu nagu laku un vēl nesaprotu, vai ir īsti man.

    AtbildētDzēst
  2. Wow, nagu lakas izskatās gana skaistas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viltīgi toņi, kas uz nagiem izskatās pavisam citādāk.. Par dažiem vilšanās, par dažiem patīkams pārsteigums. :)

      Dzēst
    2. Gaidu kādu ierakstu par viltīgajām nagu lakām :)

      Dzēst
  3. uh, cik daudz pa vasaru sakrājies nelasītu ziņu... :) būs ko brīvā brīdī- pa naktīm- lasīt! :)

    AtbildētDzēst
  4. ups, nu gan es pa ausīm dabūšu... :o

    AtbildētDzēst