otrdiena, 2015. gada 18. augusts

Jūlija beauty kastītes: Allure vs Birchbox

Kopš jūlija Allure kastīte iznāk zem jauna menedžmenta, kas dod cerību vismaz īslaicīgi uzlabot piedāvājumu. Birchbox kastītes manā skatījumā parasti ir švakākas, sākot ar septembri domāju no tās atteikties. 

Un tagad taču jāgaida nākamā gada lielākais jaunums, kas jau pāršalcis skaistumkopšanas komūnu - Sephora laiž klajā pati savu kastīti, piedevām šinī pašā cenu kategorijā. Būšot par $10.. Jipīīī!

Bet šoreiz vēl par jūlija kastītēm.

Allure Beauty Box "Winning is Everything"

  • Oscar Blandi Pronto Invisible Volumizing Dry Shampoo Spray - šī firma ir dikti aktīva savā mārketingā, bet man īsti nepatīk mēģinātie matu produkti... Šis sausais šampūns arī ne pārāk. 
  • Supergoop! Defense Refresh Setting Mist Broad Spectrum Sunscreen SPF50 - matējošs un nostiprinošs sprejs ar saules aizsardzību - nu traks spirta, saules krēma un rozmarīna aromāts.. Nemaz nemēģināšu tādu smidzināt uz sejas.
  • Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Serum Synchronized Complex II - pretnovecošanas serums ādai ap acīm. Šis EL serums/krēms dažādās variācijās pašlaik tiek aktīvi mārketēts skaistumkastītēs un veikalu dāvanās.. Nevaru īsti piesieties, pirmie iespaidi labi, bet palietošu ilgāk, jo pudelīte dāsna. 
  • Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer - izsmidzināma eļļa aizsardzībai no karstuma un saules, pagaidām nav viedokļa. 
  • Invisibobble matu gumijas - arī pie mums tās kļūst populāras.. :) Man jau patīk, ļoti ērtas. 
  • Estee Lauder Sumptuous Infinite Daring Length+Volume Mascara in Black - no bildes gan izmukusi, bet debešķīga tuša, iepatikusies no pirmā mēģinājuma. Iespējams, pastāstīšu vairāk, ja būs palicējos. 

Birchbox "Go Bold"

  • Oribe Apres Beach Wave and Shine Spray - tekstūras un mirdzuma sprejs - arī šāds man jau ir, īsti šādus līdzekļus nelietoju. 
  • Jouer Daily Repair Treatment Oil - ādu izlīdzinoša, mitrinoša sejas eļļa - pilnīgi bez smaržas, patīkamas tekstūras, bet nu es neesmu tādā pārākā sajūsmā par eļļām vispār, uz manas ādas ļooti lēni iesūcas.
  • Coola Classic SPF 30 Cucumber Moisturizer for Face - mitrinošs sejas krēms ar saules aizsardzību - super viegls, losjona tipa krēms, smaržo tiešām pēc gurķiem, ar ķīmiskajiem filtriem. Līdz šim šīs firmas produkti ir patikuši. 
  • Juice Beauty Green Apple Peel Sensitive - šo pīlingu jau agrāk esmu mēģinājusi, bet ja šī ir jauna "sensitive" versija, varbūt šoreiz nekodīs.
  • Stila Look at Me Liquid Lipstick tonī Bella - šī šķidrā lūpukrāsa visnotaļ labi atbilst kastītes tēmai - tā ir spilgta, ļoti matēta un ļoooti noturīga. Pagaidām neesmu sajūsmā, bet palietošu ilgāk, tad redzēsim. 
***
Šoreiz grūti noteikt uzvarētāju, jo paši par sevi produkti nav slikti, visi ir man zināmi un labi zīmoli, tikai konkrētie produkti nav gadījušies man piemēroti. No Allure kastītes man patīk gumijas un acu krēms, savukārt no Birchbox kastītes tā pa īstam patīk tikai saules krēms. Tādēļ, lai gan caurmērā Birchbox kastītes produkti bija interesantāki, priekš manis vinnē Allure

8 komentāri:

  1. No Allure mani laikam visvairāk ieinteresēja tas Bumble & Bumble produkts, savukārt no Birchbox Stila lūpu krāsa'- tā mani visvairāk piesaista no visiem produktiem. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Stila lūpukrāsa ir intriģējoša, mēģinu pieradināt. :)

      Dzēst
  2. Lielakoties lasot tavas atsauksmes un kastites tev nekas nekad nav piemerots, parak lets, tikai patik dargi zimoli , jo dargs tachu ir labs (kaut gan papetiju Estee Lauder acu krema sastavu- tas ir vnk sausmigs) tad kapec tu pasuti tas kasties un vsp raksti par kosmetiku, ja tev pa lielam nekas nepatik un neder....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tādēļ jau pasūtu kastītes ar paraudziņiem, lai iepazītu plašāku zīmolu klāstu un saprastu, kas no tā visa man varētu derēt. Par pilno cenu nekad nebūtu gatava pirkt tik daudz lietas izmēģināšanai. Pie reizes padalos ar saviem iespaidiem - ja nu kādam noder. :)

      Dzēst
  3. interesanti piedāvājumi
    mūsējās kastītes švakākas

    AtbildētDzēst
  4. Abām kastītēm satui mani uzrunā, ja cena ir 10$ , tad grēks sūdzēties ... :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aha, vienai $15, otrai $10.. Es droši vien sūdzētos vēl mazāk, ja būtu to visu, kas man neder, kam atdot.. :)

      Dzēst