svētdiena, 2015. gada 9. augusts

Nedarbi ar Lush sauso šampūnu

Pārcilāju bildes no pagājušā gada arhīviem un atradu dažas nepublicētas. Pie reizes konstatēju, ka laikam nekur neesmu piefiksējusi, kas tad īsti notika ar manu Lush sauso šampūnu. Neatrodu ne pie tukšās taras, nekur citur.

Tad nu varu izstāstīt un parādīt, kas ar to notika.... :)
Man pašai tas šampūns nepatika, man vispār nav izdevies sadraudzēties ar sausajiem šampūniem, lielākoties dēļ stiprajiem aromātiem un baltajiem nosēdumiem. Šis vēl piedevām ir vienkārši birstošs, bez aerosola..

Bet kādam citam veicās tīri labi ar šo produktu.. Man gan neveicās, jo pēc tam tas viss bija jāvāc. :)



Rezultātus novērtējiet paši.. :)

10 comments:

  1. Ooo cik forši, skaista Tev princese un poniju kolekcija dievīga. Un kas par frizūrām :)) super

    AtbildētDzēst
  2. Atbildes
    1. Jā, nu vismaz skaidrs, ka uz dažiem matiem tas strādā!

      Dzēst
  3. Vismaz ponijiem tas šampūns patika! :))

    AtbildētDzēst
  4. Ponijiem tādas frizūras tagad!! :D Man šis Lush sausais šampūns gan dikti patīk. Ķēpa ar viņu ir, bet viņs tik traki neiesēžas saknēs kā Batiste. Batiste paliks man favorīts arī, bet Lush liekas mazāk ķīmisks un papildus tas aromāts rada sajūtas, ka mati tomēr ir kā mazgāti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es laikam nesaprotu to sauso šampūnu konceptu - man līdz šim neviens nav paticis, kurš par slapju, kurš par miltainu un lielākajam vairumam ir pārāk stiprs aromāts.. :( Un ne pēc viena man neliekas tīri mati - apjomu dod, bet ne tīri...

      Dzēst
    2. Man ir līdzīgs viedoklis, joprojām nav saprotama sauso šampūnu ideja ikdienas pielietojumā.Ekstremālās situācijās tas varētu būt lielisks palīgs, bet ne regulārai lietošanai, jo tomēr man tā tīro matu sajūta ir ļoti svarīga.

      Dzēst
    3. Tas šampūns vismaz man noņem taukaino izskatu, bet ne netīrības sajūtu.. Mati liekas tādi smagi un nekustīgi.. :(

      Dzēst