pirmdiena, 2015. gada 14. septembris

Outfit / makeup Dziesmu svētkos

Haha, cik ambiciozs nosaukums.. To es izgudroju vēl pirms svētkiem, jo bija cēlas domas un idejas.. Neko tādu īstenībā nevaru uzrakstīt... 
Tā kā biju starp Amerikas Rietumkrasta Dziesmu svētku (ko aizvadījām septembra sākumā Sanhosē pilsētā) organizatoriem, tad, protams, pašos svētkos laika pucēties neatlika nemaz. Bet nu daudz maz pieklājīgi bija jāizskatās, jo darbs visu laiku ar cilvēkiem. 

Par laimi iepriekš kārtīgi sagatavojos - paņēmu līdz vajadzīgā skaitā tērpus dienas aktivitātēm un kleitas vakara pasākumiem, tā ka uz vietas tikai atlika apģērbties. 
Par godu svētkiem tika uz ātru roku nopirktas pāris kleitas un pāris kurpes par mazām naudiņām, lai būtu backup tam, kas skapī. 

2 kleitas no Target (Merona un Xhilaration zīmoli):
Priekš manis pēdējā laikā netipiski īsas kleitas, pēdējā vēl sanāca neplānoti uzkāpt uz skatuves šo to parunāt.. visu laiku domāju, cik traki spīd cauri prožektoru gaismā.. :)

Kurpes no Ross veikala (Seychelles un BCBGeneration):


Protams, ka nobildēties nebija laika īsti nemaz, tikai bildēju citus. 
Vienīgais mans outfit-of-the-day :) ir šis: 

Grims nav gandrīz pieminēšanas vērts. No rīta kā uzliku pašu minimumu, tā arī visu dienu staigāju. Vakaros tikai uz ballēm lūpu spīdumu atjaunoju. 
Tika lietotas pārbaudītas un noturīgas vērtības:

Šis bija mans "izdzīvošanas komplektiņš":
Marc Jacobs Lolita palete, Nars Blush/Bronzer Trio (Orgasm, Laguna, Albatros), MUFE HD pūderis, MUFE Full Cover konsīleris, Estee Lauder Sumptuous Infinite skropstu tuša, Tweezerman skropstu uzliecējs, Anastasia uzacu tuša un zīmulis. 

Šādos gadījumos, kad vajag ātri un vienkārši un lai noturas visu dienu, eksperimentus netaisu. :)
Lolita palete ir ļoti ērta dienas - vakara pārejai - pa dienu matētie brūnie toņi, uz vakaru pa virsu uzlieku kādu no mirdzošajiem. Lolita palete ir izkonkurējusi agrāko ceļojumu partneri no Nars, bet citādi ārpus dekoratīvās kosmētikas citi ceļojuma somas iemītnieki nav īpaši mainījušies. Šeit plašāks raksts par to. 

Nagi tika sakopti pāris dienas pirms pasākuma ar gēla laku, lai par to kādu nedēļu nav jāuztraucas, mati astē vai copē ar manu iecienīto Invisibobble gumiju - arī lai par to nebūtu jāliekas ne zinis..

Tā lūk man īsumā gāja. :) 

2 komentāri:

  1. man patik abas kleitas . Pirmajai fasonsts, otrai mežģīnes izskatās dievīgas... :)

    AtbildētDzēst