ceturtdiena, 2015. gada 15. oktobris

Mana makeup kolekcija: Nars

Arī Nars ir ilgdzīvotājs manā kolekcijā.

Manā kolekcijā ietilpst:
  • Powder Foundation tonī Light2 Mont Blanc ar SPF12 - vecās formulas pūderveida tonālais. Tika lietots labu laiku, pirms atradu patīkamus šķidros tonālos. Bet šis pat uz pasausas ādas uzvedas tīri pieklājīgi. 
  • Pleasures of Paris palete, ar toņiem Nepal, Fez, Violetta, Abyssinia, Demon Lover, Cordura - ilgi un cītīgi lietota palete, gaišais tonis pat tuvojas beigām. Agrāk izbraukumos līdzi brauca tikai šī, tagad to izkonkurējusi Marc Jacobs palete. 
  • Vaigu sārtuma mini tonī Super Orgasm - nav pārāk iegājies, traucē palielie spīgulīši sastāvā. 
  • Blush/Bronzer Trio ar Laguna bronzeri, Orgasm sārtumu un Albatross izgaismotāju - ļoti ērts ceļojumos, toņi ir klasika, uz manas gaišās ādas der ļoti labi, bet ticu, ka vispār ir pietiekami universāli. Vienīgi izgaismotājs varbūt nav 100% manā gaumē, tāds nedaudz krītains. 
  • Yachio Kabuki Brush - ļoti iecienīta ota, sākumā pirku vaigu sārtumam, bet uz maniem jutīgajiem vaigu galiem dabīgie kazas sari ir mazliet par skarbu. Bet ideāla ota skulpturēšanai un bronzerim, kur tad to arī lietoju. Mazliet vairāk par šo pie pasena otu raksta (viens no pirmajiem rakstiem..). 
  • Pro-Prime Pore Refining Primer, mini - vieglas konsistences, ūdens bāzēts praimeris. Dod matētu, velvetīgu finišu, par to poru piekrāsošanu nezinu, iespējams, ka nedaudz palīdz, mazliet arī atvēsinošs efekts.
  • Eyeliner Stylo tonī Carpates - melns jo melns flomastertipa laineris, ar ļoti spicu, precīzu galu, var uzvilkt visdažādākā biezuma līnijas. Noturīgs, nāk nost tikai ar ūdensnotorīgo noņēmēju. Demo un mani pirmie iespaidi šajā Nars Haul rakstā. 
  • Velvet Gloss Lip Pencil tonī New Lover - ar šī zīmola lūpu zīmuļiem neesmu īsti sadraudzējusies, visdrīzāk tādēļ, ka ikdienā lietoju tikai lūpu spīdumus un lakas. Citi šim līdzīgie zīmuļi ir aizceļojuši pie citiem pat neiesākti. Konkrētais ir tiešām kā aprakstā - zīmuļa, lūpukrāsas un spīduma apvienojums, ļoti krēmīgs. Konkrētais tonis labi sader ar Orgasma kolekcijas sārtumiem. 

Kopumā ar Nars zīmola produktiem esmu apmierināta. Tie, kas ir nonākuši manā rīcībā, ir kvalitatīvi, un lielākoties izdara savu darbu godam.

Mani uzrunā arī melnais, elegantais dizains, vienīgā sūdzība ir tā, ka velvetīgais materiāls ļoti ātri nosmērējas un ar laiku paliek tāds, ka grūti vispār notīrīt. Kompaktajiem iepakojumiem ir ērti un tiešām lietojami spoguļi.

Cenas, protams, ir kosmoss, bet tā kā vairums produktu ir ekonomiski un ilgstoši lietojami, tad to var pieciest.

***
Citi kolekcijas raksti: MAC | Laura Mercier | Bobbi Brown | Nagu lakas

6 komentāri:

  1. Paldies par atsauksmēm :) Pleasures of Paris izskatās ļoti forša palete. Es vienu brīdi dikti gribēju Narsissist 15 toņu paleti, bet gribu no sākuma dzīvajā redzēt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī kārojas vēl Nars ēnas, bet pēdējā laikā tik daudz sapirktas.. Un man liekas, tur tiešām būtu dzīvajā jāskatās, ne visas ir pārāk pigmentētas..

      Dzēst
  2. forša kolekcija. izskatās, ka tie paši slavenākie produktiņi no viņu klāsta. gribēju to orgasm sūtīt, bet ļoti pretrunīgi viedokļi. spīguļus uz vaigiem noteikti negribētu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Orgasm ir labs, tur nav pārāk nekādi spīguļi, tikai viegls mirdzums, ko patiesībā neredz uz vaigiem.

      Dzēst
  3. Ah un oh :) man loti patik dizains.. otina izskatas ari dizainiski baudama ... enas ir burvigas ..
    P.s ka tev jauna limiteta kolekcija kas tapusi sadarbiba ar fotografu kleinu (keinu -neatceros ka bija pareizi)?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, mani šie dizaini arī uzrunā..
      Es visu laiku kārīgi skatos uz limitētajām kolekcijām, bet man tur baida, ka kvalitāte būs zemāka nekā pamatkolekcijai. No Kleina kolekcijas mani mazliet tie dizaini atbaida, viņa fotogrāfijas ir tādas ne pārāk "mīlīgas"...

      Dzēst