trešdiena, 2016. gada 17. februāris

Janvāra Allure kastītē - Mally, DHX, Skinn u.c.

Janvārā kastītē saņēmu:

  • Mally Evercolor Starlight Waterproof Liner tonī Black Navy - ļoti krēmīgs tumši zils zīmulis, ar tādu kā lūpu otu otrā galā, acīmredzot iztušēšanai. 
  • Trust Fund Beauty Nail Polish tonī Champagne Problems - nagu laka skaistā, piesātinātā zelta tonī, it kā nav sezona vairs, bet gan jau noderēs. 
  • Erno Laszlo Transphuse Eye Refiner - acu krēmi man pēdējā laikā ļoti aktuāli, mēģināsim. 
  • Schmidt's Natural Deodorant in Lavender+Sage - būtu bijis interesanti pamēģināt šādu dabīgo dezodorantu, kas jāuzklāj ar pirkstiem, bet lavandas aromāts šo ideju nokauj saknē. :(
  • Derma E Hydrating Night Creme - šis nakts krēms man jau ir bijis, kad intensīvi izmēģināju dažādus Derma E produktus, pārāk neiespaidoja. Kā jau vairums dabīgās kosmētikas zīmoliem, arī šim zīmolam produkti mēdz būt ar stiprākiem aromātiem, bet bija 2, kas mani uzrunāja. Mans apskats par Derma E
  • Skinn Cosmetics Caviar Lip Cream tonī Ruby - lūpu krēms ļoti skaistā sarkanā tonī. Pirmoreiz dzirdēju par šādu zīmolu, kurš eksistē jau kopš 2002. gada un tirgojas online un televīzijas piedāvājumos. Krēms patīk. 
  • DHC Deep Cleansing Oil - sejas mazgāšanas eļļa, kas domāta normālai-sausai ādai, saskarsmē ar ūdeni pārtop baltā šķidrumā. Patīkama lietošanā, noteikti izlietošu. 

Te redzams lūpu krēms darbībā, pie manām spēlēm ar foto rediģēšanas aplikāciju.. ;)

***
Šī kastīte ļoti patika, bija liela produktu dažādība, iepazinu jaunus zīmolus, kā arī produkti tiešām ir lietojami. 

2 komentāri:

  1. es par šādu kastīti priecātos, jo gribu pamēģināt kādu derma-e produktu, bet šobrīd izmēģinu vichy un nuxe, bet nākamie ir avene (izskatās pēc plāna gadam).
    tā lūpu krāsa izskatās kā 100% trāpījums. ļoti piestāv! ar dekoratīvo kosmētiku tas ir tāds retums, ja runa ir par pārsteiguma kastītēm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, apjomīgs plāns Tev! :) Es esmu atmetusi ar roku Avenei, viss, ko mēģinu, man neder, izņemot smidzināmo ūdentiņu.
      Parasti kastītēs mēdz būt neitrālu toņu lūpu produkti, kas mani nesajūsmina, bet šis tiešām foršs!

      Dzēst