ceturtdiena, 2016. gada 7. aprīlis

Jaunumi manos plauktos martā no Aveda, Charlotte Tilbury, Tom Ford u.c.

Marts bija ļoti pārdomāts mēnesis - maz impulsīvu pirkumu, pārsvarā vajadzīgas vai arī ļoti sen kārotas lietas. Puslietotas tūbas īsti vairs nav, tagad cenšos tikt vaļā no krājumiem.. :) 

Mana pēdējā laika lielākā aizraušanās - press-on nagi. Ir tikpat labi, kā ar pirmo komplektu, kā šeit rakstīju. Turpinu lietot, izmēģinu dažādus dizainus un pamainu formas, visi no Kiss imPRESS sērijas.


Nagu lakas noņēmējburkas ir regulārs viesis manos plauktos, šad tad jau vēl lakoju arī parastās lakas. 

Pēdējā laikā trenējos ar individuālajām skropstām, tad nu skropstu 3jnieciņi man likās vienkārši ideāls variants. Šādas skropstas ir arī citiem, mana izvēle krita uz Kiss. 

Vajadzīgas lietas - sarkanā matu krāsa no L'Oreal Technique Chroma sērijas un spicie vates kociņi. 

Dāvana no draudzenes - mans nu jau iecienītais šampūns no Aveda.

Nordstrom veikala pavasara skaistuma nedēļa arī vainagojās panākumiem - varēju beidzot iztērēt sakrātās dāvanu kartes. Pabiju Charlotte Tilbury seminārā, kur varēju izmēģināt teju visus ASV tirgū piedāvātos produktus, uzklājot uz sejas reģionālā CT grima mākslinieka vadībā. Cieši apņēmos nākotnē iegādāties Filmstar Bronze&Glow, kas likās vienkārši lielisks, taču šoreiz izvēle krita uz Full Fat Lashes skropstu tušu, kā arī uz Life Changing Lashes skropstu atliecēju.   

Nākošais izgājiens skaistuma nedēļā bija Tom Ford jaunā stenda apmeklējums ar grima uzklāšanu. Dabūju izmēģināt ne vienu vien TF produktu, arī dažus no jaunās vasaras kolekcijas. Manā prātā jau bija dažas idejas, ko gribētu iegādāties, šaubījos starp uzacu zīmuli un lūpu krāsu, bet vinnēja pēdējā. Kopā ar konsultanti ilgi piemeklējām toni, līdz beidzot izvēlējos 04 Indian Rose. 

Un visbeidzot - manas regulārās skaistumkastītes no lielveikaliem Target un Walmart. Par attiecīgi $7 un $5 šīs ir vienkārši lieliskas kastītes.. 

Target kastīte
Walmart pavasara kastīte

Tādi man jaunumi martā! 

6 komentāri:

  1. Par tik mazam naudiņām, tās kastītes tiešām liekas lieliskas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā un katrā pat pa pilnizmēra produktam, kas jau atsver puscenu.. :)

      Dzēst
  2. Ar jaunumiem! Kastīšu sastāvs ļoti jauks!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Target piedevām nav jāabonē, bet jāpērk katru reizi un tik un tā gandrīz katru reizi izvēlos pirkt, jo vienmēr ir labs sastāvs..

      Dzēst
  3. Par tādu kastīšu cenu, nu, ļooooti labs sastāvs. TF lūpukrāsu gribu redzēt darbībā un šobrīd jau skatos uz presson nagiem ebay :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī patīk, ka tie produkti pa lielam visi tādi lietojami ikdienā.. :)
      TF lūpukrāsa "driznaks", tā ir strauji kļuvusi par favorītu!
      Ar nagiem varbūt tā prātīgi sākumā, jo var izrādīties, ka nepatīk, man te ir piemērs ar draudzeni.. :)

      Dzēst