trešdiena, 2016. gada 13. aprīlis

L'Oreal Cushion Foundation - tonālais līdzeklis švammē :)


Stāsts par L'Oreal Cushion tonālo līdzekli laikam jāsāk ar to, ka šis līdzīgi kā citi tonālie produkti tiek ražoti vai pielāgoti konkrētā tirgus vajadzībām. Toņu izvēle acīmredzot atkarīga no patērētāju etniskā sastāva, dažkārt tiek pamainīts mārketings (iepakojums, nosaukumi) utt. 

Šis tonālais produkts pavisam noteikti dažādos tirgos atšķiras, tādēļ ieskatoties atsauksmēs, noteikti ņemiet vērā, kurš no veidiem jums būs pieejams.  

Āzijas tirgū L'Oreal šo produktu izlaida zem Lucent Magique līnijas, Eiropā tas atrodams kopā ar Nude Magique produktiem, savukārt ASV (un droši vien citur Z-Amerikā) tas papildināja True Match Lumi līniju. Arī iepakojumi ir vizuāli atšķirīgi, piedevām Eiropas versijai ir rozā iepakojums citur atrodamā rozā zelta vietā. 

Tāpat atšķiras toņu piedāvājums un nosaukumi. Āzijā, šķiet, tiek piedāvāti tikai 2 no gaišākajiem toņiem, Eiropā atradu 7 toņus (01 Porcelain, 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla, 06 Rose Beige, 07 Golden Beige, 09 Beige, 11 Golden Amber). ASV L'Oreal piedāvā visplašāko toņu klāstu - veselus 12. Izskatās, ka toņu numerācija veidota saskaņā ar tāda pat nosaukuma šķidro tonālo līdzekli (True Match Lumi Healthy Luminous Makeup).

Es mēģināju uzminēt savu toni un izvēlējos N2 - gaišāko no neitrālajiem.  Rādās, ka tas man der ļoti labi. 
Un man patīk ne tikai tonis. Laikam jau jāsaka uzreiz, ka man vispār šis produkts ļoti patīk. Cena gan tāda no drugstore augstākā gala, $15-$17.

Pirmkārt jau patīk skaistais rozā zelta iepakojums, tīri labi lietojamais spogulis, kā arī pievienotajam sūklim nav nekādas vainas. Tik tas, ka maziņš, grūti noturēt rokās un, protams, slinkums mazgāt katru reizi. Situācijās ārpus mājas gan šis ir ideāls - tas kompakti glabājas zem vāciņa un neko apkārt nenosmērē. 
Bet ikdienā es šo lietoju ar nesamitrinātu Real Techniques sūkli, kam ir ideālā plakanā mala - strādā tikpat labi kā pievienotais sūklis. 



Uz iepakojuma norādītais "buildable" un "luminous" laikam arī izsaka šī produkta īpašības - tas ir diezgan viegla pārklājuma, ko var nedaudz pieaudzēt un noteikti ir vairāk ar mitru finišu, kas man kā sausas ādas īpašniecei ļoti patīk. Ikdienā nedaudz piepūderēju ar Hourglass vieglajiem pūderiem, bet varētu staigāt arī tāpat - noturība šim ir laba.


Te var redzēt, cik plāni tonālais klājas, tā ka ja ir kaut kas jāpaslēpj, tad ar šo vien būs par maz. Mana vajadzība ir galvenokārt toņa izlīdzināšana, ar to tas labi tiek galā.
Vēl pie plusiem pieskaitāms tas, ka šis produkts ir pilnībā bez jebkādas smaržas (un tas vienmēr ir liels + manā skatījumā).



Lai gan šo spilventiņu tiešām lietoju teju vai ikdienā, ne katru dienu bildējos. :) Gribēju atrādīt kādu "ikdienas" paskatu, bet šeit ir ieklīdušas arī mākslīgās skropstas, kas man nu noteikti nav ikdienas atribūts. :) Šeit mācījos apieties ar Kiss skropstu 3jnieciņiem. 

P.S. Darbībā redzama arī Tom Ford Indian Rose lūpukrāsa.. 
Švammveidīgie produkti tagad atrodami daudzu zīmolu rindās.
Par lielākām naudiņām tos var iegādāties pie Lancome, Estee Lauder, Philosophy, Amore Pacific, Dr.Jart+, Laneige, It Cosmetics, Hera, 3Lab, Pur Minerals u.c.
Par drugstore cenām (līdz $20), protams, pie L'Oreal, Physicians FormulaYves Rocher, Missha, Innisfree u.c.

Un nekas vēl nav beidzies, šogad turpina iznākt aizvien jauni produktu veidi, kas iesūcināti švammēs.   Lancome iznākuši sārtumi un korektori, L'Oreal Āzijas tirgū jau izlaidis bronzeri un vaigu sārtumus, Sephora paziņojusi par plāniem iet vēl tālāk un zem sava zīmola papildus pamatproduktiem izlaidīs arī acu kontūrlīniju švammē.

Ļoti gaidu sārtumus un bronzerus ASV tirgū, man liekas, ka tie man varētu patikt kombinācijā ar šo. 
Es pagaidām esmu mēģinājusi tikai šo un Laneige tonālo BB švammīti, un no tām man noteikti labāk patīk L'Oreal, bet ticu, ka citiem patiks Laneige, jo tas ir nedaudz biezāks un sedzošāks.

***
Tādi nu ir mani "2 centi" jeb rezumē par šo sūkļveida produktu. Ja L'Oreal sūklis ir pieejams un varat piemeklēt sev atbilstošo toni, tad šis noteikti būs patīkams produkts "vieglā" grima dienām sausākas ādas īpašniecēm. :) Ņemot vērā, ka šis koncepts nāk no Āzijas, varbūt izmēģināšanai ir vērts paskatīties arī ne tik dārgo korejiešu zīmolu virzienā - kā Missha vai Innisfree. 

14 comments:

  1. Forši! Par šo produktu jau sen meklēju vairāk info :) Paldies!

    AtbildētDzēst
  2. Hmmm.., šitie "švammes produkti" varētu būt tieši radīti man... :) vismaz Tavs apraksts mani uzrunāja. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja negribās gaidīt, kamēr atnāk uz LV, tad laikam Lancome piedāvā, bet nu tas dārgs.. :) Bet jā, šis ir viegls un vienkāršs.. Galvenais toni dabūt pareizo. :)

      Dzēst
  3. Interesanta spēļmantiņa, bet laikam ne manai taukainai ādai :/ vienai asv youtuberee bija paradijusi ka ir izlaista konturlīnija švammē :D tas tik bija jautri, bet vina teicās, ka ļoti ātri izžūst produkts

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā varētu būt, ka taukainai būtu grūti ar šo.
      Tikko pamanīju, ka Sephora kontūrlīnija un bronzeri jau pārdošanā! Nagi niez pamēģināt.. ;)

      Dzēst
  4. Pie mums jau arī tulīt parādīsie :) Gaidu!

    AtbildētDzēst
  5. Paldies! Noteikti informācija noderīga. Būs jāmēģina, bet tomēr rēķinos, ka manai taukaina ādai varētu nepatik.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā varētu būt gan, jo diezgan luminous tas efekts, vismaz ASV versijai..

      Dzēst
  6. Lai arī formāts ir patiešām ievērojams un interesants, man šķiet, ka tas vairāk patiks sausas ādas īpašniecēm kā taukainas vai kombinētas, jo mēģinot man tas jau šķita pa krēmīgu un mitrinošu :)
    Koptēls ļoti smuks!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Konkrēti L'Oreal varētu būt tiešām stipri vairāk piemērots sausas ādas īpašniecēm, bet nomēģināju Missha, tas gan varētu būt vairāk piemērots pārējiem ādas tipiem.

      Dzēst